• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacante Spania 2019

Tenerife, Palma de Mallorca, Costa del Sol sau Costa Brava – indiferent ce destinație de vacanță în Spania ai alege, cu siguranță vei avea un sejur de neuitat.

Tenerife, cea mai mare insulă din arhipeleagul spaniol Canare, este o comoară peisagistică și destinația ideală pentru o vacanță de vară memorabilă. Tenerife adăpostește printre cei mai mari vulcani din lume - Vf. Teide, are o vegetație luxuriantă și întinse plaje cu nisip galben sau negru. Este una din cele mai vizitate insule din lume, 5 milioane de turiști din întreaga lume o aleg anual ca destinație de vacanță.

Locul de pelerinaj Masca Village, pădurile Las Lajas, plajele Las Vistas și Teresitas, orașul pescăresc  Las Galletas și fabulosul oraș Santa Cruz sunt câteva din numeroasele atracții turistice pe care îți recomandăm să le vizitezi, dacă alegi o vacanță în Tenerife.

Plama de Mallorca este una din destinațiile de vacanță de neratat pentru iubitorii de peisaje spectaculoase, dar și pentru cei care își doresc o vacanță relaxantă la plajă.

Serra de Tramuntana, Cabrera, Cuevas del Drach și Coves del Hams sunt câteva obiective turistice naturale de vizitat, dacă alegi Palma de Mallorca ca destinație pentru vacanța ta de vară.

Cele mai bune plaje din Palma de Mallorca sunt:  Alcudia - Port d'Alcudia, Ca’n Picafort, Cal Boquer, Calla Agulla, Calla Barca, Cala d’Or, Cala Deia.

Costa del Sol este una din cele mai îndrăgite destinații spaniole pentru vacanță relaxantă la plajă.

Cele mai frumoase plaje din Costa del Sol sunt Playa El Pinillo, Playa de Guadalmina, Playa de la Fontanilla,Playa de Nagüeles, Playa de Puerto Banus Nueva Andalucia și Playa del Alicate. Pentru snorkelling sau scuba diving, îți recomandăm plajele din apropiere de Bahia de Malaga.

Însă atracțiile turistice pe Costa del Sol înseamnă mai mult decât plaje. Cartierul vechi Marbella, Muzeul Sticlei și al Cristalului, Muzeul Bonsaiului, La Alcazaba, Paseo Maritimo, Plaza de Toros și Plaza de Los Naranjos sunt doar câteva din numeroasele obiective turistice de vizitat în Costa del Sol.

Costa Brava este o destinație de vacanță de vară încântătoare și surprinzătoare prin diversitatea obiectivelor turistice.

Costa Brava cuprinde 5 regiuni ce adăpostesc peste 50 de muzee și colecții de artă. Evenimentele și festivalurile de muzică din această regiune îți pot oferi o experiență catalană autentică.

Orașul vechi Villa Vella, Parcul Național Cap de Creus, casa memorială – muzeul Dali, Castillo de Tossa de Mar, Grădina Botanică din Blanes, Camino de Ronda – S’Agaro sunt câteva din cele mai interesante obiective turistice din regiunea Costa Brava.

Oferte vacanta in Spania 2019 potrivite pentru tine:

de la 237 EUR

Madrid, capitala Spaniei, este un oraş plin de viaţă pe toată durata anului. Indiferent de momentul când te decizi să-l vizitezi, vei putea profita de splendida arhitectură a oraşului, de muzeele bogate în colecţii şi de pieţele animate sau, de ce nu, poţi participa la celebrele lupte cu tauri.

Perioada
27.03 - 01.12.2019
de la 311 EUR

Oraşul Barcelona, capitala regiunii Catalonia este un oraş sub puternica impresie a operei lui Antoni Gaudí. Barcelona are de oferit turiştilor care îi calcă pragul o mulţime de obiective turistice. Pe lângă operele sale arhitecturale bine cunoscute în întreaga lume, Barcelona este cu siguranţă o destinaţie de vacanţă ideală şi datorită plajelor sale la Marea Mediterană. Partea veche a oraşului Barcelona este una dintre cele mai frumoase şi romantice din întreaga Europă.

Străzile înguste şi magazinele vă invită la o plimbare prin împrejurimi pentru a cunoaşte fiecare particică a acestei zone. Acum e momentul să cumpăraţi bilete de avion spre Barcelona. Nu mai amânaţi o vacanţă de vis!

Perioada
27.03 - 26.10.2019
de la 870 EUR
Mallorca este mai mult decît o destinație turistică, un petec de țărm cu peisaj mediteran…Scriitorul argentinian Jose Luis Borges descrie insula ca ”un loc asemănător fericirii, apt de a fi scenariul ideal al fericirii. O insulă unde înveți să vezi cu ajutorul sufletului.”
Bineînțeles pentru majoritatea celor 12 milioane de turiști care au vizitat Mallorca, aceasta rămâne sinonimul vacanței la mare, al relaxării, un paradis care îmbină în mod excepțional peisajul și cultura, modernul și tradiționalul.
Insula e un fel de amestec de peisaj mediteran: are „cale” (golfuri) idilice, tipice insulelor grecești, păduri care se revarsă până la malul mării, încântătoare și obscure,elegante conace care ne amintesc de Toscana, munți înalți, apoi zone uscate cu iz de Africa…toate într-un amestec echilibrat și incântător, sub strălucirea aurie a soarelui.
Perioada
24.06 - 02.09.2019