• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanta Portugalia

Un sejur în Portugalia îți reîncarcă bateriile. Este cea mai relaxantă destinație de vacanță din Europa și locul în care te vei simți liniștit și bucuros cu fiecare peisaj nou descoperit. Plajele costiere te vor îmbia atât la drumeții, cât și la relaxare pe nisipul fin, iar smochinele coapte te vor ademeni cu gustul lor dulceag. Un sejur în Algarve va fi cu siguranță pe placul tău, indiferent dacă pereferi muntele sau plaja.

Algarve a fost desemnată de World Travel Awards drept zona cu cele mai frumoase plaje din Europa. Și pe bună dreptate! Algarve are 200 km de coastă și o diversitate de plaje: cu nisip fin, cu grote, stâncoase, pline de turiști sau sălbatice. Peisajul se schimbă sub ochii tăi la fiecare flux și reflux - o încântare pentru orice iubitor de natură.

Cele mai frumoase plaje și locuri de vizitat în Algarve, Portugalia, sunt: Praia Camilo, Praia Dona Ana, Ponta da Piedade, Praça do Infante Henrique, Meia Praia – Lagos, Praia da Amoreira.

Oferte vacanta Portugalia 2018

685 EUR
Va invitam sa petreceti sfintele sarbatori pascale in patria fadoului, in atmosfera romantica a Lisabonei, in locul de confluenta al Oceanului Atlantic cu Fluviul Tejo, sa degustati celebrul vin de Porto, sa vizitati locuri incarcate de istorie si credinta, sa hoinariti pe stradutele pitoresti din oraselele Portugaliei care va asteapta cu peisaje frumoase, cu castele cladite in varf de munte, cu locuri de rugaciune celebre in intreaga lume si nu in ultimul rand, cu un popor cald si primitor.
Perioada
25.04 - 01.05.2019