• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanta Portugalia 2019

Un sejur în Portugalia îți reîncarcă bateriile. Este cea mai relaxantă destinație de vacanță din Europa și locul în care te vei simți liniștit și bucuros cu fiecare peisaj nou descoperit. Plajele costiere te vor îmbia atât la drumeții, cât și la relaxare pe nisipul fin, iar smochinele coapte te vor ademeni cu gustul lor dulceag. Un sejur în Algarve va fi cu siguranță pe placul tău, indiferent dacă pereferi muntele sau plaja.

Algarve a fost desemnată de World Travel Awards drept zona cu cele mai frumoase plaje din Europa. Și pe bună dreptate! Algarve are 200 km de coastă și o diversitate de plaje: cu nisip fin, cu grote, stâncoase, pline de turiști sau sălbatice. Peisajul se schimbă sub ochii tăi la fiecare flux și reflux - o încântare pentru orice iubitor de natură.

Cele mai frumoase plaje și locuri de vizitat în Algarve, Portugalia, sunt: Praia Camilo, Praia Dona Ana, Ponta da Piedade, Praça do Infante Henrique, Meia Praia – Lagos, Praia da Amoreira.

Oferte vacanta Portugalia 2019

de la 781 EUR
Estoril şi Cascais sunt două staţiuni prospere şi faimoase, învecinate, parte din Triunghiul de Aur, raiul surferilor şi al jucătorilor de golf. Estoril este vestit pentru apele termale şi aerul cosmopolit şi aristocrat,iar Cascais, pentru strălucirea dată de curtea regală.

La început o mică staţiune, Estoril a devenit pe parcurs o destinaţie preferată de regii europeni exilaţi printre care şi regele Carol al României, fiind denumită “Riviera Portugheză”, având un vestit cazinou, grădini frumoase, terenuri de golf şi o atractivă plajă de nisip, Tamariz, iar în timpul verii se ţin concerte şi recitaluri în Catedrala din Estoril şi alte locaţii impresionante.  Din parcul cu palmieri, situat în afară cazinoului, se ajunge, printr-un pasaj subteran la plajă Tamariz, de unde se poate ajunge foarte uşor, pe jos, până la Cascais, traversând mai multe plaje naturale.

Plăcuţele de azulejos şi faţada în stil baroc rămân însă intacte. Este foarte interesantă şi arhitectura clădirii care adăposteşte Poşta. În apropiere, pasionaţii de curse cu vehicule motorizate ar putea vizita faimosul Autodrome Estoril, care se află în umbra munţilor Sintra, la aproximativ 10 km înspre interiorul ţării.

Unele dintre cele mai bune terenuri de golf ale Portugaliei se află în această parte a coastei Lisabona. Este vorba de Clubul de Golf din Estoril şi de terenul Penha Longa; iubitorii golfului se vor bucura aici atât de sportul lor favorit cât şi de o panoramă impresionantă.  În Estoril mai întâlnim şi mai mult de 20 de terenuri de tenis de câmp, toate deschise până seara târziu.

Deşi, a fost o staţiune regală, Cascais are toată strălucirea Estorilului dar nu şi reputaţia lui, dezvoltat în jurul vechiului port, cu multe biserici şi capele vechi. Remarcabil este Palatul Muzeu Castro Guimaraes cu o impresionantă colecţie de cărţi, Muzeul Mării, lângă orăşel fiind Boca do Inferno, o intrare stâncoasă îngustă cu arcade şi caverne.

Cascais, scăldat de apele oceanului Atlantic, aparţine regiunii Estoril care se întinde de la estuarul fluviului Tago până la Sierra di Sinistra, cel mai vestic punct al Europei continentale. Udată de ape limpezi şi transparente pentru care au primit steagul albastru al Uniunii Europene, regiunea se împarte din punct de vedere geografic în două sectoare: coasta de Sud cu plaje, vile elegante sau palate istorice şi coasta de vest care ne suprinde prin naturaleţea peisajelor şi prin valurile impunătoare.
Perioada
02.07 - 03.09.2019
980 EUR
Va invitam intr-o inedita incursiune insulara in care veti descoperi natura in forma sa unica si originala a insulei Madeira, numita si “Vasul floral plutitor” sau “Gradina Domnului”, o adevarata oaza de liniste si relaxare, un taram de vis.

Primavara este celebrata printr-o explozie de culoare a florilor care infloresc in aceasta perioada, printr-un spectacol cu adevarat somptuos, cel al Festivalului Florilor. In fiecare an, capitala Funchal, este decorata cu mii de specii de flori locale infloritoare si parfumate.

Veti avea prilejul de a admira peisajul pitoresc, imbracat in nuante de verde, care fuzioneaza cu albastrul ceresc al marii, de a va bucura de ospitalitatea traditionala a localnicilor si de a savura aromele speciale ale bucatariei locale.

Va invitam in Insula Madeira in acest moment al anului pentru a participa la cel mai mare festival de culoare si parfum.
Perioada
29.04 - 06.05.2020