• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanta Portugalia 2019

Un sejur în Portugalia îți reîncarcă bateriile. Este cea mai relaxantă destinație de vacanță din Europa și locul în care te vei simți liniștit și bucuros cu fiecare peisaj nou descoperit. Plajele costiere te vor îmbia atât la drumeții, cât și la relaxare pe nisipul fin, iar smochinele coapte te vor ademeni cu gustul lor dulceag. Un sejur în Algarve va fi cu siguranță pe placul tău, indiferent dacă pereferi muntele sau plaja.

Algarve a fost desemnată de World Travel Awards drept zona cu cele mai frumoase plaje din Europa. Și pe bună dreptate! Algarve are 200 km de coastă și o diversitate de plaje: cu nisip fin, cu grote, stâncoase, pline de turiști sau sălbatice. Peisajul se schimbă sub ochii tăi la fiecare flux și reflux - o încântare pentru orice iubitor de natură.

Cele mai frumoase plaje și locuri de vizitat în Algarve, Portugalia, sunt: Praia Camilo, Praia Dona Ana, Ponta da Piedade, Praça do Infante Henrique, Meia Praia – Lagos, Praia da Amoreira.

Oferte vacanta Portugalia 2019

690 EUR
Ultimele 6 locuri disponibile ! Reducere 40€/pers pana la 28.02!
Va invitam sa petreceti sfintele sarbatori pascale in patria fadoului, in atmosfera romantica a Lisabonei, in locul de confluenta al Oceanului Atlantic cu Fluviul Tejo, sa degustati celebrul vin de Porto, sa vizitati locuri incarcate de istorie si credinta, sa hoinariti pe stradutele pitoresti din oraselele Portugaliei care va asteapta cu peisaje frumoase, cu castele cladite in varf de munte, cu locuri de rugaciune celebre in intreaga lume si nu in ultimul rand, cu un popor cald si primitor.
Perioada
25.04 - 02.05.2019
890 EUR
Va invitam intr-o inedita incursiune insulara in care veti descoperi natura in forma sa unica si originala a insulei Madeira, numita si “Vasul floral plutitor” sau “Gradina Domnului”, o adevarata oaza de liniste si relaxare, un taram de vis.

Primavara este celebrata printr-o explozie de culoare a florilor care infloresc in aceasta perioada, printr-un spectacol cu adevarat somptuos, cel al Festivalului Florilor. In fiecare an, capitala Funchal, este decorata cu mii de specii de flori locale infloritoare si parfumate.

Veti avea prilejul de a admira peisajul pitoresc, imbracat in nuante de verde, care fuzioneaza cu albastrul ceresc al marii, de a va bucura de ospitalitatea traditionala a localnicilor si de a savura aromele speciale ale bucatariei locale. Va invitam in Insula Madeira in acest moment al anului pentru a participa la cel mai mare festival de culoare si parfum.

Perioada
01.05 - 10.05.2019