• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanta Malta 2019

Malta este una din cele mai ofertante destinații pentru vacanța de vară.

Văzută de sus sau de jos, Malta este una din cele mai colorate destinații de vacanță. Căsuțele și bărcile în culori vii îți oferă o stare de bine, pe care o poți prelungi vizitând satul lui Popeye Marinarul din Mellieha.  

Dacă îți place istoria, cu siguranță îți vei dori să pășești pe urmele cavalerilor, vizitând minunata fortăreață din Valleta, fortul St. Elmo, Muzeul Național de Război, Palatul Marilor Maeștrii și Palatul Armurilor.

Un alt punct de atracție este fosta capitală, Mdina, oraș fortificat ce adăpostește palate cu arhitectură impresionantă și o suită de muzee interesante.

Satele pescărești Marsaskala & Marsaxlokk cu bărcuțe colorate din sudul Maltei te vor introduce în atmosfera de poveste a insulei. Peștera Întunericului și Grota Albastră sunt alte două atracții turistice pe care nu trebuie să le ratezi, dacă vizitezi sudul Maltei.

Sliema și faleza Saint Julian's sunt locuri potrivite pentru plimbare și relaxare, iar plajele malteze recomandate de turiști sunt Mellieha și Golden Bay.

Oferte vacanta Malta 2019