• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Monaco

995 EUR
In sud-estul Frantei, intre Marea Mediterana, Valea Ronului si Italia se afla o regiune de vis, numita Provence, cu peisaje de poveste, orasele de legenda, teritorii uimitoare, cum nu mai exista altele pe Pamant. 

Fabuloasa Provence este una dintre acele destinatii magice, cu nesfarsite campuri de lavanda, al caror miros amestecat cu cel de pin ne va invalui in timp ce vom explora regiunea unde chiparosii se unduiesc mladios in bataia brizei.

Descrisa ca „sufletul regiunii Haute-Provence”, lavanda a adus prosperitate in viata satelor din zona inca din Evul Mediu, fiind cunoscuta ca aurul violet, aceasta fiind culoarea prin excelenta a peisajelor Provence-lui, mai ales in aceasta perioada, pe care va invitam sa le descoperim impreuna.

Vestita insa si pentru galbenul „Florii-soarelui” a lui Van Gogh, cu o lumina atat de iubita de pictorii de la 1800, care ofera cerului un albastru nefiresc, pentru pitorestile case din piatra care apar printre portocali, pentru chiparosi si gradinile imbratisate de maslini seculari, dar si pentru pietele care sunt sarbatori ale simturilor, Provence-ul ne invita sa o descoperim.
Perioada
27.06 - 06.07.2019