• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Rajasthan

1790 EUR
Reducere 100€/pers!
O calatorie de o frumusete magica, acompaniata de fascinante povesti despre zeitati, care va incepe cu citadela contrastelor, Delhi, va continua in Rajasthan cu vizitarea “orasului albastru”, Jodhpur, a templelor Jain de la Ranakpur, a romanticului Udaipur si a “orasului roz”, Jaipur.

Itinerarul in India va continua cu Taj Mahal, “o lacrima de marmura pe obrazul eternitatii”, cu Templul Placerilor Interzise de la Khajuraho si se va incheia in Varanasi cu experienta rasaritului de soare de pe Gange. Circuitul pe care vi-l propunem va continua cu vizitarea unor splendori mistice, care apartin unei civilizatii milenare, mai putin accesibile din sacrul Nepal, aproape de “Acoperisul Lumii”, Himalaya !

Perioada
21.10 - 03.11.2019
1670 EUR
Va propunem o calatorie de neuitat in India, tara contrastelor in care sacrul se impleteste cu profanul, bogatia opulenta coexista langa saracia lucie, iar turistul este atras intr-o experienta senzoriala ametitoare care uimeste si fascineaza deopotriva!

Este de ajuns o impreunare a mainilor, o usoara inclinare a corpului spre inainte si o privire directa si veti fi primiti intr-o lume fascinanta, colorata si bine condimentata daca ne gandim ca din India provin 70% din condimentele lumii. “Orasul de aur”- Delhi, “orasul albastru”- Jodhpur, “orasul roz”- Jaipur, fabulosul Taj Mahal cu povestea sa de dragoste dincolo de moarte, safari cu camile si rasaritul de soare de pe Gange, sunt doar cateva dintre locurile si experientele unice pentru care va asteptam alaturi de noi in acest circuit.

Indiferent in care din cele peste 850 de limbi si dialecte vorbite uzual veti interactiona, cu siguranta veti simti ospitalitatea, spiritul si caldura unei culturi fascinante si memorabile !
Perioada
02.04 - 16.04.2020