• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Vacanțe în Finlanda

1523 EUR

Străbătută de Cercul Polar, Laponia este aproape o ţară în sine. Cuprinde o treime din suprafaţa Finlandei şi se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia.

Este cunoscută în întreaga lume ca Țara lui Moş Crăciun, locul magic unde alături de spiriduşi, Moşul pregăteşte cadourile pe care le trimite în seara de Ajun copiilor de pretutindeni, străbătând lumea în sania trasă de reni. Cei mici îi pot scrie tot timpul anului lui Moş Crăciun, care le primeşte dorinţele la Biroul Poştal din Korvatunturi.

Aflată la Cercul Polar, Staţiunea oficială de schi a lui Moş Craciun- Levi, este staţiunea cu cele mai mari pârtii de schi din Finlanda, găzduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi.

Cu o diversitate impresionantă de activităţi de iarnă, 15 pârtii de schi iluminate pe timpul nopţii şi cu un centru ce oferă o mare varietate de baruri şi restaurante, şcoli de schi şi magazine de închiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarnă, Levi este un loc idilic pentru petrecerea vacanţei de iarnă.

Printre activităţile principale din Levi se număra diferite tipuri de safari precum cel cu Husky, cu snowmobile-ul şi cu renii iar cei mici pot experimenta sporturile de iarnă pe o pistă organizată special pentru ei numită Tărâmul Copiilor unde zi de zi au loc activităţi de grup pentru toate vârstele. Aici cei mai mici vizitatori ai Laponiei au parte de instruire, iar programul oferă zilnic activităţi distractive.

Într-o perioadă magică a anului vă invităm într-o vacanţă magică atât pentru copii cât şi pentru toţi adulţii cu suflet tânăr, ce vor fi impresionaţi de faptul că într-adevăr Moş Crăciun trăieşte aici în acest peisaj arctic, cu păduri încărcate de zăpadă şi lacuri îngheţate, un adevărat paradis al iernii.

Perioada
19.12 - 27.12.2017
490 EUR
Vă invităm să vă bucuraţi cu prilejul minivacanței de 1 Mai, de o mulţime de locuri încărcate de istorie, cu peisaje de excepţie, vizitând trei capitale remarcabile: Tallinn, capitala Estoniei, în care aura secolelor XIV şi XV a rămas intactă, un labirint de ziduri medievale cu străduţe pietruite şi case ale negustorilor în culori pastelate, Helsinki, capitala Finlandei, un oraş vibrant, înconjurat de apele mării, având propriul său arhipelag şi Riga, capitala Letoniei, cel mai mare şi mai cosmopolit oraş baltic, care se remarcă prin arhitectura sa în stil Art Nouveau-Jugendstil şi prin arhitectura în lemn din sec. al XIX-lea.
Perioada
26.04 - 01.05.2018
640 EUR
Partaj doamnă disponibil!
Vă invităm să vă bucuraţi de fenomenul astronomic unic al “nopţilor albe, în timpul cărora oraşele sunt scăldate în fiecare noapte într-o lumină strălucitoare, perlată, să faceţi o călătorie de neuitat, ca o simfonie de apă şi lumina, să descoperiţi locuri încărcate de istorie, cu peisaje de excepţie şi anume cele patru capitale scandinave şi baltice: Stockholm, frumoasă capitală a Suediei, care impresionează prin amestecul de clădiri medievale, impozante biserici în stil gotic, precum şi prin atmosfera medievală şi peisajul său natural, Riga, capitala Letoniei, cel mai mare şi mai cosmopolit oraş baltic, care se remarca prin arhitectura sa în stil Art Nouveau-Jugendstil şi prin arhitectura în lemn din sec. al XIX-lea, Tallinn, capitala Estoniei, în care aura secolelor XIV şi XV a rămas intactă, un labirint de ziduri medievale cu străduţe pietruite şi case ale negustorilor în culori pastelate şi ultima, dar nu cea din urmă, Helsinki, capitala Finlandei, un oraş vibrant, înconjurat de apele mării, având propriul său arhipelag.
Perioada
21.06 - 27.06.2018