• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Coreea de Nord

2980 EUR + 870 USD
Ultimele 4 locuri disponibile si Reducere 120€/pers!
O calatorie fascinanta intr-o alta lume, o experienta memorabila, ca o intoarcere in timp in Coreea de Nord, denumita in presa internationala drept „The Hermit Kingdom” – Regatul Pustnic, tara fiind complet rupta de exterior, imensa majoritate a populatiei nestiind ce se intampla „dincolo”.

Veti avea sansa de a vizita astfel cea mai izolata natiune din lume, in care internetul si o mare parte a descoperirilor sec. al XXI-lea raman necunoscute, unde milioane de oameni isi traiesc viata in umbra unui cult al personalitatii atotcuprinzatoare, care se interpune in toate aspectele vietii de zi cu zi.

Nu exista alt loc pe Pamant precum acest stat comunist, care a sfidat toate asteptarile si a supravietuit un sfert de secol de la prabusirea imperiului sovietic, acum fiind condus de al treilea conducator ereditar.

Prin antiteza cu Coreea de Nord, veti ajunge apoi intr-o tara moderna, in care amestecul culturilor fostilor ocupanti olandezi, japonezi si chinezi se imbina armonios cu mirificele peisaje naturale pe care le ofera Taiwanul, un interesant mix intre traditie si modernism, care cu siguranta va va fascina.
Perioada
16.09 - 01.10.2019