• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

City Break Praga, Cehia

218 EUR
rezerva online
  • City Break Praga, Cehia
City Break Praga, Cehia

Praga

Praga este un oraş în care abundă obiectivele turistice şi locurile frumoase ce aşteaptă să fie explorate de vizitatori. Oraşul are farmecul său aparte indiferent de perioada anului în care alegeţi să-l vizitaţi.  Castelul Praga (Prazsky hrad) reprezintă cel mai mare complex medieval din Europa având 570 metri lungime şi o suprafaţă de 7,28 de hectare şi reprezintă atracţia cea mai importantă din Praga.

Din cadrul complexului fac parte: Catedrala Sfântul Vitus (cel mai important punct de reper din oraş unde puteţi vizita turnurile, muzeul şi galeriile de artă), Golden Lane, Palatul Lobkowicz şi biserica Sfântul George. Castelul a reprezentat reşedinţa regilor, împăraţilor şi preşedinţilor Republicii Cehe. 

Golden Lane, această stradă mică (Zlata Ulicka) deţine 11 căsuţe istorice construite chiar în interiorul arcurilor zidurilor castelului unde sunt expuse armura şi textile medievale, precum şi suveniruri. Centrul vechi (Staromestske nămeşti) - toate clădirile din centrul vechi datează din sec al XI-lea.

Tarife

Nh Prague

Localizare:

Situat în cartierul de afaceri modern Andel, la marginea centrului istoric al orașului, NH Prague este format din 2 clădiri separate conectate prin intermediul unei telecabine și oferă vedere panoramică la Praga. În ambele clădiri este disponibil acces Wi-Fi gratuit. NH Prague este situat chiar lângă un centru comercial şi de divertisment, la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou și tramvai Andel și la 15 minute cu mașina de aeroportul din Praga.

Camere:

Toate camerele hotelului NH Prague sunt dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Sunt disponibile facilităţi de ceai şi cafea gratuite.

Data inceput Data sfarsit Loc in camera dubla Tip masa Moneda
21.03.2019 26.10.2019 218 mic dejun euro

Tarif in euro / persoana / sejur cu mic dejun
 

Panorama Hotel Prague

Localizare:

Hotelul Panorama Prague este situat la numai 200 de metri de stația de metrou Pankra. În imediata vecinătate se află Centrul comercial renumit Arcady, oferind aproape 150 de magazine, cafenele și restaurante. Autostrada D1 este la doar 200 de metri, iar centrul orașului Praga se află la 4 stații de metrou.

Camere:

Camerele cu aer condiționat de la Hotelul Panorama Prague au TV prin satelit, minibar și baie cu uscător de păr. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în întregul hotel.

Data inceput Data sfarsit Loc in camera dubla Tip masa Moneda
21.03.2019 26.10.2019 220 mic dejun euro

Tarif in euro / persoana / sejur cu mic dejun

 

Roma Prague

Localizare:

Hotelul Roma se află în zona istorică Malá Strana din Praga, sub turnul de veghe Petřin și la mică distanță de mers pe jos de Podul Karlův

Camere:

Camerele de la Hotelul Roma au un mobilier elegant și sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit.

Data inceput Data sfarsit Loc in camera dubla Tip masa Moneda
21.03.2019 26.10.2019 255 mic dejun euro

Tarif in euro / persoana / sejur cu mic dejun

Servicii

Include

 - 2 nopţi cazare în cameră dublă sau single, cu mic dejun;

-  transportul cu avionul pe ruta București - destinație - București.

Nu include

- taxele de aeroport

- asigurarea medicală

- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Observatii

Tarifele sunt minime şi depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: târguri, sărbători, simpozioane, conferinţe, etc.

Sejurul de minim 2 nopţi de cazare poate fi extins pentru un număr mai mare de nopţi, iar tariful se modifică corespunzător numărului de nopţi.

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: