• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

City Break Madrid, Spania

Oferta nu mai este valabila
299 EUR
rezerva online
  • City Break Madrid, Spania
City Break Madrid, Spania

Madrid

Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, Madrid nu este doar capitala Spaniei, ci şi capitala provinciei şi a comunităţii autonome Madrid.

Aşezat în centrul Peninsulei Iberice, la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian este cea mai înaltă capitală a Europei. Reprezintă combinaţia perfectă între altitudinea înaltă şi briza montană, care generează o atmosferă unică.

Este un oraş cosmopolit care realizează o combinaţie incitantă între cele mai moderne infrastructuri şi moştenirea culturală a secole întregi de istorie fascinantă. Gran Via, cea mai cunoscută strada comercială, a fost construită ca o punte de legătură între est şi vest, la începutul secolului XX. Palatul regal, Plazza Mayor, Parcul Retiro va aşteaptă să le fiţi oaspeţi!

Tarife

Regente Hotel 3*

Localizare:

Hotelul Regente este situat pe bulevardul Gran Via din Madrid, care este plin de magazine, restaurante şi teatre şi la 400 de metri de Piaţa Puerta del Sol.
La Palatul Regal se poate ajunge pe jos în 10 minute.
Staţia de metrou Callao, situată la doar 100 de metri distanţă, oferă conexiuni uşoare de transport public cu restul oraşului.

Descriere:

Hotelul este foarte potrivit pentru cupluri.

Facilitati:

Facilităţile Hotelului Regente includ un centru de fitness şi un serviciu de închirieri auto. Personalul de la recepţia de 24 de ore poate ajuta la rezervarea de bilete pentru tururi cu ghid şi spectacole live.

Camere:

Hotelul oferă camere elegante şi simple dotate cu TV prin satelit, acces la Wi-Fi, aer condiţionat, parchet, un decor luminos şi elegant, baie privată cu uscător de păr.

Data inceput Data sfarsit Loc in camera dubla Tip masa Moneda
09.06.2018 27.10.2018 299 mic dejun euro

Tarif in euro / persoana / sejur cu mic dejun

Valabilitate: 09.06.2018 - 27.10.2018

2 nopti cazare cu mic dejun si transport cu avionul

Servicii

Include

- 2 nopți cazare în cameră dublă sau single, cu mic dejun;

- transportul cu avionul pe ruta București-Madrid-București.

Nu include

- taxele de aeroport

- asigurarea medicală

- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Observatii

Tarifele sunt minime şi depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: târguri, sărbători, simpozioane, conferinţe, etc.

Sejurul de minim 2 nopţi de cazare poate fi extins pentru un număr mai mare de nopţi, iar tariful se modifică corespunzător numărului de nopţi.

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: