Qatar – Emiratele Arabe – Oman – Bahrain – Kuwait


3780 EURO Vezi detalii'
27.10.2022
09.11.2022
14 zile
DISPONIBIL
Doha – Dubai – Abu Dhabi – Al Ain – Muscat – Nizwa – Jabrin – Bahla – Al Kuwait
7 poze

Un program unic pe piața turistică românească, în care veți avea prilejul de a cunoaște istoria și obiceiurile specifice zonei pe care o veți explora, o lume plină de contraste, un mix inedit între tradiții și concepte arhitecturale futuristice și opulente. Veți începe cu descoperirea uneia dintre destinațiile arabe din ce în ce mai populare în ultimii ani, Doha, capitala Qatarului, o țară mică, cu idei și proiecte uriașe, veți continua cu Dubai și Abu Dhabi, deja consacrate ca destinații mondiale de top, veți ajunge în Muscat, capitala sultanatului Oman, rămas aproape neschimbat de 5 secole încoace, de unde veți porni pe urmele unor călători celebrii precum Marco Polo și Ibn Battuta pentru a vizita fortărețele din Oman, vă veți îndrepta spre legendarul Bahrain, unde vechii sumerieni credeau că nu există boli, moarte sau suferință și veți încheia această incursiune în Orientul Mijlociu pe un străvechi tărâm al beduinilor, în prezent o metropolă vibrantă, ridicată din cenușa războiului, Al Kuwait.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Natură şi Peisaje

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  27.10.2022

  București – Doha

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Swiss Bell 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 16:30 (în fața ghișeului de îmbarcare al companiei Qatar Aiways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (17:15 / 21:45). După sosirea în Doha vom fi transferați pentru cazare la Hotel Swiss Bell 4* (sau similar 4*).
 • 2
  28.10.2022

  Doha

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Swiss Bell 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic
   Souq Waqif
   Gold Souq
   Piața de șoimi
   Pearl Qatar
   Golf Doha
   Al-Corniche
   Promenadă pe litoral
   Piața de cămile
  • Opționale Khor Al Udeid
  Mic dejun. Întâlnire cu reprezentantul local alături de care vom explora Doha, capitala Qatarului, situată pe malul golfului Persic, una dintre destinațiile cele mai căutate pentru festivaluri, evenimente, dar și pentru cumpărături. Fremătând de activitate, orașul Doha este cunoscut ca fosta „perlă” a satelor de pescari, aflat într-o continuă schimbare, fiind motorul economiei țării, iar desemnarea Qatarului ca viitoare gazdă a campionatului Mondial de Fotbal în anul 2022, este o dovadă a puterii investițiilor derulate în această parte a lumii. Vom porni într-un tur panoramic de oraș, în timpul căruia vom vedea celebra piață arabă Souq Waqif, piața de aur Gold Souq, piața de șoimi, complexul rezidențial ultraluxos Pearl Qatar, creat în golful Arabiei pe o distanță de 32 km pe mai multe insule artificiale construite la doar 350 m de țărm, fiind o copie a celebrului proiect „The Palm” din Dubai, Clubul de Golf Doha, unul dintre primele cluburi cu terenuri cu iarbă construit vreodată în Orientul Mijlociu, complexul sportiv de 250 de hectare Sports City, care a găzduit Jocurile Asiatice în anul 2006, zona comercială din port, Al-Corniche, o promenadă lungă de pe litoralul golfului, care oferă priveliști frumoase asupra insulei Palm Tree și asupra zgârie-norilor din oraș, piața de fructe și legume și piața de cămile. După dejun, opțional, veți putea pleca în turul Khor Al Udeid, un safari în deșert cu cină tradițională inclusă. Vă veți aventura cu mașinile de teren pe dunele de nisip care par infinite, dar veți avea posibilitatea de a face și o baie. Întoarcere pentru cazare la Hotel Swiss Bell 4* (sau similar 4*).
 • 3
  29.10.2022

  Doha – Dubai

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Grand Excelsior 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Muzeul de Artă Islamică
   Muzeul Sheikh Faisal
   Muzeul de Arme
   Muzeul Etnografic
   Fortul Doha
   Centrul Național de Convenții
   Centrul de Expoziții
  Mic dejun. În această zi vom continua explorarea orașului Doha, vom vizita Muzeul de Artă Islamică, o emblemă a orașului, atât datorită clădirii muzeului, proiectată de renumitul arhitect I.M. Pei, faimos pentru „Piramida de la Luvru”, cât și datorită colecțiilor de artă impresionante, Muzeul Sheikh Faisal, cu o colecție privată de peste 3000 de piese unice, printre care manuscrise vechi islamice, obiecte de metal, textile, covoare, broderie, mobilier de epocă și mașini istorice, Muzeul de Arme, care adăpostește o colecție impresionantă de arme și artefacte datând din sec. al XVI-lea, Muzeul Etnografic, găzduit într-o clădire tradițională cu un turn de vânt, cu ajutorul căruia este direcționat aerul din muzeu, creând efect de răcire, Fortul Doha, o relicvă în stil maur în care se găsesc fotografii istorice, opere de artă și expoziții cu obiecte de artizanat și Centrul Național de Convenții și Centrul de Expoziții. Dejun în timpul vizitelor. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Fly Dubai, zbor FZ 006 (19:15 / 21:25) spre Dubai. După sosire, întâlnire cu reprezentantul local și transfer pentru cazare la Hotel Grand Excelsior 4* (sau similar 4*).
 • 4
  30.10.2022

  Dubai

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Grand Excelsior 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic
   Jumeirah Palm
   World Trade Center
   Moscheea Jumeirah
   Burj Khalifa
   Muzeu al Dubaiului
  • Opționale Croazieră pe canalul Creek cu cina inclusa
  Mic dejun. Alături de ghidul local vom explora Dubaiul, supranumit perla Emiratelor Arabe Unite, un oraș fascinant situat în Golful Persic, fiind unul dintre cele șapte emirate. Arhitectura impunătoare și cultura sofisticată fac din Dubai una dintre cele mai frumoase destinații turistice din lume. Vom porni într-un tur panoramic de oraș, în timpul căruia vom putea admira insula artificială Jumeirah Palm, una dintre cele trei insule artificiale care au extins țărmul Dubaiului cu aprox. 520 km, World Trade Center - Turnurile Emiratelor, cele mai înalte clădiri din Orientul Mijlociu și din Europa, Moscheea Jumeirah, una dintre cele mai frumoase și grandioase moschei din Orientul Mijlociu, Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, celebrele mall-uri, zona rezidențială și fascinantul Muzeu al Dubaiului, găzduit de cea mai veche clădire din oraș - fostul fort. După dejun nu va fi ratată ocazia de a petrece timp în piața materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu „abra”, vestitul taxi local pe apă, spre bazarurile de condimente și de aur. Opțional, seara vom putea face o croazieră pe canalul Creek, cu cină inclusă. Cazare la Hotel Grand Excelsior 4* (sau similar 4*).
 • 5
  31.10.2022

  Dubai – Abu Dhabi

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Grand Flamingo 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Burj Khalifa
  Mic dejun. Dimineața, timp liber la dispoziție pentru plimbări sau cumpărături. Opțional, veți putea urca în celebrul zgârie-nori Burj Khalifa. După dejun ne vom îndrepta spre Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care până în urmă cu 40 de ani era un mic sat de pescari, dar odată cu descoperirea depozitelor mari de petrol, a cunoscut o dezvoltare rapidă, devenind în prezent o metropolă cosmopolită, care îmbină cu succes rolul de capitală a statului, cu cel de capitală de emirat. Cazare la Hotel Grand Flamingo 4* (sau similar 4*).
 • 6
  01.11.2022

  Abu Dhabi

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Grand Flamingo 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Insula Saadyat
   Marea Moschee
   Palatele emirilor
   Palatul prezidențial
   Palatul Emiratelor
   Muzeul Satului
   Muzeul Național Zayed
   Louvre Abu Dhabi
   Guggenheim Abu Dhabi
  Mic dejun. Tur panoramic în Abu Dhabi care ne va oferi un mod ideal de a cunoaște istoria și cultura acestui stat. Vom vizita Marea Moschee, cea mai mare din Emirate, fondată de Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, în interiorul căreia se află cel mai mare covor din lume, cu o suprafață de 5627 m2 și cel mai mare candelabru, cu un diametru de 10 m, vom admira palatele emirilor, palatul prezidențial, hotelul palat - „Palatul Emiratelor”, ne vom opri pentru o vizită la Muzeul Satului, unde vom putea vedea cum era viața înaintea descoperirii zăcămintelor de petrol. După dejun vom vizita Insula Saadyat, situată la 500 m distanță față de țărm, aceasta fiind un proiect mixt, comercial, rezidențial și de agrement, în curs de dezvoltare, care promite să devină centrul cultural din Abu Dhabi, găzduind cea mai mare concentrație de obiective culturale din lume, precum Muzeul Național Zayed, Louvre Abu Dhabi și Guggenheim Abu Dhabi, toate proiectate de laureați ai Premiului Pritzker. Spre seară, întoarcere pentru cazare la Hotel Grand Flamingo 4* (sau similar 4*).
 • 7
  02.11.2022

  Abu Dhabi – Al Ain – Muscat

  • Cazare Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Muzeul Al Ain
   Grădinile Hili
   Oaza Al Ain
  Mic dejun. Itinerarul zilei ne va purta către Muscat, capitala sultanatului Oman situat în partea de sud-est a peninsulei Arabe. Omanul are o îndelungată istorie, numele venind de la „muzun” care înseamnă abundență. Formarea sultanatului s-a înfiripat din triburile arabe venite din Yemen care s-au stabilit acolo cu sute de ani în urmă. Muscatul este unul dintre cele mai vechi orașe din Orientul Mijlociu, datând încă din sec. al II-lea. În antichitate a fost centrul comerțului cu tămâie dintre sudul Arabiei, Grecia, Roma și întreaga Mediterană. Centrul acestui tip de comerț a fost un loc numit Khour Rouri, pe care grecii l-au redenumit Muscat. Înainte de trecerea graniței, unde vom schimba mașina, ne vom opri în frumosul oraș Al Ain, una dintre cele mai vechi așezări omenești, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Orașul, cunoscut și sub numele de „Ochiul” (în arabă „Primăvară”) sau „Orașul Grădinilor”, este renumit pentru zonele verzi foarte extinse. Vom vizita Muzeul Al Ain, cel mai vechi muzeu din Emiratele Arabe Unite, care adăpostește obiecte istorice unice, grădinile Hili, recunoscute pentru descoperirile arheologice care datează de peste 4000 de ani, Oaza Al Ain, renumită pentru sistemul de irigații din adâncuri „falaj” etc.. Dejun. Spre seară vom sosi în Muscat, oraș unde vechiul și noul se împletesc armonios. Vom putea admira vechile case, porți, piețe de desfacere, magazine mici, alături de piețe moderne și mall-uri atractive, prilej cu care vom constata că Omanul și-a păstrat caracterul său istoric și în același timp se bucură de spiritul contemporan. Cazare la Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*).
 • 8
  03.11.2022

  Muscat

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic
   Marea Moschee
   Bait Al Zubair
   Souq Muttrah
   Palatului Al Alam
   Jalali
   Mirani
  • Opționale Croazieră de-a lungul coastei orașului
  Mic dejun. Însoțiți de ghidul local vom porni în turul panoramic al orașului Muscat, prilej de a admira frumoasele clădiri din cartierul ambasadelor, de a vedea Marea Moschee construită din ordinul Sultanului Qaboos bin Said și exoticul Muttrah Souq, unde vom putea admira și cumpăra tradiționalele bijuterii de argint lucrate manual. Vom vizita în continuare muzeul particular Bait Al Zubair, care conține colecții de arme, bijuterii, hărți, îmbrăcăminte și cărți, vom merge apoi de-a lungul frumoasei faleze, vizitând coloratul Souq Muttrah și piața de pește, pentru ca în final, să admirăm din exterior splendoarea palatului Al Alam, reședința Sultanului Qaboos, situat strategic între cele două fortărețe, Jalali și Mirani, construite de portughezi în sec. al XVI-lea. Dejun pe parcursul vizitelor. Seara, opțional, croazieră de-a lungul coastei orașului, prilej cu care, dacă vom avea puțin noroc, vom vedea și delfini! Cazare la Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*).
 • 9
  04.11.2022

  Muscat – Nizwa – Jabrin – Bahla – Muscat

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Fortul Nizwa
   Fortul Jabrin
   Fortul Bahla
  Mic dejun. Dimineața vom porni într-un tur de o zi pentru a descoperi fortărețele din Oman. Vom străbate un traseu cu peisaje splendide, pe unde cândva au trecut și călători celebri precum Marco Polo și Ibn Battuta. Vom vizita Fortul Nizwa, care datează din sec. al XVII-lea, souq-ul, vestit pentru bijuteriile din argint ale beduinilor, apoi Fortul Jabrin, unul dintre cele mai frumoase castele islamice. Dejun pe parcursul vizitelor. Pe drumul de întoarcere în Muscat ne vom opri la Fortul Bahla, înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Cazare la Hotel Wyndham Al Khuwair 4* (sau similar 4*).
 • 10
  05.11.2022

  Muscat – Bahrain

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Elite Crystal 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Muzeul Bait Al-Qur’an
   Shaikh Isa Bin Ali
   Fortul Arad
   Formula 1
   Plimbare prin souq-ul local
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania Gulf Air, zbor GF 561 (07:45 / 08:20) spre Bahrain, stat format din 33 de insule, situate în Golful Arabiei, în largul coastei Arabiei Saudite, numite în trecut Dilmun de către vechii sumerieni, considerate un paradis în care nu existau boli, moarte sau suferință, un sălaș al zeilor. Deși în prezent țara nu se ridică la nivelul mitului de altă dată, mulțimile de vizitatori „inundă” tărâmurile de basm, considerând Bahrainul o excepție față de țările islamice mai puțin tolerante, fiind un amestec între cultura orientală și occidentală, moschee și zgârie-nori. Întâlnire cu reprezentantul local, care ne va însoți în turul orașului Manama, capitala țării. Prima vizită va fi la Muzeul Bait Al-Qur’an, unde vom putea aprofunda cultura islamică, muzeul adăpostind manuscripte vechi din Coran și artefacte rare. În continuarea zilei vom vizita casa fostului conducător al țării, Shaikh Isa Bin Ali, situată în al doilea oraș ca mărime din Bahrain, Muharraq. Casa a fost folosită ca reședință și centru al Guvernului în perioada 1869 - 1932, fiind concepută în stilul tradițional al regiunii golfului Arabiei. Următoarea vizită va fi la Fortul Arad, unul dintre cele mai importante castele fortificate din Bahrain. Datorită locației sale strategice, fortul a fost folosit ca cetate de apărare pe tot parcursul istoriei, de când Bahrain a fost ocupat de portughezi în sec. al XVI-lea până în timpul domniei lui Shaikh Salman Bin Ahmed Al-Khalifa în sec. al XIX-lea. Dejun la un restaurant local. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Circuitul Internațional Bahrain, care găzduiește numeroase evenimente internaționale, cel mai cunoscut fiind cursa de mașini Formula 1. Ne vom încheia ziua cu o plimbare prin souq-ul local, o piață vibrantă, în care vom putea găsi orice, de la condimente specifice zonei până la îmbrăcăminte. Cazare la Hotel Elite Crystal 4* (sau similar 4*).
 • 11
  06.11.2022

  Bahrain

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Elite Crystal 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Moscheea Fateh
   Muzeul Național
   Fortul Bahrain
   Fermă tradițională de cămile
  Mic dejun. În această zi vom continua explorarea celui mai mare oraș din Bahrain, Manama. Vom vizita Moscheea Fateh, una dintre principalele atracții turistice din Bahrain, deoarece este considerată a fi una dintre cele mai mari moschei din lume, putând găzdui peste 7000 de credincioși. În imensa cupolă din fibră de sticlă se află și Biblioteca Națională, deschisă în anul 2006. În continuarea zilei vom vizita Muzeul Național, unul dintre cele mai vechi muzee publice din Bahrain, care adăpostește o bogată colecție de artefacte, cele mai vechi datând din perioada civilizației Dilmun, veche de 6000 de ani. După dejun vom vizita Fortul Bahrain, construit în sec. al XVI-lea, situat în zona numită Qal'at al-Bahrain - portul antic și capitala civilizației Dilmun, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. La sfârșitul zilei nu vom rata ocazia de a vedea o fermă tradițională de cămile, precum și zona arheologică în care s-au descoperit tumuli, o importantă descoperire arheologică datând din mileniul 3 î.Hr.. Cazare la Hotel Elite Crystal 4* (sau similar 4*).
 • 12
  07.11.2022

  Bahrain – Al Kuwait

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Holiday Inn Salmiya 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbări și cumpărături. Dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Kuwait cu compania Gulf Air, zbor GF 219 (20:40 / 21:45). Sosire în Al Kuwait, localizat în partea de nord-est a Peninsulei Arabe, unul dintre cele mai mici state din lume din punct de vedere al suprafeței. Bazele statului Kuwait au fost puse la mijlocul sec. al XVIII-lea de către negustori și culegători de perle, care au întemeiat o mică așezare portuară (viitoarea capitală Al Kuwait), unde se comercializau tot felul de mărfuri (covoare, mirodenii, mătăsuri, fildeș) căutate la acea vreme, produse provenite din zona oceanului Indian și Africa. Ulterior șeicatul a fost vasalul Imperiului Otoman, apoi în secolul trecut a fost ocupat de Marea Britanie și și-a obținut independența în anul 1961. Întâlnire cu reprezentantul local și transfer pentru cazare la Hotel Holiday Inn Salmiya 4* (sau similar 4*).
 • 13
  08.11.2022

  Al Kuwait

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Holiday Inn Salmiya 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Turul panoramic
   Turnurile Kuwait
   Clădirea Parlamentului
   Clădirea Adunării Naționale
   Palatul Seif
   Marea Moschee
   Muzeul de Istorie
   Vizită la souq-ul local
  Mic dejun. Însoțiți de ghidul local, vom porni în turul panoramic al capitalei acestui stat, Al Kuwait, oraș ridicat din cenușa războiului, pentru a deveni o metropolă vibrantă, cu clădiri de birouri înalte, hoteluri de lux, bulevarde largi și parcuri amenajate. Vom admira Turnurile Kuwait, un grup de trei turnuri de apă așezate pe promontoriul din Golful Persic, inaugurate în anul 1977, devenite emblema orașului. În continuarea zilei vom vedea clădirea Parlamentului, clădirea Adunării Naționale, construită de arhitectul danez Sir Jorn Utzon, cel care a proiectat Opera din Sydney. Vom vizita apoi Palatul Seif, un punct de referință al țării, construit integral din materiale locale, cu specific arăbesc, care adăpostește mozaicuri islamice autentice. Vis-a-vis de palat se află Marea Moschee, unde ne vom opri pentru fotografii. În continuare vom vizita Muzeul de Istorie, unde vom descoperi cât de simplă era viața locuitorilor de pe aceste meleaguri acum doar câteva decenii. După dejun vom vizita souq-ul local, vechi de 200 de ani, piața de pește, precum și Portul Dhow. Întoarcere pentru cazare la Hotel Holiday Inn Salmiya 4* (sau similar 4*).
 • 14
  09.11.2022

  Al Kuwait – Doha – București

  • Transport Avion
   Autocar
  • Mese In avion
  Transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 1087 (04:30 / 05:55), de unde se va pleca spre București cu zborul QR 221 (08:40 / 12:50).


Informatii tarif

3780 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 870 EURO


 • transport
  Avion
  Autocar
 • cazare
  13 nopti la hotel de 4*
 • mese
  tipul de masă specificat la fiecare hotel
 • ghizi
 • marime grup

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: București – Doha – București cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Doha – Dubai, Muscat – Bahrain, Bahrain – Kuwait
- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale și continentale
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiționat, adaptat la nr. de turiști
- 2 nopți de cazare în Doha, în hotel de 4*
- 2 nopți de cazare în Dubai, în hotel de 4*
- 2 nopți de cazare în Abu Dhabi, în hotel de 4*
- 3 nopți de cazare în Muscat, în hotel de 4*
- 2 nopți de cazare în Bahrain, în hotel de 4*
- 2 nopți de cazare în Kuwait, în hotel de 4*
- 12 mic dejunuri și 12 dejunuri (conform program)
- taxe de intrare la obiectivele menționate in program
- transferurile, tururile, croazierele și excursiile menționate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenției de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxele de vize care se achită la agenție: viză Qatar 100 euro; viză Kuwait 80 euro
- taxele de vize care se achită la fața locului: viză Oman aprox. 50 euro; viză Bahrain aprox. 100 euro
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai daca se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacșișuri: 60 euro/pers., pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajiști (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșișurile nu se referă și la excursiile opționale
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de 10 participanți, precizat de partenerii locali, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului se mai pot organiza și alte excursii opționale propuse de partenerii locali:
• Turul Khor Al Udeid în deșert în Doha cu cină inclusă: aprox. 200 euro/pers. (se achită din țară)
• Croazieră pe canalul Creek din Dubai cu cină inclusă: aprox. 170 euro/pers. (se achită din țară)
• Croazieră în Muscat: aprox. 90 euro/pers. (se achită din țară)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

ATENȚIE: PENTRU OBȚINEREA VIZELOR, ACTELE SE DEPUN CU MINIM 20 DE ZILE ÎNAINTE DE PLECARE: - pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu 3 pagini libere pentru aplicarea vizelor
- nu se acceptă pașaport temporar!
- 2 poze color tip pașaport format 4,8 cm x 3,8 cm, pe fond colorat
- extras de cont pe ultimele 3 luni de minim 1500 euro sau echivalent în lei
- asigurare medicală


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti
NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1260 EURO

06.09.2022 - 14.09.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2190 EURO

28.09.2022 - 11.10.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1320 EURO

29.09.2022 - 07.10.2022

VEZI OFERTA