Hong Kong – Macao– Taiwan – Filipine


China exterioară și perla mărilor Orientului

960 EURO + 1980 USD Vezi detalii
30.10.2020
13.11.2020
15 zile
Reprogramat in 2021
Hong Kong – Macao – Taipei – Hualien – Parcul Național Taroko – Sun Moon Lake – Manila – Bohol – Cebu
14 poze

Vă invităm alături de noi pentru a descoperi China exterioară, cu cosmopolitul Hong Kong, cu Macao, unicul oraș chinezesc care mai păstrează încă amprenta portugheză și cu fascinantul Taiwan, fosta capitală mondială a designului, după care veți identifica moștenirea colonială din capitala Arhipelagului Filipinez, Manila. Veți savura aromele mâncărurilor chinezeşti și filipineze, vă veți strecura printre tradiții și modernitate, printre zgârie nori și plaje tropicale, veți vizita unele dintre cele mai frumoase insule din Arhipelagul Filipinez, adevărate “perle tropicale” ale Asiei unde vom întâlni peisaje de vis. Vă veți relaxa în insulele paradisiace Bohol și Cebu, explorând “dealurile de ciocolată”, făcând scufundări printre recifurile de corali și împrietenindu-vă cu cea mai mică maimuțică din lume. O călătorie care vă va fascina și vă va îmbogăți sufletul, un mix asiatic de neratat!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Piaţa Stanley Aberdeen și portul Victoria din Hong Kong, ruinele bisericii St. Paul, Biserica Penha, Piaţa Senatului, Turnul din Macao, monumentul “Lotus Flower in Full Bloom” și Templul zeiţei A-Ma din Macao, Templul Wenwu, Altarul Călugărului Sfânt și Pagoda Tse-En, Templul Lungsahan, Chiang Kai-Shek Memorial Hall, Palatul Muzeului Naţional, Grand Hotel, Altarul Martirilor și piața de noapte Shilin din Taipei, Complexul Cultural Central, zona fortificată Intramuros, Fortul Santiago, Casa Manila, Biserica San Augustin, cartierul Quiapo, Biserica cu statuia lui Iisus și Cimitirul Chinezesc din Manila, Biserica Baclayon din Bohol, Crucea lui Magellan, Biserica Santo Nino și Fortul San Pedro din Cebu.

Natură şi Peisaje

Colina Victoria, Plaja și Golful Repulse din Hong Kong, Dealul Penha din Macao, Lacul Sun Moon, Insula Lalu, Parcul Național Taroko, Cheile Taroko, râul Liwu, Parcul Rizal din Manila, Insula Bohol, Plaja Alona, “dealurile de ciocolată”, plantații de palmieri, cocotieri și păduri de mahon și râul Loboc din Insula Cebu.

Tradiţii şi evenimente

Ceremonia schimbării gărzii din Taipei, atelier de prelucrare a marmurei, fabricile Loma Lechon.

Experienţe şi Distracţii

Plimbare cu șampan, croazieră din portul Victoria, plimbare cu vaporul la Macao, vizită la un cazino din Macao, croazieră pe Lacul Sun Moon, urcare în Centrul Financiar Internaţional Taipei, croazieră pe râul Loboc, vizite la sanctuarul fluturilor și sanctuarul maimuței tarsier.


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  30.10.2020

  Bucureşti – Doha – Hong Kong

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 220 (23:30 / 05:05).
 • 2
  31.10.2020

  Hong Kong

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Sosire la Doha la ora 05:05, de unde se va pleca cu zborul QR 816 (08:45 / 21:15) spre Hong Kong, fost dominion britanic, care după războiul opiului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari, a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Hong Kong-ul este în prezent mai atrăgător decât Manhattan-ul New York-ului, cu zgârie-norii care parcă răsar din mare, cu relieful său colinar de un farmec aparte. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
 • 3
  01.11.2020

  Hong Kong

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Hong Kong:
   Plimbare până în vârful muntelui Victoria
   Plaja din Golful Repulse
   Piaţa Stanley
   Aberdeen
  • Opționale Plimbare cu șampan
   Croazieră în portul Victoria și cină
  Mic dejun. Tur de o jumătate de zi al Hong Kong-ului, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Turul va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la o înălţime de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse (Golful Ruşinii), după care vom vedea Piaţa Stanley (Chek Chue) şi Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite șampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă” (plimbarea cu șampan opțională). Dejun la Restaurantul Jumbo care pluteşte în Aberdeen Harbour, un punct de atracţie turistică de renume internaţional, un complex modern de atracţii, o oprire necesară în orice circuit din Hong Kong. După-amiază, timp liber pentru activități individuale sau cumpărături pe Nathan Road, principala stradă comercială din Hong Kong. Cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*). Opţional, seara veţi putea participa la o superbă croazieră în portul Victoria, cu cină bufet inclusă, pentru a admira vestitele lumini ale oraşului Hong Kong.
 • 4
  02.11.2020

  Hong Kong – Macao – Hong Kong (Vapor)

  • Cazare Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie de o zi cu vaporul la Macao
  Mic dejun. Timp liber pentru pentru activităţi individuale, cumpărături sau opţional, excursie de o zi (cu dejun inclus) cu vaporul la Macao, fostă colonie portugheză până în anul 1999. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, datând din anul 1557. Mai mult de 400 de ani de amestec între culturile europenilor şi chinezilor au dat naştere unei culturi proprii a acestei aşezări. “Rădăcinile“ europene se regăsesc în arhitectura multor clădiri tipic portugheze, care au fost listate recent în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veţi vedea principalele puncte de atracţie turistică din Macao, precum ruinele bisericii romano-catolice St. Paul, devenite emblemă pentru Macao, intrate şi ele pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Dealul Penha care a dominat orizontul peninsulei Macao mai mult de trei secole, deal pe care se află Biserica Penha construită în anul 1622 și Piaţa Senatului. Veţi trece pe lângă celebrul Turn din Macao, veţi admira monumentul care comemorează revenirea regiunii Macao la China, în anul 1999, numit “Lotus Flower in Full Bloom” şi veţi vizita Templul zeiţei A-Ma, zeiţa navigatorilor. În timpul dejunului, veţi avea ocazia să gustaţi câte ceva din bucătăria “macaneză”, bucătărie în care se regăseşte cultura sa unică. Turul se va încheia cu vizitarea unui faimos cazino din Macao, copie a cazinoului Veneţia din Las Vegas. Întoarcere în Hong Kong pentru cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
 • 5
  03.11.2020

  Hong Kong – Taipei

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Sun Moon Lake Delago 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Taipei, capitala Taiwanului, unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Asia, care a fost ales Capitala Mondială a Designului în anul 2016. Sosire și transfer spre Lacul Sun Moon, situat la o altitudine de 762 m în măreţii munţi ai Taiwanului. Insula Lalu din mijlocul lacului alpin îl separă într-o parte în formă de semilună și în cealaltă parte în formă de soare, de aici numele – Sun Moon Lake. Apa este verde și limpede, reflectând munții din jur și peisajul încântător. Cină și cazare la Hotel Sun Moon Lake Delago 4* (sau similar 4*).
 • 6
  04.11.2020

  Sun Moon Lake – Taipei

  • Transport Vas de croazieră, autocar
  • Cazare Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Croazieră pe Lacul Sun Moon
   Templul Wenwu
   Altarul Călugărului Sfânt
   Pagoda Tse-En
  • Opționale Urcare în Centrul Financiar Internaţional Taipei
  Mic dejun. Ziua va începe cu o croazieră pe Lacul Sun Moon, după care vom vizita Templul Wenwu, construit în anul 1934, dedicat lui Confucius - maestrul scrisului şi lui Kuan Ti - maestrul sabiei, Altarul Călugărului Sfânt, precum şi Pagoda Tse-En care a devenit în timp emblema lacului. Întoarcere în Taipei, unde vom vedea Centrul Financiar Internaţional Taipei, cunoscut sub numele de Taipei 101, un zgârie - nori de unde se poate observa întreg oraşul, actualmente al doilea cel mai înalt turn din lume, după Burj Khalifa din Dubai (taxa de urcare în turn nu este inclusă). Cină și cazare la Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 7
  05.11.2020

  Taipei

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic:
   Templul Lungsahan
   Chiang Kai-Shek Memorial Hall
   Palatul Muzeului Naţional
   Grand Hotel
   Altarul Martirilor
   Ceremonia schimbării gărzii
   Piața de noapte Shilin
  Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local, alături de care vom face turul panoramic de oraş, care va include Templul Lungsahan, Chiang Kai-Shek Memorial Hall, memorialul ridicat în cinstea primului preşedinte taiwanez Chiang Kai Sek, Grand Hotel, Altarul Martirilor, unde vom putea asista la ceremonia schimbării gărzii și piața de noapte Shilin. Vom vizita apoi Palatul Muzeului Naţional care adăposteşte capodopere ale artei imperiale chinezeşti, precum caligrafii, statui, bijuterii, obiecte din ceramică și exponate din jad vechi de peste 5.000 de ani. Cină și cazare la Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 8
  06.11.2020

  Taipei – Hualien – Parcul Național Taroko – Taipei

  • Transport Autocar, tren
  • Cazare Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Parcul Național Taroko
   Cheile Taroko
   Atelier de prelucrare a marmurei
  Mic dejun. Transfer la gară pentru plecarea spre Hualien, un orăşel situat pe coasta estică a Taiwanului într-un decor natural deosebit, mărginit pe o latură de un lanţ muntos şi pe alta de Oceanul Pacific, motiv pentru care localnicii îl numesc cu mândrie “cel mai frumos oraş de pe malul oceanului”, fiind în acelaşi timp cel mai mare furnizor de marmură al ţării şi una dintre zonele industriale cele mai moderne din Taiwan. Eroziunea oceanului a modelat țărmul pe care este situat orașul, transformându-l într-o adevărată dantelarie. După sosirea în Hualien, ne vom îndrepta spre Parcul Național Taroko, situat nu departe de Oceanul Pacific. Cheile Taroko pot fi considerate un monument al naturii, creat de apele râului Liwu care “au modelat artistic” pereții versanților de marmură situați în apropiere. Din acest motiv, aceastea sunt cunoscute şi sub numele de “Cheile de Marmură” şi reprezintă un impresionant canion cu o lungime de 19 km, care conţine unele dintre cele mai înalte vârfuri din Taiwan, de peste 3.400 m. Drumul de acces este cocoțat pe pantele abrupte ale muntelui și șerpuiește la înălțimi, oferind panorame de o frumusețe debordantă. Se vor face popasuri pe traseu în diferite locuri, pentru a putea surprinde cele mai frumoase fotografii şi nu în ultimul rând vom face o vizită la un atelier de prelucrare a marmurei. Transfer la gara din Hualien și întoarcere în Taipei. Cină și cazare la Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 9
  07.11.2020

  Taipei – Manila

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Peninsula 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Dimineața, timp liber pentru activități individuale și cumpărături. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Manila, una dintre cele mai mari metropole din lume, cel mai important centru politic şi economic din Filipine, cu numeroase monumente, parcuri şi zone istorice. Sosire și întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la Hotel Peninsula 5* (sau similar 5*).
 • 10
  08.11.2020

  Manila

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Peninsula 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic:
   Complexul Cultural Central
   Parcul Rizal
   Zona fortificată Intramuros
   Fortul Santiago
   Casa Manila
   Biserica San Augustin
   Cartierul Quiapo
   Biserica cu statuia lui Iisus
   ”fabricile” Loma Lechon
   Cimitirul Chinezesc
  Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom porni în turul panoramic al capitalei arhipelagului, care va include Complexul Cultural Central, Parcul Rizal care se întinde pe o suprafață de 58 ha, cu o lagună în partea centrală, fântâni muzicale, grădini japoneze şi chinezești, după care ne vom îndrepta spre centrul vechi al capitalei, reprezentat de zona fortificată Intramuros, cu Fortul Santiago, sediul guvernului spaniol, din sec. al XVII-lea, unde vom face o scurtă vizită. Intramuros, care înseamnă „între ziduri”, reprezintă puterea fostului centru ecleziastic şi comercial, simbol al rezistenţei filipineze împotriva ocupaţiei străine. În această zonă liniștită a oraşului se păstrează încă bine conservate câteva construcţii care fac parte din moștenirea colonială, precum Casa Manila şi cea mai veche biserică din Filipine, Biserica San Augustin, construită de spanioli în anul 1600, reprezentativă prin stilul său unic arhitectonic, intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom vizita apoi cartierul Quiapo, un loc pitoresc al comercianţilor şi biserica cu celebra statuie a lui Iisus “Nazariteanul Negru”. În continuarea zilei vom vedea “fabricile” Loma Lechon deoarece prezența unui lechon la orice masă Pinoy (carne de porc cu coaja prăjită de un maro auriu, cu piele crocantă şi suculentă) se transformă instantaneu într-un ospăț măreț. Nu e de mirare că istoricul și celebra scriitoare Doreen Fernandez a numit lechon-ul piesa centrală a unui bufet Pinoy. Dejun la Barbara’s Heritage Restaurant, unde ne vom bucura de delicatesele bucătăriei filipineze. Ziua va continua cu o vizită inedită a Cimitirului Chinezesc din suburbia Santa Cruz, unic prin mausoleele sale ce exprimă marea veneraţie pentru cei defuncţi. În secţiunea cunoscută sub denumirea Millionaires Row şi Little Beverley Hills vom putea vedea că bogăţia cu care au fost obişnuiţi în timpul vieţii îi “însoţeşte” în continuare pe cei care “se odihnesc” aici. Cazare la Hotel Peninsula 5* (sau similar 5*).
 • 11
  09.11.2020

  Manila – Bohol

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Insula Bohol
   Plaja Alona
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul către Insula Bohol, “perla tropicală” a Filipinelor, care beneficiază de golfuri liniștite, plaje cu nisip fin scăldate de apele clare ale mării și care oferă una dintre cele mai frumoase locații pentru scufundări printre recifurile de corali. Transfer pentru cazare la Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*). După formalitățile de cazare vom putea explora Plaja Alona, de o liniște și frumusețe paradisiacă.
 • 12
  10.11.2020

  Bohol

  • Transport Vas de croazieră, autocar
  • Cazare Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Turul insulei:
   “Dealurile de ciocolată”
   Plantații de palmieri și cocotieri
   Păduri de mahon
   Biserica Baclayon
   Croazieră pe Râul Loboc
   Sanctuarul fluturilor
   Sanctuarul maimuței tarsier
  Mic dejun. În această zi vom face turul insulei, prilej de a vedea faimoasele “dealuri de ciocolată”, numite așa datorită culorii ciocolatii pe care o au în timpul verii, formațiuni geologice ciudate și totodată încântătoare apărute în urmă cu mii de ani și care împânzesc zona centrală a insulei. În zona orașului Carmen există ceva mai mult de o mie de astfel de formațiuni împrăștiate. Traseul zilei ne va duce și în zona rurală, printre plantații de palmieri, cocotieri și păduri de mahon. În continuarea zilei vom vizita Biserica Baclayon, construită din piatră de coral cu secole în urmă, considerată cea mai bine conservată biserică din regiune, cu toate că a fost serios deteriorată în urma cutremurului din anul 2013. Vom ajunge apoi la Loay Bridge, unde ne vom îmbarca pe vasul cu care vom face o croazieră pe Râul Loboc, cu dejun tradițional inclus. Ultimele vizite ale zilei vor fi la sanctuarul fluturilor și la sanctuarul maimuței tarsier, unde vom vedea cea mai mică maimuță din lume și ne vom întâlni cu persoanele care își dedică viața pentru a proteja micile primate. Întoarcere pentru cazare la Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*).
 • 13
  11.11.2020

  Bohol – Cebu – Bohol

  • Cazare Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Insula Cebu
  Mic dejun. Zi liberă în această oază de liniṣte ṣi de relaxare sau excursie opțională în insula vecină Cebu. Transfer cu feribotul către Cebu, cea mai veche capitală din Filipine, unde veți face turul panoramic de oraș, prilej de a admira clădirile coloniale, Crucea lui Magellan, adusă de exploratorii spanioli la ordinul faimosului explorator, Biserica Santo Nino, cea mai veche biserică romano-catolică din țară și Fortul San Pedro. Dejun inclus la un restaurant local, după care veți avea timp liber pentru cumpărături și plimbări individuale. Întoarcere după-amiaza în Bohol și cazare la Hotel South Palms Resort 5* (sau similar 5*).
 • 14
  12.11.2020

  Bohol – Manila – Doha

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături. Transfer la aeroport pentru zborul spre Manila, de unde se va pleca spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 929 (23:30 / 04:30).
 • 15
  13.11.2020

  Doha – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Doha la ora 04:30, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (07:15 / 11:20).


Informatii tarif

960 EURO + 1980 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 980 USD

tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. un grup mai mic de 15 turişti, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Autocar
  Tren
  Vas de croazieră
 • cazare
  3 nopți Hong Kong
  1 noapte Sun Moon Lake
  3 nopți Taipei
  2 nopți Manila
  3 nopți Bohol
 • mese
  Mic dejun: 12
  Dejun: 3
  Cină: 4
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15-20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Hong Kong şi Manila – Doha – București cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe ruta: Hong Kong – Taipei, Taipei – Manila, Manila – Bohol, Bohol – Manila
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 5* și 4*
- mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri, 3 dejunuri şi 4 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Hong Kong
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Macao
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Taipei
- vizitarea Parcului Național Taroko
- croazieră pe Lacul Sun Moon Lake
- tur panoramic de oraş cu ghid local în Manila
- turul insulei Bohol
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. și pentru zborurile continentale: aprox. 160 usd/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local; tarifele de mai jos sunt valabile pentru un minim de 15 de participanți
• croazieră cu cină inclusă în Hong Kong: aprox. 85 euro/pers.
• excursie la Macao cu dejun inclus: aprox. 120 euro/pers.
• excursie în Insula Cebu: aprox. 145 euro/pers.


Acte necesare

- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte
- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

770 EURO + 2490 USD

03.11.2020 - 17.11.2020

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

680 EURO + 2490 USD

04.11.2020 - 19.11.2020

VEZI OFERTA