• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay

Periplu sud american

COD OFERTA: 177-D

COD OFERTA: 177-C

COD OFERTA: 177-B

COD OFERTA: 177-A

Oferta nu mai este valabila
980 € + 2770 $
980 € + 2970 $
980 € + 2970 $
870 € + 3300 $
rezerva online
Perioada plecarii:
07.11 - 22.11.2018
05.11 - 20.11.2017
05.11 - 20.11.2016
08.11 - 23.11.2015
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
 • Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay
Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay Brazilia cu Amazon și Argentina – Uruguay

Rio de Janeiro - Manaus - Buenos Aires - Montevideo - Sao Paolo - Brasilia - Salvador de Bahia - Amazon - Iguassu Falls

Descarca programul in format PDF:

Vă invităm într-un periplu Sud American, care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires.


Ziua 1 / 07.11.2018:  Bucureşti – Zurich – Sao Paulo
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 13:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Swiss International Airlines). Plecare spre Zurich cu compania Swiss International Airlines, zbor LX 1885 (15:50 / 17:15) de unde se va pleca spre Sao Paulo cu zborul LX 092 (22:40 / 07:40).
Ziua 2 / 08.11.2018:  Sao Paulo
Sosire la ora 07:40 la Sao Paulo, cel mai mare oraş ca mărime din America de Sud şi al treilea din lume, având o populaţie de peste 10 milioane de locuitori şi întâlnire cu reprezentantul local pentru turul panoramic al oraşului, care va include cartierul rezidenţial Higienópolis al comunităţii evreieşti, Parcul Ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, cartierul Bairro cu decorațiuni tipic japoneze, Avenida Paulista – principala arteră comercială a oraşului, străjuită de zgârie nori, locul de reşedinţă al foştilor baroni ai cafelei, astăzi centrul economic şi financiar al Braziliei. În continuarea zilei vom urca pe Dealul Morumbi pentru o vedere panoramică de excepţie asupra oraşului. Dejun în timpul vizitelor. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Golden Tulip Paulista Plaza 4* (sau similar).
Ziua 3 / 09.11.2018:  Sao Paolo – Manaus – Amazon
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Manaus cu zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1642 (11:15 / 14:15). După sosire, transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare fluviu al planetei, Rio Negro, pentru a ne îmbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul în apropierea punctului de confluenţă a celor doi mari afluenţi ai săi. După-amiază vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni. Cină şi cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar).
Ziua 4 / 10.11.2018:  Amazon
Mic dejun. Zi dedicată explorării junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de păsări şi animale în habitatul lor natural, o floră diversă întâlnită în cea mai mare rezervaţie naturală din lume; tot de aici vom putea vedea şi magica Cruce a Sudului. Dejun în timpul vizitelor. După-amiază vom vizita o comunitate mică de “Caboclos”, băştinaşii regiunii amazoniene, după care vom avea ocazia să observăm şi chiar să pescuim peşti piranha! Cină şi cazare.
Ziua 5 / 11.11.2018:  Amazon – Manaus – Brasilia
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Jungla Maimuţelor, denumită astfel datorită maimuţelor salvate de către Agenţia Guvernamentală de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimuţele au beneficiat de tratament veterinar şi timp pentru a se obişnui cu noul lor habitat, înainte de a fi lăsate libere în sălbăticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1727 (16:05 / 19:55) spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oraş-capitală din întreaga lume construit în întregime în secolul al XX-lea şi clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanităţii. Cazare la Hotel Golden Tulip Alvorada 4* (sau similar).
Ziua 6 / 12.11.2018:  Brasilia – Salvador De Bahia
Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai modernă capitală din lume, care va include Piaţa celor Trei Puteri, cu reprezentativele clădiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute într-un stil futurist, de către faimosul arhitect Oscar Nyemayer, în timpul preşedinţiei lui Juscelino Kubitschek, precum Catedrala şi Palatul Alvorada. Turul va continua cu Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK şi cartierul ambasadelor. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1974 (21:05 / 23:00) spre Salvador de Bahia, fosta capitală a Braziliei Coloniale. Cazare la Hotel Golden Tulip Salvador 4* (sau similar).
Ziua 7 / 13.11.2018:  Salvador De Bahia
Mic dejun. Salvador de Bahia îşi păstrează frumuseţea din vremea colonizării portugheze, fiind considerat bijuteria ţării. Centrul istoric al oraşului, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este un muzeu viu, cu arhitectură din sec. XVII-XVIII şi biserici aurite. Mai mult, Salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de artă, iar descendenţii sclavilor africani încă organizează ceremoniile mistice Candomblé, dedicate zeilor Africii. Tur panoramic în Salvador de Bahia, care va include clădirile în stil colonial, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiţi în perioada colonială, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piața Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves. Opţional, spectacol cu cină inclusă, care prezintă elementele folclorice afro-braziliene ale țării, Salvador de Bahia fiind descris ca “orașul cu cea mai mare influență africană”, precum și demonstrații de capoeira. Cazare la Hotel Golden Tulip Salvador 4* (sau similar).
Ziua 8 / 14.11.2018:  Salvador De Bahia – Rio De Janeiro
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2029 (10:50 / 13:00) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care va include Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome – locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana – cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara (reşedinţa guvernatorului statului) şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar).
Ziua 9 / 15.11.2018:  Rio De Janeiro
Mic dejun. Excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita Corcovado Mountain şi Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, se poate admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază veţi lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca; telecabina va face prima oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde veţi avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. Cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar).
Ziua 10 / 16.11.2018:  Rio De Janeiro – Iguassu
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2072 (07:25 / 09:35) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apă mare”. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Continental Inn 4* (sau similar). În continuarea zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional (UNESCO), străbătând un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. Transfer pentru cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar).  
Ziua 11 / 17.11.2018:  Iguassu Falls
Mic dejun. Astăzi vom participa la o excursie de o zi în partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţa dintre Argentina şi Brazilia. Dejun în timpul vizitelor. Opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar).  
Ziua 12 / 18.11.2018:  Iguassu Falls – Buenos Aires
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Latam Airlines Group, LA 7513 (11:30/ 13:25) spre Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, fiind în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic de oraş, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie, care se întinde pe o suprafaţă de 3 km2 și care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este “Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria – Cabildo, locul unde a fost iniţiată mişcarea de independenţă, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi reşedinţa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi cartierul La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Turul se va încheia prin parcul şi pădurile Palermo unde s-a dezvoltat o impresionantă zonă rezidenţială. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar). Seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian.
Ziua 13 / 19.11.2018:  Buenos Aires – Montevideo – Buenos Aires
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau, opţional, excursie de o zi la Montevideo. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferryboat-ul spre Montevideo. Tur panoramic al capitalei Uruguay-ului, numită şi “Elveţia Sud-Americii”, care va include partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească colonială cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Vom urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a Golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat mondial de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce “înlănţuie” oraşul. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar).
Ziua 14 / 20.11.2018:  Buenos Aires – Frankfurt    
Mic dejun. Dimineaţa, timp liber în Buenos Aires pentru activităţi individuale şi ultimele cumpărături. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 511 (17:55 / 11:10).
Ziua 15 / 21.11.2018:  Frankfurt – Bucureşti
Sosire la Frankfurt la ora 11:10. În perioada de aşteptare a următorului zbor, doritorii pot ieşi în oraş pentru ultimele cumpărături sau pot opta pentru un tur al oraşului, care se poate achiziţiona din aeroport. În jurul orei 17:00, întoarcere la aeroport pentru plecarea spre Bucureşti cu zborul LH 1422 (20:50 / 00:10).
Ziua 16 / 22.11.2018:  Bucureşti
Sosire pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti la ora 00:10.
Descarca programul in format PDF:

Vă invităm într-un periplu Sud American, care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires.


Circuit de grup cu însoţitor Dal Travel prin Brazilia – Amazon - Argentina
 
Vă invităm să descoperiţi mai multe detalii despre circuitul: Brazilia – Amazon - Argentina
 

Info Circuit:
 
 • Traseu: Sao Paolo – Manaus – Amazon – Brasilia – Salvador De Bahia –  Rio De Janeiro – Iguassu Falls – Buenos Aires – Pampa – Buenos Aires
 • Nr. turişti / circuit: minim 15 participanţi
 • Însoţitor de grup român şi ghizi locali
 • Durata circuit: 16 zile
 • Tarif: 980 EURO + 2970 USD / loc în cameră dublă
 
Top Obiective turistice din Circuitul: Brazilia cu Amazon și Argentina
 
 • Natură şi Peisaje: Parcul Ibiraquera, Dealul Morumbi din Sao Paulo, Rio Negro, jungla amazoniană, Jungla Maimuţelor, Golful Guanabara, Parcul Flamenco, plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana, Corcovado Mountain, pădurea tropicală Tijuca, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic, Sugar Loaf, Muntele Urca, Morro da Urca, Golful Botafogo, Cascadele Iguassu, Parcului Naţional Iguassu, Cascada San Martin, Cascada Gargata do Diablo, estuarul Rio de la Plata, Parcul 3 Februarie, Parcul şi pădurile Palermo
 
 • Artă şi arhitectură: Institutul Bandeirantes din Sao Paulo, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, Piaţa celor trei Puteri din Brasilia, Catedrala şi Palatul Alvorada, Biserica Our Lady of Fatima, Sanctuarul St. John Boşco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu, podul JK, Farul Barra, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, Biserica Santo Antonio de Barra, Piaţa şi Biserica Vitoria, Piaţa Dois de Julho, Piaţa Se, Fortul Sao Pedro, Palatul Aclamacao, Piața Piedade, Teatrul şi Piaţa Castro Alves, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Palatul Guanabara, statuia Mântuitorului Iisus Hristos de pe Corcovado Mountain, Catedrala Metropolitană, Clădirea Guvernului “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, Teatrul Colon, Cabido – Primăria, Plaza de Mayo, Catedrala Metropolitană, Puerto Madero
 
 • Tradiţii şi evenimente: ceremoniile mistice Candomblé, demonstrații de capoeira, vizitarea Sambadromului din Rio, vizită la Maracana
 
 • Experienţe şi Distracţii: plimbare pe Avenida Paulista din Sao Paolo, vizitarea unei mici comunitaţi de “Caboclos” din Amazon, observare şi pescuit de peşti piranha, vizitarea Muzeului Carlos Costa Pinto, zbor de agrement cu elicopterul deasupra Cascadelor Iguassu, vizitarea cimitirului din cartierul La Racoleta unde este înmormântată celebra Evita Peron, spectacol de tango argentinian, vizită la o “hacienda” din Pampa cu spectacol folcloric cu muzică şi dansuri
Descarca programul in format PDF:

Vă invităm într-un periplu Sud American, care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires.


ZIUA 1 / 05.11.2016:  BUCURESTI – MUNCHEN – SAO PAULO

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 17:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (19:15 / 20:20) si mai departe spre Sao Paulo cu zborul LH 504 (22:20 / 08:00).

ZIUA 2 / 06.11.2016:  SAO PAULO

Sosire la Sao Paulo la ora 08:00, cel mai mare oras din America de Sud si al treilea ca marime din lume, avand o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Intalnire cu reprezentantul local, care ne va insoti in turul panoramic al orasului Sao Paulo, care include cartierul rezidential Higienópolis al comunitatii evreiesti, parcul Ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Urcare pe dealul Morumbi pentru o vedere panoramica de exceptie asupra orasului. Dejun in timpul vizitelor. Transfer pentru cazare la Hotel Golden Tulip Belas Artes 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 07.11.2016:  SAO PAOLO – MANAUS – AMAZON

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas spre Manaus, G3 1650 (09:55 / 13:15). Sosire si transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare fluviu al planetei, Rio Negro, pentru a ne imbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul in apropierea punctului de confluenta a celor doi mari afluenti ai sai. Dupa-amiaza vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni. Cina si cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar).

ZIUA 4 / 08.11.2016:  AMAZON

Mic dejun. Zi dedicata explorarii junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de pasari si animale in habitatul lor natural, o flora diversa intalnita in cea mai mare rezervatie naturala din lume; tot de aici se poate vedea si magica Cruce a Sudului. Dejun in timpul vizitelor. Dupa-amiaza vom vizita o comunitate mica de “Caboclos”, bastinasii regiunii amazoniene. In continuare, vom avea ocazia sa observam si chiar sa pescuim pesti piranha! Cina si cazare.

ZIUA 5 / 09.11.2016:  AMAZON – MANAUS – BRASILIA

Mic dejun. Dimineata vom vizita Jungla Maimutelor, denumita astfel datorita maimutelor salvate de catre Agentia Guvernamentala de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimutele au beneficiat de tratament veterinar si timp pentru a se obisnui cu noul lor habitat, inainte de a fi lasate libere in salbaticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1647 (15:35 / 19:30) spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oras-capitala din intreaga lume construit in intregime in secolul al XX-lea si clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanitatii. Cina si cazare la Hotel Manhattan Plaza 4* (sau similar).

ZIUA 6 / 10.11.2016:  BRASILIA – SALVADOR DE BAHIA

Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai moderna capitala din lume, care include: Piata celor trei Puteri, cu reprezentativele cladiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute intr-un stil futurist, de catre faimosul arhitect Oscar Nyemayer, in timpul presedintiei lui Juscelino Kubitschek, precum Catedrala si Palatul Alvorada. Turul continua cu Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1344 (18:50 / 20:35) spre Salvador de Bahia, fosta capitala a Braziliei Coloniale. Cina si cazare la Hotel Monte Pascoal Salvador 4* (sau similar).

ZIUA 7 / 11.11.2016:  SALVADOR DE BAHIA

Mic dejun. Salvador de Bahia isi pastreaza frumusetea din vremea colonizarii portugheze, fiind considerat bijuteria tarii. Centrul istoric al orasului, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, este un muzeu viu, cu arhitectura din sec. XVII-XVIII si biserici aurite. Mai mult, Salvador este recunoscut pentru numeroasele festivaluri de arta, iar descendentii sclavilor africani inca organizeaza ceremoniile mistice Candomblé, dedicate zeilor Africii. Tur panoramic in Salvador de Bahia, care include cladiri in stil colonial, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiti in perioada coloniala, Biserica Santo Antonio de Barra, Piata si Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piata Dois de Julho, Piata Se, Teatrul si Piata Castro Alves. Cina si cazare.

ZIUA 8 / 12.11.2016:  SALVADOR DE BAHIA – RIO DE JANEIRO

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2062 (10:35 / 12:55) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care cuprinde: Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul si cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Manastirea Sao Bento, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome – locul de desfasurare al Carnavalului de la Rio, Maracana – cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului) si plajele Ipanema, Vidigal, Leblon si Copacabana. Cina si cazare la Hotel Arena Copacabana 4* (sau similar).

ZIUA 9 / 13.11.2016:  RIO DE JANEIRO

Mic dejun. Excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita Corcovado Mountain si Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado incepe printr-o plimbare cu un trenulet special prin padurea tropicala Tijuca, catre simbolul incontestabil al orasului, renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selectionat ca facand parte din cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situata la 710 metri deasupra nivelului marii, se poate admira privelistea spectaculoasa pe care o ofera Rio de Janeiro, orasul Niteroi care se afla vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amiaza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio vom lua telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca; telecabina face prima oprire la Morro da Urca unde este un punct de belvedere catre Golful Botafogo si cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului marii in varful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorita asemanarii cu o capatana de sfecla de zahar. Vom avea o alta priveliste asupra orasului si a golfului Guanabara. Cazare.

ZIUA 10 / 14.11.2016:  RIO DE JANEIRO – IGUASSU

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1460 (10:10 / 12:15), spre Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu si-au primit numele din limba bastinasilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apa mare”. Mare este insa un cuvant mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac sa te simti insignifiant in comparatie cu forta pe care o degaja. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se intinde pe o distanta de aproape 3 km si care, intr-o perioada normala din an, are debitul de 1800 de metri cubi de apa pe secunda. Volumul de apa al cascadei depaseste in medie 10 milioane de litri pe secunda, iar in anumite perioade din sezonul ploios Iguassu este cea mai mare cascada din lume, ca debit de apa fiind intrecuta doar la media anuala de cascada Niagara. Este intr-adevar o minune a naturii si de aceea in anul 1986 UNESCO a adaugat intreaga zona a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Continental Inn 4* (sau similar). In continuarea zilei vom vizita partea braziliana a cataractelor, intrand in Parcul National (UNESCO), strabatand un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin padurea tropicala, pe carari si poduri printre cascade, pana se ajunge in punctul cel mai apropiat de marea cadere de apa. Revenire cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul si intoarcerea pe acelasi drum. Dejun pe parcursul vizitelor. Cina si cazare.

ZIUA 11 / 15.11.2016:  IGUASSU FALLS

Mic dejun. Astazi veti participa la o excursie de o zi in partea argentiniana a cataractelor, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care duce vizitatorii pana la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Dejun in timpul vizitelor. Optional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramica unica atat asupra a partii braziliene cat si a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cina si cazare.

ZIUA 12 / 16.11.2016:  IGUASSU FALLS – BUENOS AIRES

Mic dejun. Plecare spre aeroport pentru zborul companiei Argentina Aerolineas AR 1735 (11:10 / 13:05), la Buenos Aires, capitala si cel mai mare oras din Argentina, fiind in acelasi timp a doua cea mai mare zona metropolitan? din America de Sud, dupa Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic de oras, care include: Bulevardului 9 Iulie (unul dintre cele mai mari bulevarde din lume), Bulevardul Santa Fe, Cladirea Guvernului “Casa Rosada”, Congresul National, Teatrul Colon, Cabido – Primaria (locul unde a fost initiata miscarea de independenta), Plaza de Mayo, Catedrala Metropolitana, resedinta arhiepiscopului Buenos Airesului, Puerto Madero, cartierul San Telmo (cu cladiri albe cu balcoane din fier forjat), cartierul La Boca (cartier italian cu faimoasa strada care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viata cartierului), cartierul La Racoleta care demonstreaza ca Buenos Aires este “Parisul Americii Latine” si unde se afla cimitirul unde este inmormantata celebra Evita Peron. Turul ia sfarsit prin Parcul si padurile Palermo unde s-a dezvoltat o impresionanta zona rezidentiala. Cazare la Hotel Dazzler Tower Maipu 4* (sau similar). Optional, cina cu spectacol de tango argentinian.

ZIUA 13 / 17.11.2016:  BUENOS AIRES – PAMPA – BUENOS AIRES

Mic dejun. Excursie optionala la “hacienda”, o ferma tipic argentiniana unde veti descoperi muzica si dansurile traditionale, participand la un adevarat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviti cu “empanadas” si vin argentinian, iar mai tarziu cu un barbeque delicios, preparat in stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzica si dansuri dupa care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de calareti ale “gauchos”. Intoarcere la Buenos Aires pentru cazare.

ZIUA 14 / 18.11.2016:  BUENOS AIRES – FRANKFURT      

Mic dejun. Dimineata, timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Camerele sunt disponibile pana la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Lufthansa, LH 511 (17:50 / 11:10) spre Frankfurt.

ZIUA 15 / 19.11.2016:  FRANKFURT – BUCURESTI

Sosire la Frankfurt la ora 11:10. In perioada de asteptare a urmatorului zbor, doritorii pot iesi in centrul orasului Frankfurt, pentru cumparaturi sau pentru a vizita unul dintre muzeele din Frankfurt. In jurul orei 19:00, intoarcere la aeroport pentru zborul spre Bucuresti, LH 1422 (21:15 / 00:40).

ZIUA 16 / 20.11.2016:  BUCURESTI

Sosire pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti la ora 00:40.

Vă invităm într-un periplu Sud American, care include cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne, minunile naturale ale bazinului Amazon şi ale cascadelor Iguassu şi se termină magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires.


ZIUA 1 / 08.11.2015:  BUCURESTI – MUNCHEN – SAO PAULO

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 17:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (19:25 / 20:35) si mai departe spre Sao Paulo cu zborul LH 504 (22:20 / 08:05).

ZIUA 2 / 09.11.2015:  SAO PAULO

Sosire la Sao Paulo la ora 08:05, cel mai mare oras din America de Sud si al treilea ca marime din lume, avand o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Intalnire cu reprezentantul local, care ne va insoti in turul panoramic al orasului Sao Paulo, care include cartierul rezidential Higienópolis, parcul Ibiraquera – proiectat de celebrul arhitect Oscar Niemayer, Institutul Bandeirantes, Universitatea, Catedrala, Praca da Republica, Praca Roosevelt, Avenida Paulista – principala artera comerciala a orasului, strajuita de zgarie nori, locul de resedinta al fostilor baroni ai cafelei, astazi centrul economic si financiar al Braziliei. Urcare pe dealul Morumbi pentru o vedere panoramica de exceptie asupra orasului. Dejun in timpul vizitelor. Transfer pentru cazare la Hotel Golden Tulip Belas Artes 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 10.11.2015:  SAO PAOLO – MANAUS – AMAZON

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas spre Manaus, G3 1650 (09:55 / 13:30). Sosire si transfer la debarcaderul situat pe malul celui mai mare fluviu al planetei, Rio Amazonas, pentru a ne imbarca pe vasul cu care vom traversa fluviul in apropierea punctului de confluenta a celor doi mari afluenti ai sai. Dupa-amiaza vom face o plimbare cu barca, prilej cu care vom observa aligatorii amazonieni. Cina si cazare la Amazon Ecopark Lodge 4* (sau similar).

ZIUA 4 / 11.11.2015:  AMAZON

Mic dejun. Zi dedicata explorarii junglei amazoniene. Vom avea ocazia de a observa o mare varietate de pasari si animale in habitatul lor natural, o flora diversa intalnita in cea mai mare rezervatie naturala din lume; tot de aici se poate vedea si magica Cruce a Sudului. Dejun in timpul vizitelor. Dupa-amiaza vom vizita o comunitate mica de “Caboclos”, bastinasii regiunii amazoniene. In continuare, vom avea ocazia sa observam si chiar sa pescuim pesti piranha! Cina si cazare.

ZIUA 5 / 12.11.2015:  AMAZON – MANAUS – BRASILIA

Mic dejun. Dimineata vom vizita Jungla Maimutelor, denumita astfel datorita maimutelor salvate de catre Agentia Guvernamentala de Mediu din Brazilia din zone care au fost arse sau inundate. Toate maimutele au beneficiat de tratament veterinar si timp de a se obisnui cu noul lor habitat, inainte de a fi lasate libere in salbaticie. Transfer la aeroportul din Manaus pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1647 (15:35 / 19:30) spre Brasilia, capitala Braziliei, centrul metropolitan al Districtului Federal. Brasilia este singurul oras-capitala din intreaga lume construit in intregime in secolul al XX-lea si clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanitatii. Cina si cazare la Hotel Manhattan Plaza 4* (sau similar).

ZIUA 6 / 13.11.2015:  BRASILIA – SALVADOR DE BAHIA

Mic dejun. Tur panoramic al Brasiliei, cea mai moderna capitala din lume, care include: Piata celor trei Puteri, cu reprezentativele cladiri oficiale ale Braziliei moderne, toate concepute intr-un stil futurist, de catre faimosul arhitect Oscar Nyemayer, in timpul presedintiei lui Juscelino Kubitschek: Catedrala, Palatul Alvorada. Turul continua cu Sanctuarul St. John Bosco, Memorialul JK, Turnul Televiziunii, Bulevardul Minitries, Palatul Itamaraty, Palatul Jaburu. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1344 (18:10 / 20:10) spre Salvador de Bahia, fosta capitala a Braziliei Coloniale. Cina si cazare la Hotel Catussaba Resort 4*+ (sau similar).

ZIUA 7 / 14.11.2015:  SALVADOR DE BAHIA

Mic dejun. Tur panoramic in Salvador de Bahia, care include: cladiri in stil colonial, Biserica San Francisco, Biserica Carmo, Largo do Pelourinho, unde sclavii erau biciuiti in perioada coloniala, Biserica Santo Antonio de Barra, Piata si Biserica Vitoria, Muzeul Carlos Costa Pinto, Piata Dois de Julho, Teatrul si Piata Castro Alves, Piata Se. Cina si cazare.

ZIUA 8 / 15.11.2015:  SALVADOR DE BAHIA – RIO DE JANEIRO

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1963 (06:30 / 08:50) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care cuprinde: Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul si cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Manastirea Sao Bento, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome – locul de desfasurare al Carnavalului de la Rio, Maracana – cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului) si plajele Ipanema, Vidigal, Leblon si Copacabana. Cina si cazare la Hotel Astoria Palace 4* (sau similar).

ZIUA 9 / 16.11.2015:  RIO DE JANEIRO

Mic dejun. Excursie de o zi, cu dejun inclus, pentru a vizita Corcovado Mountain si Sugar Loaf. Ascensiunea pe Corcovado incepe printr-o plimbare cu un trenulet special prin padurea tropicala Tijuca, de-a lungul lacului Rodrigo de Freitas, dupa care se urca 220 trepte catre simbolul incontestabil al orasului, renumita statuie a Mantuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selectionat ca facand parte din cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situata la 710 metri deasupra nivelului marii, se poate admira privelistea spectaculoasa pe care o ofera Rio de Janeiro, orasul Niteroi care se afla vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amiaza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio vom lua telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca; telecabina face prima oprire la Morro da Urca unde este un punct de belvedere catre Golful Botafogo si cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului marii in varful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorita asemanarii cu o capatana de sfecla de zahar. Vom avea o alta priveliste asupra orasului si a golfului Guanabara, vazute din unghiuri diferite. Cazare.

ZIUA 10 / 17.11.2015:  RIO DE JANEIRO – IGUASSU

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 1460 (10:10 / 12:15), spre Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu si-au primit numele din limba bastinasilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin “apa mare”. Mare este insa un cuvant mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac sa te simti insignifiant in comparatie cu forta pe care o degaja. Iguassu este o serie de 275 de cascade ce se intinde pe o distanta de aproape 3 km si care, intr-o perioada normala din an, are debitul de 1800 de metri cubi de apa pe secunda. Volumul de apa al cascadei depaseste in medie 10 milioane de litri pe secunda, iar in anumite perioade din sezonul ploios Iguassu este cea mai mare cascada din lume, ca debit de apa fiind intrecuta doar la media anuala de cascada Niagara. Este intr-adevar o minune a naturii si de aceea in anul 1986 UNESCO a adaugat intreaga zona a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Continental In 4* (sau similar). In continuarea zilei vom vizita partea braziliana a cataractelor, intrand in Parcul National (UNESCO), strabatand un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin padurea tropicala, pe carari si poduri printre cascade, pana se ajunge in punctul cel mai apropiat de marea cadere de apa. Revenire cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul si intoarcerea pe acelasi drum. Dejun pe parcursul vizitelor. Cina si cazare.

ZIUA 11 / 18.11.2015:  IGUASSU FALLS

Mic dejun. Astazi veti participa la o excursie de o zi in partea argentiniana a cataractelor, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Gargata do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Accesul dinspre partea argentiniana este facilitat de trenul ecologic al padurii tropicale, care duce vizitatorii pana la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Garganta del Diablo este cea mai impresionanta si demarca granita dintre Argentina si Brazilia. Dejun in timpul vizitelor. Optional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramica unica asupra atat a partii braziliene cat si a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cina si cazare.

ZIUA 12 / 19.11.2015:  IGUASSU FALLS – BUENOS AIRES

Mic dejun. Plecare spre aeroport pentru zborul companiei Argentina Aerolineas AR 1723 (10:40 / 12:35), la Buenos Aires, capitala si cel mai mare oras din Argentina, fiind in acelasi timp a doua cea mai mare zona metropolitan? din America de Sud, dupa Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic de oras, care include: Bulevardului 9 Iulie (unul dintre cele mai mari bulevarde din lume), Bulevardul Santa Fe, Cladirea Guvernului “Casa Rosada”, Congresul National, Teatrul Colon, Cabido – Primaria (locul unde a fost initiata miscarea de independenta), Plaza de Mayo, Catedrala Metropolitana, resedinta arhiepiscopului Buenos Airesului, Puerto Madero, cartierul San Telmo (cu cladiri albe cu balcoane din fier forjat), cartierul La Boca (cartier italian cu faimoasa strada care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viata cartierului), cartierul La Racoleta care demonstreaza ca Buenos Aires este “Parisul Americii Latine” si unde se afla cimitirul unde este inmormantata celebra Evita Peron. Turul ia sfarsit prin Parcul si padurile Palermo unde s-a dezvoltat o impresionanta zona rezidentiala. Cazare la Hotel Dazzler Tower Maipu 4* (sau similar). Optional, cina cu spectacol de tango argentinian la restaurantul “Senor Tango”.

ZIUA 13 / 20.11.2015:  BUENOS AIRES – PAMPA – BUENOS AIRES

Mic dejun. Excursie optionala la “hacienda”, o ferma tipic argentiniana unde veti descoperi muzica si dansurile traditionale, participand la un adevarat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviti cu “empanadas” si vin argentinian, iar mai tarziu cu un barbeque delicios, preparat in stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzica si dansuri dupa care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de calareti ale “gauchos”. Intoarcere la Buenos Aires pentru cazare.

ZIUA 14 / 21.11.2015:  BUENOS AIRES – FRANKFURT      

Mic dejun. Dimineata, timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Camerele sunt disponibile pana la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Lufthansa, LH 511 (17:50 / 11:10) spre Frankfurt.

ZIUA 15 / 22.11.2015:  FRANKFURT – BUCURESTI

Sosire la Frankfurt la ora 11:10. In perioada de asteptare a urmatorului zbor, doritorii pot iesi impreuna cu insotitorul de grup in centrul orasului Frankfurt, pentru cumparaturi sau pentru a vizita unul dintre muzeele din Frankfurt. In jurul orei 19:00, intoarcere la aeroport pentru zborul spre Bucuresti, LH 422 (21:55 / 01:15).

ZIUA 16 / 23.11.2015:  BUCURESTI

Sosire la Bucuresti la ora 01:15.

Tarife


980 EURO + 2770 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 730 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se majorează cu 315 usd / pers.)

TARIF: 980 EURO + 2970 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 730 USD
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10 - 14 turişti, tariful se majorează cu 250 usd / pers.)

 

TARIF: 980 EURO + 2970 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 690 USD

(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. 10 - 14 turisti, tariful se majoreaza cu 250 usd / pers.)

 

 

TARIF: 870 EURO + 3300 USD / loc in camera dubla; Supliment single: 720 USD

(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. 10 - 14 turisti, tariful se majoreaza cu 280 usd / pers)

 

Servicii

Include

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Zurich – Sao Paulo cu compania Swiss International Airlines
- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Buenos Aires – Frankfurt – Bucureşti cu compania Lufthansa
- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paulo – Manaus, Manaus – Brasilia, Brasilia – Salvador de Bahia, Salvador de Bahia – Rio de Janeiro, Rio de Janeiro – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 12 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri, 4 dejunuri și 2 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraș Sao Paulo cu ghid local
- vizită la Jungla Maimuțelor
- tur panoramic de oraș Brasilia cu ghid local
- tur panoramic de oraș Salvador de Bahia cu ghid local
- tur panoramic de oraș Rio de Janeiro cu ghid local
- excursie de 1 zi cu dejun inclus la Corcovado & Sugar Loaf din Rio de Janeiro
- excursie la Cascadele Iguassu
- tur panoramic de oraș Buenos Aires cu ghid local
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism
- NOU: transferurile la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni din localităţile menționate în capitolul Observații

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 540 euro/pers şi continentale: 180 usd/pers., care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 usd/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
 • zbor de agrement cu elicopterul deasupra Cascadelor Iguassu: aprox. 175 usd/pers.
 • cu cină inclusă precum și demonstrații de capoeira în Salvador de Bahia: aprox. 120 usd/pers.
 • cină cu spectacol de tango argentinian: aprox. 150 usd/pers.
 • excursie Montevideo: aprox. 470 usd / pers
- asigurarea medicală
- asigurarea storno (agenția recomandă încheierea unei asigurări storno)
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Sao Paulo şi Buenos Aires – Amsterdam – Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paulo – Manaus, Manaus – Brasilia, Brasilia – Salvador de Bahia, Salvador de Bahia – Rio de Janeiro, Rio de Janeiro – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 13 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*
- 4 dejunuri şi 2 cine conform programului
- excursiile în Amazonia, la Cascadele Iguassu şi Corcovado & Sugar Loaf din Rio de Janeiro
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate /faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 540 euro/pers şi continentale: 180 usd/pers., care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 60 usd/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
 • zbor de agrement cu elicopterul deasupra Cascadelor Iguassu: aprox. 150 usd/pers.
 • cină cu spectacol de tango argentinian: aprox. 110 usd/pers.
 • excursie de o zi în Pampa cu dejun inclus la o haciendă: aprox. 135 usd/pers.
 • cu cină inclusă precum și demonstrații de capoeira în Salvador de Bahia: aprox. 120 usd/pers.
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Munchen – Sao Paulo si Buenos Aires – Frankfurt – Bucuresti

- transport continental cu avionul pe rutele: Sao Paulo – Manaus, Manaus – Brasilia, Brasilia – Salvador de Bahia, Salvador de Bahia – Rio de Janeiro, Rio de Janeiro – Iguassu, Iguassu – Buenos Aires

- transport local cu autocar / minibus dotat cu aer conditionat

- 12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*

- 5 dejunuri si 8 cine conform programului

- excursiile in Amazonia, la Cascadele Iguassu si Corcovado & Sugar Loaf din Rio de Janeiro

- transferurile, tururile, croazierele si excursiile mentionate in program

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate /faliment al agentiei de turism

- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 540 euro/pers si continentale: 180 usd/pers., care se platesc o data cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion) 

- taxe de iesire de pe aeroporturi, daca se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- bacsisuri: 60 usd/pers., pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

 • zbor de agrement cu elicopterul: aprox. 150 usd/pers.
 • cina cu spectacol de tango argentinian: aprox. 110 usd/pers.
 • excursie de o zi la Pampa cu dejun inclus: aprox. 120 usd/pers.
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Observatii

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
                                  
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
NOU Începând cu anul 2018, agenţia tour-operatoare DAL TRAVEL oferă turiştilor care se înscriu pe circuitele proprii transferuri gratuite la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, din următoarele localităţi:
•  Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti
•  Braşov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploieşti
•  Iaşi, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Oneşti, Adjud, Focşani, Buzău, Urziceni
•  Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Feteşti, Slobozia
- transferurile gratuite se vor rezerva la înscriere, rezervările ulterioare fiind posibile doar în limita locurilor disponibile şi cu minim 21 zile înainte de plecare
- dacă turistul renunţă la transferul de dus, transferul de retur se anulează automat; acesta va putea fi asigurat doar dacă vor mai fi locuri disponibile la acel moment în mijlocul de transport
- prezentarea la transfer se va face cu minim 15 minute înainte de ora de plecare comunicată
- turiştii care beneficiază de acest serviciu, sunt obligaţi să furnizeze un număr de telefon mobil la care să poată fi contactaţi în eventualitatea modificării orei de îmbarcare
- agenţia tour-operatoare Dal Travel nu-şi asumă răspunderea pentru neprezentări, întârzierile la transfer ale turiştilor sau apariţia unor evenimente neprevăzute (blocarea traficului rutier, condiţii meteo nefavorabile, accidente rutiere etc.) care pot duce la întârzierea transferului şi pierderea zborului; în această situaţie, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de către turist 
- transferurile sunt asigurate de agenţia tour-operatoare Dal Travel cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri) şi/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri
- dacă agenţia tour-operatoare Dal Travel trebuie să asigure transferuri gratuite pe aceeaşi rută şi din aceleaşi oraşe pentru 2 sau mai multe circuite cu plecare sau sosire în aceeaşi zi, se va organiza un singur transfer pentru toţi pasagerii din circuitele respective, cazuri în care pot apărea timpi de aşteptare mai mari, de până la 3 ore; în astfel de situaţii, turiştii vor fi anunţaţi şi vor trebui să confirme dacă doresc să beneficieze de transfer în condiţiile date, sau nu 
- turiştii au obligaţia de a menţine curăţenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului şi să ţină cont că în mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi produse alimentare
- transferurile se asigura în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane şi cu respectarea timpilor de condus ai şoferilor, aceştia făcând pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării transportului în condiţii de siguranţă
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat (la cerere) de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, anularea curselor, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse întotdeauna intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă  şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
ACTE NECESARE:
- paşaport valabil min. 6 luni de la data încheierii călătoriei
 
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat (la cerere) de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, anularea curselor, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse întotdeauna intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă  şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitata şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul  document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice » 

ACTE NECESARE:

- pasaport valabil min. 6 luni de la data incheierii calatoriei

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor                                          

- diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii

- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.

- agentia nu poate fi trasa la raspundere pentru cazuri in care anumite animale mentionate in program nu pot fi vazute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflandu-se intr-o permanenta miscare si de regula ascunse de vizitatori, astfel puteti sa parcurgeti o zi intreaga fara sa vedeti vreun animal sau dimpotriva, sa vedeti mai multe de 3-4 in aceeasi zi. Factorii care contribuie decisiv la reusita safari-ului sunt ghidul care va insoteste, vremea si norocul dvs.

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual

- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie / polita. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice » 

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: