• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore

Expediţie în Oceania: Dragonii asiatici, Țara Cangurilor, Muntele Cook şi diavolul tasmanian

COD OFERTA: 17-F

COD OFERTA: 17-E

COD OFERTA: 17-D

COD OFERTA: 17-C

COD OFERTA: 17-B

COD OFERTA: 17-A

Oferta nu mai este valabila
5280 €
5280 €
4890 €
4890 €
4890 €
4760 €
rezerva online
Perioada plecarii:
05.11 - 27.11.2018
06.11 - 28.11.2017
24.04 - 16.05.2017
07.11 - 29.11.2016
04.04 - 26.04.2016
08.11 - 30.11.2015
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 • Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore
Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore Australia – Noua Zeelanda – Tasmania – Hong Kong – Singapore

Sydney - Cairns - Kuranda - Auckland - Rotorua - Queenstown - Melbourne - Singapore - Hong Kong - Blue Mountains - Marea Bariera de Corali - Gold Coast - Brisbane - Wellington - Christchurch - Milford Sound - Hobart - Homebush Bay - Tongariro National Park - Mt. Cook

Descarca programul in format PDF:
Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.
Ziua 1 / 05.11.2018:  Bucureşti – Doha – Hong Kong
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 21:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (23:35 / 05:20) de unde se va pleaca spre Hong Kong cu zborul QR 816 (09:05 / 21:25).
Ziua 2 / 06.11.2018:  Hong Kong
Sosire la ora 21:25 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).
Ziua 3 / 07.11.2018:  Hong Kong – Sydney
Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom servi dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (21:15 / 09:20).
Ziua 4 / 08.11.2018:  Sydney
Sosire la ora 09:20 la Sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş Sydney, supranumit “marele oraş de lângă port”. În timpul turului vom vizita clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”, cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din maşină) şi Chinatown. Îmbarcare pe ferry-boat pentru o croazieră opţională în Golful Sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la King Street Wharf. În continuarea zilei vom urca în Sydney Tower pentru o experienţă de cinema 4D şi pentru a admira oraşul de la înălţime. Transfer pentru cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar).
Ziua 5 / 09.11.2018:  Sydney – Blue Mountains – Homebush Bay – Sydney
Mic dejun matinal. Zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în Blue Mountains - Munţii Albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă de Sydney. Veţi vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru “întâlnirea” cu fauna specifică Australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. Veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu Scenic Railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. Veţi face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde vom admira formaţiunile stâncoase numite “The Three Sisters” care domină Jamison Valley. Dejun în timpul vizitelor. Excursia se va încheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfăşurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare la Hotel Vibe 4* (sau similar).
Ziua 6 / 10.11.2018:  Sydney – Cairns – Kuranda – Cairns  
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (08:10 / 10:10). Transfer pentru cazare la Hotel Novotel Cairns Oasis Resort 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la Kuranda, cu ocazia căreia veţi admira peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, veţi “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde şi lacurile sclipitoare. În Kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi veţi putea vizita Sanctuarul Ursuleţilor Koala şi Rezervaţia de Fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola Skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a Australiei. Veţi “pluti” pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi “coborî” în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în Cairns pentru cazare.
Ziua 7 / 11.11.2018:  Cairns – Marea Barieră De Corali – Cairns
Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) către portul din care ne vom îmbarca pe un catamaran cu care vom face o croazieră unică la Marea Barieră de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 km². Marea Barieră de Corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. Vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. Doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. Dejun inclus în timpul croazierei. După debarcare, ne vom întoarce pentru cazare la Hotel Novotel Cairns Oasis Resort 4* (sau similar).
Ziua 8 / 12.11.2018:  Cairns – Brisbane
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:05 / 12:15) spre Brisbane, ce-l de-al treilea oraş ca mărime al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. După sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
Ziua 9 / 13.11.2018:  Brisbane – Gold Coast – Brisbane
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune Gold Coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta Floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. Oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la Marina Mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. Pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotică, sculpturi, picturi şi bijuterii. Veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe “Aleea Galeriilor” sau să vizitați peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în Brisbane pentru cazare la Hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).
Ziua 10 / 14.11.2018:  Brisbane – Auckland (Noua Zeelandă)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 119 (08:15 / 14:30) spre Auckland. Sosire la Auckland, cea mai mare zonă metropolitană din Noua Zeelandă, un oraş cosmopolit, în care se îmbină armonios etnii cu obiceiuri diferite, în care predomina cultura polineziană. “Haere Mai“, în traducere “Bine aţi venit”, în oraşul construit pe un câmp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul ţării, oraş cunoscut şi sub denumirea de “Oraşul Navigatorilor” datorită miilor de ambarcaţiuni de lux care populează Marina Waitemata şi Golful Hauraki. Însoţiţi de ghidul local vom poposi prima dată la baza Muntelui Eden, vom admira apoi Ferry Building şi Auckland Harbour Bridge după care vom urca în Sky Tower Observatory Deck. Transfer pentru cazare la Hotel Scenic Auckland 3*+ (sau similar).
Ziua 11 / 15.11.2018:  Auckland – Rotorua  
Mic dejun. Marea atracţie a zilei de astăzi este Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, un acvariu subteran, construit în rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticlă şi benzi rulante pentru deplasarea turiştilor. De-a lungul incursiunii în peisajul arctic vom întâlni pinguini pe care îi vom observa de aproape, într-un spaţiu vast, cu temperatura controlată, care imită în detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin “coliba” utilizată de către căpitanul Robert Falcon Scott după care vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa peştii piranha şi vom ajunge în Underwater World, călătorind prin tunele de sticlă, înconjuraţi de 2 milioane de litri de apă, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriaşi. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Rotorua, vizitând pe traseu spectaculoasa peşteră Waitomo Glowworms, unde trăiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuţi pentru larvele lor care emit lumină. Peştera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind iniţial umplută cu apă. Acum, se pot observa formaţiuni din calcar, corali şi scoici la tot pasul. Vom face o minunată plimbare cu barca pe râul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire în Rotorua, “inima caldă” a Insulei de nord, staţiune celebră pentru activitatea termală, dar şi pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cină tradiţională. Transfer şi cazare la Hotel Millennium Rotorua 4* (sau similar).
Ziua 12 / 16.11.2018:  Rotorua – Tongariro National Park
Mic dejun. Astăzi vom vizita Parcul Geotermal Te Puia şi Centrul de Artizanat Maori. Plecare spre Parcul Naţional Tongariro, cu o oprire la centrala geotermală Wairakei, Cascadele Huka şi Lacul Taupo. În continuarea zilei, drumul ne va purta prin vastul platou vulcanic al Parcului Naţional Tongariro, rezervaţie deopotrivă naturală şi culturală intrată în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Parcul se întinde în jurul unui masiv muntos, cu trei vârfuri vulcanice care domină orizontul, oferind privelişti unice. Cazare la Hotel Bayview Chateau Tongariro 3*+ (sau similar).
Ziua 13 / 17.11.2018:  Tongariro National Park – Wellington
Mic dejun. Călătoria va continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, înconjurată de dealuri înalte şi coaste abrupte, o metropolă a artelor şi culturii, vibrantă şi strălucitoare, unde vom merge cu telecabina până la Grădina Botanică. În timpul turului panoramic al oraşului vom admira Clădirea Parlamentului şi vom putea vizita Muzeul Te Papa. Centrul oraşului este de asemenea încântător, acesta fiind împânzit de teatre, cinematografe, restaurante şi magazine. Cazare la Hotel Park Lambton Quay 4* (sau similar).
Ziua 14 / 18.11.2018:  Wellington – Christchurch
Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat pentru o călătorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul căreia vom traversa Strâmtoarea Cook până la Picton, un pitoresc sat pescăresc din Insula de Sud, unde vom debarca. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecând printr-o zonă agricolă cu cel mai ridicat potenţial din lume, aici putând fi cultivat orice tip de plantă. Dejun şi degustare de vinuri într-o renumită zona viticolă. Sosire după-amiază la Christchurch, cea de-a doua mare zonă urbană a Noii Zeelande străbătută de Râul Avon, oraş cu o mulţime de parcuri şi grădini, cunoscut din acest motiv şi sub denumirea de “oraşul grădină”. Vom face un scurt tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea vedea şi Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar).
Ziua 15 / 19.11.2018:  Christchurch – Mt. Cook – Queenstown  
Mic dejun. Plecare spre Queenstown pe un traseu de vis care parcurge ruta Alpilor prin Parcul Naţional Aoraki Mt. Cook (Aoraki însemnând în limba maorilor “Străpunge nori”), parc care a intrat în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o înălţime de 3.754 m, este cel mai înalt munte din Noua Zeelandă, care oferă peisaje spectaculoase, cu văi adânci, platouri şi gheţari mirifici. Piscurile sale acoperite veşnic de zăpadă sunt o atracţie permanentă pentru turiştii din toată lumea, care vin să facă diverse tururi spre Gheţarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelandă, Gheţarul Hooker, Gheţarul Murchison Mount Tasman sau spre Muntele Dampier. Sosire în Queenstown, cea mai frumoasă şi cea mai importantă staţiune din Noua Zeelandă, situată în jurul Lacului glaciar Wakatipu. Munţii spectaculoşi care domină orizontul acestui mic paradis alpin se reflectă în apa limpede a lacului creând un tablou feeric. Transfer şi cazare la Hotel Holiday (Formerly Goldridge) 4* (sau similar).
Ziua 16 / 20.11.2018:  Queenstown – Milford Sound – Queenstown    
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională pentru vizitarea faimoasei atracţii turistice a Noii Zeelande - Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul Naţional Fiordland, care aparţine oraşului Milford Sound, una dintre puţinele zone locuite permanent. Veţi pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta producţie cinematografică “Stăpânul Inelelor”, fără îndoială cea mai pitorească zonă din Noua Zeelandă, după care veţi parcurge un traseu captivant printre văile munţilor maiestuoşi pentru a ajunge în jurul prânzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de gheţari de-a lungul a milioane de ani. Căpitanul James Cook a fost primul european care a zărit fiordurile Noii Zeelande, ratând însă intrarea în Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit în sec. al XIX-lea de către un alt căpitan, galezul John Grono, după oraşul său natal Milford Haven din Ţara Galilor. Vă veţi îmbarca pentru o minunată croazieră în timpul căreia veţi străbate lungimea fiordului străjuit de peisajele splendide ale munţilor înalţi acoperiţi de păduri luxuriante, cu stânci uriaşe verticale şi cascade efemere sau permanente, care se revarsă de la înălţimi considerabile. Tot aici se află şi Cascada Sutherland, cu o înălţime de 580 m, fiind a zecea cascadă din lume din punct de vedere al înălţimii, cascadă descoperită de Donald Sutherland în sec. al XIX-lea, pe când făcea prospecţiuni aurifere. Acesta a ajuns prima dată în fiord cu ocazia unei vânători de foci, prilej cu care s-a îndrăgostit atât de mult de acest loc încât a declarat că “dacă m-aş stabili vreodată undeva, aici aş face-o”, promisiune pe care şi-a respectat-o în anul 1877, întorcându-se şi rămânând în Milford Sound până în anul 1919, când a murit la vârsta de 80 de ani. Pe lângă tabloul de basm oferit de natură, veţi putea observa şi fauna specifică locului, cel mai adesea delfini jucăuşi, foci şi pinguini. Debarcare, dejun picnic şi întoarcere în Queenstown.
Ziua 17 / 21.11.2018:  Queenstown – Melbourne
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:30 / 16:50) de unde se va pleacă cu zborul QF 479 (18:45 / 20:20) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situată pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful Portului Phillip. Acest oraş fermecător este un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. Transfer pentru cazare la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar).
Ziua 18 / 22.11.2018:  Melbourne
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local cu care vom porni într-un tur panoramic de oraş care include Catedrala Sf. Paul, Grădina Botanică Regală, Primăria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piaţa Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Naţional de Tenis, Portul Melbourne, Grădinile Fitzroy şi o vizită la Coliba Căpitanului Cook. Opţional, excursie în Insula Philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “paradă a pinguinilor” care se întorc seara cu hrană la cuiburi unde sunt aşteptaţi de “neveste”, după o zi întreagă de “trudă”. Cazare la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar).
Ziua 19 / 23.11.2018:  Melbourne – Hobart (Tasmania)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1501 (08:15 / 09:30) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oraş fondat în anul 1804, al doilea oraş ca vechime din Australia şi al 11-lea ca populaţie, care oferă o mare varietate de atracţii. Insula Tasmania, care se află la 200 km sud de continent, are o suprafaţă de 68,3 km² şi o populaţie de 485 mii de locuitori. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională de o zi numită “Experienţa tasmaniana”, prilej cu care veţi vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dură, dar şi cea mai faimoasă temniţă australiană, care a servit drept închisoare între anii 1830 – 1877. Veţi vizita înfricoşătorul sit ca simpli  “deţinuţi”, vom admira spectaculoasele formaţiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck şi celebra Blow Hole, un gheizer cu apă pură care ţâşneşte direct din stâncă, după care veţi face o croazieră în jurul “Insulei Morţii”. Dejun lejer în timpul vizitelor. Pentru a mai “detensiona” atmosfera, vom participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Întoarcere la Hobart pentru cazare la Hotel Quality Hobart Midcity 4* (sau similar).
Ziua 20 / 24.11.2018:  Hobart
Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic al oraşului Hobart, care va include Grădina Botanică Regală, Docurile Victoria, Piaţa Salamanca, Parlamentul, Primăria şi Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, aflat la aprox. 20 min. de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri şi bineînţeles, vedeta locală, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din păcate pe cale de dispariţie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom întâlni doar în Tasmania, de unde şi numele. Transfer la hotel pentru cazare la Hotel Quality Hobart Midcity 4* (sau similar).
Ziua 21 / 25.11.2018:  Hobart – Melbourne – Singapore  
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Melbourne cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1502 (10:05 / 11:25) de unde se va pleca spre Singapore, cu zborul QF 35 (12:40 / 17:25). Stat-oraş insular, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, Singapore a fost fondat ca o colonie britanică acum două secole. Supranumit “Oraşul Gradină”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar).
Ziua 22 / 26.11.2017:  Singapore – Doha
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include Centrul Civic unde se afla Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se afla statuia lui Merlion, creatura mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. Cină la un restaurant local şi transfer la aeroport.
Ziua 23 / 27.11.2017:  Doha – Bucureşti
Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 945 (02:05 / 05:05),  de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:05).
Descarca programul in format PDF:
Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.
 Circuit de grup cu însoţitor Dal Travel
 
Vă invităm să descoperiţi mai multe detalii despre circuitul: Australia – Noua Zeelandă – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 

Info Circuit
 
 • Traseu: Hong Kong – Sydney – Blue Mountains – Homebush Bay – Cairns – Kuranda  Marea Barieră De Corali – Brisbane – Gold Coast – Auckland – Rotorua – Tongariro – National Park – Wellington –  Christchurch – Queenstown  Milford Sound – Melbourne – Hobart (Tasmania) – Singapore
 • Nr. turişti / circuit: 20 participanţi
 • Însoţitor de grup român şi ghizi locali
 • Durata circuit: 23 zile
 • Tarif: 5280 EURO / loc în cameră dublă
 
Top Obiective turistice din Circuitul Australia – Noua Zeelandă – Tasmania – Hong Kong – Singapore
 
 • Natură şi Peisaje: Colina Victoria din Hong Kong, Golful Repulse, punctul de panoramă Mrs. Macquaries din Sydney, Golful Sydney, Bondi Beach, Blue Mountains, punctul de belvedere Echo Point, formaţiunile stâncoase The Three Sisters, Jamison Valley, Insula Verde, Marea Bariera de Corali, Muntele Tamborine „Hinterland”, Marina Waitemata şi Golful Hauraki, Muntele Eden, Peștera Waitomo Glowworms, Parcul Geotermal Te Puia, Cascadele Huka, Lacul Taupo, Parcul Național Tongariro, Gradina Botanică din Welington, Strâmtoarea Cook, Râul Avon, Parcul Hagley, Parcul Național Aoraki Mt. Cook, Muntele Cook, Lacul glaciar Wakatipu, Fiordul Milford Sounds, Lacul Waikatipu, Marea Tasmaniei, Cascada Sutherland, Râul Yarra, Grădina Botanică Regală din Melbourne, Portul Melbourne, Grădinile Fitzroy, Insula Philip, Insula Tasmania, Grădina Botanică Regală din Hobart, Pirates Bay, Eaglehawk Neck, Gheizerul Blow Hole, Grădina de Orhidee din Grădina Botanică din Singapore, Râul Singapore
 
 • Artă şi arhitectură: statuile zeițelor Kwun Yum și Tin Hau din Golful Repulse din Hong Kong, Portul Aberdeen din Hong Kong, cladirea Operei din Sydney, Harbour Bridge, cladirea Parlamentului din Sydney, Catedrala St. Mary, Sydney Tower, Homebush Bay, Cladirea Parlamentului din Brisbane, King George Square, Primăria, Observatorul Mount Kootha, Ferry Building, Auckland Harbour Bridge, Sky Tower Observatory Deck, centrala geotermală Wairakei, Clădirea Parlamentului din Wellington, Catedrala Sf. Paul din Melbourne, Primăria din Melbourne, Casa Parlamentului din Melbourne, Piața Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Național de Tenis, Docurile Victoria, Piața Salamanca, Clădirile Parlamentului și Primăriei din Hobart, Podul Tasmania, Port Arthur, Centrul Civic din Singapore, Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul și statuia Merlion, Templul Thian Hock Keng
 
 • Tradiţii şi evenimente: Spectacol Maori urmat de o cină tradiţională, spectacolul natural oferit de celebra “paradă a pinguinilor” din Insula Philip
 
 • Experienţe şi Distracţii: dejun la restaurantul plutitor Junk and Jambo din portul Aberdeen din Hong Kong, vizitarea Pieţei Stanley - Chek Chue, experiența cinema 4D în Sydney Tower, croazieră în Golful Sydney, vizită în Featherdale Wildlife Park, călătoria cu Scenic Railway, vizitarea Sanctuarului Ursuleților Koala și a Rezervației de Fluturi, călătorie cu telegondola Skyrail, croazieră la Marea Barieră de Corali, scufundări în apropierea recifului în Marea Briera de Corali, cumpărături la Marina Mirage din Gold Coast, urcare în Sky Tower Observatory Deck, vizitarea acvariului Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, vizitarea Centrului de Artizanat Maori, vizitarea Muzeului Te Papa, degustare de vinuri într-o zona viticolă din Christchurch, croazieră în Fiordul Milford Sounds,  vizită la Coliba Căpitanului Cook, vizitarea Parcului Zoologic Bonorong, “Experienţa tasmaniana”, care include situl istoric Port Arthur, faimoasa temniţă australiană, croazieră în jurul “Insulei Morţii”, degustare de vinuri în zona Hobart
Descarca programul in format PDF:
Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.
ZIUA 1 / 24.04.2017:  BUCUREŞTI – FRANKFURT – HONG KONG
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 16:15 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1421 (18:15 / 19:45) de unde se pleacă spre Hong Kong cu zborul LH 796 (22:10 / 15:15).
ZIUA 2 / 25.04.2017:  HONG KONG
Sosire la ora 15:15 în Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este astăzi mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Sosire şi întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).
ZIUA 3 / 26.04.2017:  HONG KONG – SYDNEY
Mic dejun. Tur panoramic de oraş în Hong Kong, care va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria, cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse - Golful Ruşinii, unde se pot vedea statuile zeiţelor Kwun Yum şi Tin Hau, după care vom vizita satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite sampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. În portul Aberdeen se găsesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo, unde vom servi dejunul care va fi însoţit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se va încheia cu vizita în Piaţa Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (20:15 / 07:15).
ZIUA 4 / 27.04.2017:  SYDNEY
Sosire la ora 07:15 la Sydney. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oraş Sydney, supranumit “marele oraş de lângă port”. În timpul turului vom vizita clădirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, devenită simbol al oraşului, punctul de panoramă Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestită plajă a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”, cel mai elegant şi boem cartier al oraşului şi “The Rocks”, zona istorică a oraşului unde vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din maşină) şi Chinatown. Îmbarcare pe ferry-boat pentru o croazieră opţională în Golful Sydney, cu dejun inclus, care se va încheia la King Street Wharf. În continuarea zilei vom urca în Sydney Tower pentru o experienţă de cinema 4D şi pentru a observa oraşul de la înălţime. Transfer la Hotel Travelodge Wynard Sydney 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 5 / 28.04.2017:  SYDNEY – BLUE MOUNTAINS – HOMEBUSH BAY – SYDNEY
Mic dejun matinal. Zi liberă la dispoziţie pentru vizite individuale sau excursie opţională în Blue Mountains - Munţii Albaştri, situaţi la aprox. 2 ore distanţă de Sydney. Veţi vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervaţii de animale australiene din lume, pentru “întâlnirea” cu fauna specifică Australiei: canguri, koala, emu, câini dingo etc. Veţi avea o experienţă de neuitat, oferită de călătoria cu Scenic Railway, o cale ferată pitorească, cea mai abruptă din lume, care coboară spre un impresionant defileu împădurit. Veţi face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde vom admira formaţiunile stâncoase numite “The Three Sisters” care domină Jamison Valley. Dejun în timpul vizitelor. Excursia se va încheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfăşurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare.
ZIUA 6 / 29.04.2017:  SYDNEY – CAIRNS – KURANDA – CAIRNS  
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (09:15 / 12:20). Transfer la Hotel Novotel Cairns Oasis Resort 4* (sau similar) pentru cazare. Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională la Kuranda, cu ocazia căreia veţi traversa peisaje spectaculoase oferite de pădurile tropicale, veţi “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira în voie priveliştile extraordinare, cu Marea de Corali la orizont, Insula Verde şi lacurile sclipitoare. În Kuranda, vă veţi bucura de frumuseţea acestui orăşel înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi veţi putea vizita Sanctuarul Ursuleţilor Koala şi Rezervaţia de Fluturi, după care veţi face o călătorie cu telegondola Skyrail, votată ani la rând ca fiind cea mai mare atracţie turistică a Australiei. Veţi “pluti” pe o distanţă de 8 km deasupra pădurii tropicale virgine, după care veţi “coborî” în adâncimea pădurii formată din arbori uriaşi, prilej de a observa prin vegetaţia copleşitoare diverse animale sălbatice. Întoarcere în Cairns pentru cazare.
ZIUA 7 / 30.04.2017:  CAIRNSMAREA BARIERĂ DE CORALI – CAIRNS
Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) către portul din care ne vom îmbarca pe catamaranul cu care vom face o croazieră unică la Marea Barieră de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, întins pe o arie uriaşă de 300.000 kmp. Marea Barieră de Corali este singura structură de organisme vii care poate fi văzută din spaţiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care încearcă să limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trăi o experienţă fascinantă, în timpul căreia vom vedea extraordinarul recif de corali şi lumea subacvatică, prin fundul de sticlă al vaporului. Vom fi însoţiţi de biologi specialişti în fauna şi flora marină care ne vor da explicaţii interesante şi care vor fi bucuroşi să răspundă întrebărilor noastre legate de ecosistemul pe care vom încerca să-l desluşim. Doritorii vor primi opţional echipament adecvat pentru scufundări în apropierea recifului. Dejun inclus în timpul croazierei. După debarcare, deplasare pe jos la hotel pentru cazare.
ZIUA 8 / 01.05.2017:  CAIRNS – BRISBANE
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:10 / 12:20) spre Brisbane, al treilea mare oraş al Australiei după Sydney şi Melbourne, capitala statului Queensland. După sosire vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea admira arhitectura contrastantă dintre blocurile turn din sticlă şi clădirile istorice coloniale din piatră, pieţele şi străzile pitoreşti mărginite de cafenele şi restaurante, Clădirea Parlamentului, King George Square, Primăria şi Observatorul Mount Kootha. Cazare la Adina Apartment Hotel Anzac Square Brisbane 4* (sau similar).
ZIUA 9 / 02.05.2017:  BRISBANE – GOLD COAST – BRISBANE
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională în minunata staţiune Gold Coast, oraş situat pe coasta oceanului, cunoscut şi sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, ştranduri întinse de-a lungul coastei, asemănător oraşelor de pe coasta Floridei, în care se desfăşoară o mulţime de activităţi turistice. Oraşul găzduieşte şapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Veţi avea posibilitatea de a face cumpărături la Marina Mirage. În continuarea zilei veţi urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de păduri tropicale, de unde veţi putea admira o privelişte deosebită asupra coastei. Pe parcurs veţi întâlni plantaţii de avocado şi kiwi, precum şi numeroase comunităţi locale care vând obiecte de artă exotice, sculpturi, picturi şi bijuterii. Veţi avea ocazia să vă plimbaţi pe “Aleea Galeriilor” sau să vizitați peşterile artificiale (intrările nu sunt incluse). Întoarcere în Brisbane pentru cazare.
ZIUA 10 / 03.05.2017:  BRISBANE – AUCKLAND (NOUA ZEELANDĂ)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 123 (09:35 / 14:45) spre Auckland. Sosire la Auckland, cea mai mare zonă metropolitană din Noua Zeelandă, un oraş cosmopolit, în care se îmbină armonios etnii cu obiceiuri diferite, în care predomina cultura polineziană. “Haere Mai“, în traducere “Bine aţi venit”, în oraşul construit pe un câmp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul ţării, oraş cunoscut şi sub denumirea de “Oraşul Navigatorilor” datorită miilor de ambarcaţiuni de lux care populează Marina Waitemata şi Golful Hauraki. Însoţiţi de ghidul local vom poposi prima dată la baza Muntelui Eden, vom admira apoi Ferry Building şi Auckland Harbour Bridge după care vom urca în Sky Tower Observatory Deck. Transfer la Hotel Auckland City 3*+ (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 11 / 04.05.2017:  AUCKLAND – ROTORUA 
Mic dejun. Marea atracţie a zilei de astăzi este Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, un acvariu subteran, construit în rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticlă şi benzi rulante pentru deplasarea turiştilor. De-a lungul incursiunii în peisajul arctic ne vom întâlni cu pinguinii pe care îi vom observa de aproape, într-un spaţiu vast, cu temperatura controlată, care imită în detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin “coliba” utilizată de către căpitanul Robert Falcon Scott după care vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa peştii piranha şi vom ajunge în Underwater World, călătorind prin tunelurile de sticlă, înconjuraţi de 2 milioane de litri de apă, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriaşi. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Rotorua, vizitând pe traseu spectaculoasa peşteră Waitomo Glowworms, unde trăiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuţi pentru larvele lor care emit lumină. Peştera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind iniţial umplută cu apă. Acum, se pot observa formaţiuni din calcar, corali şi scoici la tot pasul. Vom face o minunată plimbare cu barca pe râul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire în Rotorua, “inima caldă” a Insulei de nord, staţiune celebră pentru activitatea termală, dar şi pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cină tradiţională. Transfer şi cazare la Hotel Sudima Lake Rotorua 3*+ (sau similar).
ZIUA 12 / 05.05.2017:  ROTORUA TONGARIRO NATIONAL PARK
Mic dejun. Astăzi vom vizita Parcul Geotermal Te Puia şi Centrul de Artizanat Maori. Plecare spre Parcul Naţional Tongariro, cu o oprire la centrala geotermală Wairakei, Cascadele Huka şi Lacul Taupo. În continuarea zilei, drumul ne va purta prin vastul platou vulcanic al Parcului Naţional Tongariro, rezervaţie deopotrivă naturală şi culturală intrată în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Parcul se întinde în jurul unui masiv muntos, cu trei vârfuri vulcanice care domină orizontul, oferind privelişti unice. Cazare la The Park Hotel 3*+ (sau similar).
ZIUA 13 / 06.05.2017:  TONGARIRO NATIONAL PARK – WELLINGTON
Mic dejun. Călătoria va continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, înconjurată de dealuri înalte şi coaste abrupte, o metropolă a artelor şi culturii, vibrantă şi strălucitoare, unde vom merge cu telecabina până la Grădina Botanică. În timpul turului panoramic al oraşului vom admira Clădirea Parlamentului şi vom putea vizita Muzeul Te Papa. Centrul oraşului este de asemenea încântător, acesta fiind împânzit de teatre, cinematografe, restaurante şi magazine. Cazare la Hotel Bay Plaza 3* (sau similar).
ZIUA 14 / 07.05.2017:  WELLINGTON – CHRISTCHURCH
Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat pentru o călătorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul căreia vom traversa Strâmtoarea Cook până la Picton, un pitoresc sat pescăresc din Insula de Sud, unde vom debarca. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecând printr-o zonă agricolă cu cel mai ridicat potenţial din lume, aici putând fi cultivat orice tip de plantă. Dejun şi degustare de vinuri într-o renumită zona viticolă. Sosire după-amiază la Christchurch, cea de-a doua mare zonă urbană a Noii Zeelande străbătută de Râul Avon, oraş cu o mulţime de parcuri şi grădini, cunoscut din acest motiv şi sub denumirea de “oraşul grădină”. Vom face un scurt tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom putea vedea şi Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar).
ZIUA 15 / 08.05.2017:  CHRISTCHURCH – MT. COOK – QUEENSTOWN 
Mic dejun. Astăzi vom pleca spre Queenstown pe un traseu de vis care parcurge ruta Alpilor prin Parcul Naţional Aoraki Mt. Cook (Aoraki însemnând în limba maorilor “Străpunge nori”), parc care a intrat în Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o înălţime de 3.754 m, este cel mai înalt munte din Noua Zeelandă, care oferă peisaje spectaculoase, cu văi adânci, platouri şi gheţari mirifici. Piscurile sale acoperite veşnic de zăpadă sunt o atracţie permanentă pentru turiştii din toată lumea, care vin să facă diverse tururi spre Gheţarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelandă, Gheţarul Hooker, Gheţarul Murchison Mount Tasman sau spre Muntele Dampier. Sosire în Queenstown, cea mai frumoasă şi cea mai importantă staţiune din Noua Zeelandă, situată în jurul Lacului glaciar Wakatipu. Munţii spectaculoşi care domină orizontul acestui mic paradis alpin se reflectă în apa limpede a lacului creând un tablou feeric. Transfer şi cazare la Hotel Heartland 3+* (sau similar).
ZIUA 16 / 09.05.2017:  QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN    
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională pentru vizitarea faimoasei atracţii turistice a Noii Zeelande - Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul Naţional Fiordland, care aparţine oraşului Milford Sound, una dintre puţinele zone locuite permanent. Vom pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta producţie cinematografică “Stăpânul Inelelor”, fără îndoială cea mai pitorească zonă din Noua Zeelandă, după care vom parcurge un traseu captivant printre văile munţilor maiestuoşi pentru a ajunge în jurul prânzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de gheţari de-a lungul a milioane de ani. Căpitanul James Cook a fost primul european care a zărit fiordurile Noii Zeelande, ratând însă intrarea în Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit în sec. al XIX-lea de către un alt căpitan, galezul John Grono, după oraşul său natal Milford Haven din Ţara Galilor. Ne vom îmbarca pentru o minunată croazieră în timpul căreia vom străbate lungimea fiordului străjuit de peisajele splendide ale munţilor înalţi acoperiţi de păduri luxuriante, cu stânci uriaşe verticale şi cascade efemere sau permanente, care se revarsă de la înălţimi considerabile. Tot aici se află şi Cascada Sutherland, cu o înălţime de 580 m, fiind a zecea cascadă din lume din punct de vedere al înălţimii, cascadă descoperită de Donald Sutherland în sec. al XIX-lea, pe când făcea prospecţiuni aurifere. Acesta a ajuns prima dată în fiord cu ocazia unei vânători de foci, prilej cu care s-a îndrăgostit atât de mult de acest loc încât a declarat că “dacă m-aş stabili vreodată undeva, aici aş face-o”, promisiune pe care şi-a respectat-o în anul 1877, întorcându-se şi rămânând în Milford Sound până în anul 1919, când a murit la vârsta de 80 de ani. Pe lângă tabloul de basm oferit de natură, vom putea observa şi fauna specifică locului, cel mai adesea delfini jucăuşi, foci şi pinguini. Debarcare, dejun picnic şi întoarcere în Queenstown.
ZIUA 17 / 10.05.2017:  QUEENSTOWN – MELBOURNE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:25 / 16:40) de unde se pleacă cu zborul QF 463 (18:30 / 20:05) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situată pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful Portului Phillip. Acest oraş fermecător este un amestec de vechi şi nou, care păstrează multe amintiri ale unui trecut glorios, precum clădirile din epoca victoriană, dar şi zgârie-norii care domină peisajul. Transfer la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar). Cazare.
ZIUA 18 / 11.05.2017:  MELBOURNE
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local cu care vom porni într-un tur panoramic de oraş care include Catedrala Sf. Paul, Grădina Botanică Regală, Primăria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piaţa Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul Naţional de Tenis, Portul Melbourne, Grădinile Fitzroy şi o vizită la Coliba Căpitanului Cook. Opţional, excursie în Insula Philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “paradă a pinguinilor” care se întorc seara cu hrană la cuiburi unde sunt aşteptaţi de “neveste”, după o zi întreagă de “trudă”. Cazare.
ZIUA 19 / 12.05.2017:  MELBOURNE – HOBART (TASMANIA)
Mic dejun matinal. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1501 (08:15 / 09:30) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oraş fondat în anul 1804, al doilea oraş ca vechime din Australia şi al 11-lea ca populaţie, care oferă o mare varietate de atracţii. Insula Tasmania, care se află la 200 km sud de continent, are o suprafaţă de 68,3 kmp şi o populaţie de 485 mii de locuitori. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic al oraşului Hobart, care include Grădina Botanică Regală, Docurile Victoria, Piaţa Salamanca, Parlamentul, Primăria şi Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, aflat la aprox. 20 min. de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri şi bineînţeles, vedeta locală, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din păcate pe cale de dispariţie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom întâlni doar în Tasmania, de unde şi numele. Turul se va încheia în jurul orei 13:00. Transfer la Hotel Best Western Hobart 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile începând cu ora 14:00 (în cazul în care hotelul poate pregăti mai repede camerele, le vom putea ocupa înainte de ora 14:00). Cazare.
ZIUA 20 / 13.05.2017:  HOBART
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie sau excursie opţională de o zi numită “Experienţa tasmaniană”, prilej cu care vom vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dură, dar şi cea mai faimoasă temniţă australiană, care a servit drept închisoare între anii 1830 – 1877. Vom vizita înfricoşătorul sit ca simpli  “deţinuţi”, vom admira spectaculoasele formaţiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck şi celebra Blow Hole, un gheizer cu apă pură care ţâşneşte direct din stâncă, după care vom face o croazieră în jurul “Insulei Morţii”. Dejun lejer în timpul vizitelor. Pentru a mai “detensiona” atmosfera, vom participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Întoarcere la Hobart pentru cazare.
ZIUA 21 / 14.05.2017:  HOBART – MELBOURNE – SINGAPORE 
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Melbourne cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1504 (12:00 / 13:15) de unde se pleacă spre Singapore, cu zborul QF 37 (15:40 / 21:50). Stat-oraş insular, cea mai mică ţară din Asia de Sud-Est, Singapore a fost fondat ca o colonie britanică acum două secole. Supranumit “Oraşul Gradină”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi şi influenţe indiene, malaeziene, chineze, clădirile zgârie-nori, clima tropicală, bucătăria delicioasă, mall-urile ultramoderne, precum şi viaţa vibrantă de noapte, au făcut ca Singapore să se situeze în topul celor mai vizitate oraşe din lume. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar).
ZIUA 22 / 14.05.2017:  SINGAPORE – FRANKFURT
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru plimbări individuale sau cumpărături. După-amiază vom face un tur panoramic de oraş care va include Centrul Civic unde se află Parlamentul, Curtea Supremă, Primăria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care oferă o superbă panoramă a golfului cu iahturi, unde se află statuia lui Merlion, creatura mitologică, jumătate leu, jumătate peşte, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor preţioase şi Grădina de Orhidee, din cadrul Grădinii Botanice din Singapore, care se mândreşte cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii şi cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al Râului Singapore, care ne va întâmpina cu aromele inconfundabile de iasomie şi mirodenii. Cină la un restaurant local şi transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 779 (23:40 / 06:20).
ZIUA 23 / 16.05.2017:  FRANKFURT – BUCUREŞTI
Sosire la Frankfurt la ora 06:20, de unde se pleacă spre Bucureşti cu zborul LH 1418 (09:35 / 12:50).
Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.

ZIUA 1 / 07.11.2016:  BUCURESTI – FRANKFURT

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 12:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1419 (14:35 / 16:10) si mai departe spre Hong Kong cu zborul LH 796 (22:15 / 16:55).

ZIUA 2 / 08.11.2016:  FRANKFURT – HONG KONG

Sosire la ora 16:55 in Hong Kong, fost dominion britanic care, dupa razboiul opiumului din anul 1840, a intrat in componenta statului chinez in anul 1997 si dintr-un simplu sat de pescari a devenit in timp unul dintre cele mai cosmopolite orase, unde Estul se intalneste cu civilizatia Vestului. Insula Hong Kong-ului este astazi mai atragatoare decat Manhattan-ul New York-ului, cu zgarie-nori care parca rasar din mare si cu un relieful colinar de un farmec aparte. Sosire si intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 09.11.2016:  HONG KONG – SYDNEY

Mic dejun. Tur panoramic de oras in Hong Kong, care incepe cu o plimbare pana in varful muntelui Victoria, cunoscut si sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasa panorama asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon si a imprejurimilor. Turul continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorita nisipului fin si a apei clare, situata in Golful Repulse - Golful Rusinii, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau, dupa care se viziteaza satul pescaresc Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kong-ul, o asezare traditionala unica in lume datorita ambarcatiunilor sale din lemn, numite sampan si datorita unei mici comunitati care “traieste pe apa”. In portul Aberdeen se gasesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este “Junk and Jambo”, unde vom servi dejunul care va fi insotit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se incheie cu vizita in Piata Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (19:45 / 07:55).

ZIUA 4 / 10.11.2016:  SYDNEY

Sosire la ora 07:55 la Sydney. Insotiti de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oras Sydney, supranumit “marele oras de langa port”. In timpul turului vom vizita cladirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase cladiri din lume, devenita simbolul orasului, punctul de panorama Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”, cel mai elegant si boem cartier al orasului si “The Rocks”, zona istorica a orasului in care vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din autocar) si Chinatown. Imbarcare pe ferry-boat pentru o croaziera optionala, cu dejun inclus, care se incheie la King Street Wharf. In continuarea zilei vom urca in Sydney Tower pentru o experienta de cinema 4D si pentru a observa orasul de la inaltime. Transfer la Hotel Travelodge Wynard Sydney 4* (sau similar) pentru cazare.

ZIUA 5 / 11.11.2016:  SYDNEY – BLUE MOUNTAINS – KATOOMBA – SYDNEY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala in Blue Mountains - Muntii Albastri, situati la aprox. 2 ore distanta de Sydney. Vom vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervatii de animale australiene din lume, pentru “intalnirea” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo etc. Vom avea o experienta de neuitat, oferita de calatoria cu Scenic Railway, o cale ferata pitoreasca, cea mai abrupta din lume, care coboara spre un impresionant defileu impadurit. Vom face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde vom admira formatiunile stancoase numite “The Three Sisters” care domina Jamison Valley. Dejun in timpul vizitelor. Excursia se va incheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare.

ZIUA 6 / 12.11.2016:  SYDNEY – CAIRNS – KURANDA – CAIRNS  

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (09:00 / 11:00). Transfer la Hotel Novotel Cairns Oasis Resort 4* (sau similar) pentru cazare. Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 (in cazul in care hotelul poate pregati mai repede camerele, le vom putea ocupa inainte de ora 14:00). Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Kuranda, prilej cu care vom traversa peisaje spectaculoase oferite de padurile tropicale, dupa care vom “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira in voie privelistile extraordinare, cu Marea Bariera de Corali la orizont, Insula Verde si lacurile sclipitoare. Sosire la Kuranda, unde ne vom bucura de frumusetea acestui orasel inconjurat de vegetatie luxurianta si unde vom putea vizita Sanctuarul Ursuletilor Koala si Rezervatia de Fluturi. Urmeaza apoi o calatorie cu telegondola Skyrail, votata ani la rand ca fiind cea mai mare atractie turistica a Australiei. Vom “pluti” pe o distanta de 8 km deasupra padurii tropicale virgine, coborand apoi in adancime in umbra arborilor uriasi, atenti sa observam prin vegetatia coplesitoare diverse animale salbatice. Intoarcere in Cairns pentru cazare.

ZIUA 7 / 13.11.2016:  CAIRNSMAREA BARIERA DE CORALI – CAIRNS

Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) catre portul din care ne vom imbarca pe catamaranul cu care vom face o croaziera unica la Marea Bariera de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, intins pe o arie uriasa de 300.000 kmp. Marea Bariera de Corali este singura structura de organisme vii care poate fi vazuta din spatiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care incearca sa limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trai o experienta fascinanta, in timpul careia vom vedea extraordinarul recif de corali si lumea subacvatica, prin fundul de sticla al vaporului. Vom fi insotiti de biologi specialisti in fauna si flora marina care ne vor da explicatii interesante si care vor fi bucurosi sa raspunda intrebarilor noastre legate de ecosistemul pe care vom incerca sa-l deslusim. Doritorii vor primi, optional, echipament adecvat pentru scufundari in apropierea recifului. Dejun inclus in timpul croazierei. Dupa debarcare, deplasare pe jos la hotel pentru cazare.

ZIUA 8 / 14.11.2016:  CAIRNS – BRISBANE

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:10 / 12:20) spre Brisbane, al treilea mare oras al Australiei dupa Sydney si Melbourne, capitala statului Queensland. Dupa sosire vom porni intr-un tur panoramic de oras, in timpul caruia vom putea admira arhitectura contrastanta dintre blocurile turn din sticla si cladirile istorice coloniale din piatra, pietele si strazile pitoresti marginite de cafenele si restaurante, Cladirea Parlamentului, King George Square, Primaria si Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Adina Apartment Anzac Square Brisbane (sau similar) (fiecare studio are 2 paturi separate).

ZIUA 9 / 15.11.2016:  BRISBANE – GOLD COAST – BRISBANE – AUCKLAND

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala in minunata statiune Gold Coast, oras situat pe coasta oceanului, cunoscut si sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, stranduri intinse de-a lungul coastei, asemanator oraselor de pe coasta Floridei, in care se desfasoara o multime de activitati turistice. Orasul gazduieste sapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Timp liber pentru plimbari sau cumparaturi la Marina Mirage. In continuarea zilei vom urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de paduri tropicale, de unde vom putea admira o priveliste deosebita asupra coastei. Pe parcurs vom intalni plantatii de avocado si kiwi, precum si numeroase comunitati locale care vand obiecte de arta exotice, sculpturi, picturi si bijuterii. Timp liber pentru a explora frumusetile locului, pentru plimbari pe “Aleea Galeriilor” sau pentru a vizita pesterile artificiale (intrarile nu sunt incluse). Intoarcere in Brisbane si transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 125 (18:00 / 00:20) spre Auckland.

ZIUA 10 / 16.11.2016:  AUCKLAND

Sosire la 00:20 in Auckland, cea mai mare zona metropolitana din Noua Zeelanda, un oras cosmopolit, in care se imbina armonios etnii cu obiceiuri diferite, in care predomina cultura polineziana. “Haere Mai“  in traducere, bine ati venit, in orasul construit pe un camp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul tarii, oras cunoscut si sub denumirea de “Orasul Navigatorilor” datorita miilor de ambarcatiuni de lux care populeaza Marina Waitemata si Golful Hauraki. Transfer la Hotel Auckland City 3*+ (sau similar) pentru cazare. Mic dejun. Insotiti de ghidul local vom incepe explorarea orasului, poposind prima data la baza muntelui Eden, vom admira Ferry Building si Auckland Harbour Bridge si vom urca in Sky Tower Observatory Deck. Urmeaza apoi vizita la Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, marea atractie a zilei de astazi, un acvariu subteran, construit in rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticla si benzi rulante pentru deplasarea turistilor. De-a lungul incursiunii in peisajul artic ne vom intalni cu pinguinii pe care ii vom observa de aproape, intr-un spatiu vast, cu temperatura controlata, care imita in detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin “coliba” utilizata de catre capitanul Robert Falcon Scott si mai departe vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa pestii piranha si vom ajunge in Underwater World, calatorind prin tunelurile de sticla, inconjurati de 2 milioane de litri de apa, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriasi. Intoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 11 / 17.11.2016:  AUCKLAND – ROTORUA 

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta spre Rotorua, vizitand pe traseu spectaculoasa pestera Waitomo Glowworms, unde traiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuti pentru larvele lor care emit lumina. Pestera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind initial umpluta cu apa. Acum se pot observa formatiuni din calcar, corali si scoici la tot pasul. Vom face o minunata plimbare cu barca pe raul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire in Rotorua, “inima calda” a Insulei de nord, statiune celebra pentru activitatea termala, dar si pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cina traditionala. Transfer si cazare la Hotel Sudima Lake Rotorua 3*+ (sau similar).

ZIUA 12 / 18.11.2016:  ROTORUA TONGARIRO NATIONAL PARK

Mic dejun. Astazi vom vizita parcul geotermal Te Puia si Centrul de Artizanat Maori. Plecare spre Parcul National Tongariro, cu o oprire la centrala geotermala Wairakei, cascadele Huka si lacul Taupo. In continuarea zilei, drumul ne va purta prin vastul platou vulcanic al Parcului National Tongariro, rezervatie deopotriva naturala si culturala intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO. Parcul se intinde in jurul unui masiv muntos, cu trei varfuri vulcanice care domina orizontul, oferind privelisti unice. Cazare la The Park Hotel Ruapehu (sau similar).

ZIUA 13 / 19.11.2016:  TONGARIRO NATIONAL PARK – WELLINGTON

Mic dejun. Calatoria continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, inconjurata de dealuri inalte si coaste abrupte, o metropola a artelor si culturii, vibranta si stralucitoare, unde vom merge cu telecabina pana la Gradina Botanica. In timpul turului panoramic al orasului vom admira Parlamentul si vom putea vizita Muzeul Te Papa. Centrul orasului este de asemenea incantator, acesta fiind impanzit de teatre, cinematografe, restaurante si magazine. Cazare la Hotel West Plaza Wellington 3* (sau similar).

ZIUA 14 / 20.11.2016:  WELLINGTON – CHRISTCHURCH

Mic dejun. Transfer in port pentru imbarcare pe ferry pentru o calatorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul careia vom traversa stramtoarea Cook pana la Picton, un pitoresc sat pescaresc din Insula de Sud, unde vom debarca. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecand printr-o zona agricola cu cel mai ridicat potential din lume, aici putand fi cultivat orice tip de planta. Dejun si degustare de vinuri intr-o renumita zona viticola. Sosire dupa-amiaza la Christchurch, cea de-a doua mare zona urbana a Noii Zeelande strabatuta de raul Avon, oras cu o multime de parcuri si gradini, cunoscut din acest motiv si sub denumirea de “orasul gradina”. Vom face un scurt tur panoramic de oras, in timpul caruia vom putea vedea si Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar).

ZIUA 15 / 21.11.2016:  CHRISTCHURCH – MT COOK – QUEENSTOWN 

Mic dejun. Astazi vom pleca spre Queenstown, pe un traseu de vis, care parcurge ruta Alpilor prin Parcul National Aoraki Mt. Cook, Aoraki insemnand in limba maorilor “Strapunge nori”, parc care a intrat in Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o inaltime de 3.754 m este cel mai inalt munte din Noua Zeelanda, care ofera peisaje spectaculoase, cu vai adanci, platouri si ghetari mirifici. Piscurile sale acoperite vesnic de zapada sunt o atractie permanenta pentru turistii din toata lumea, care vin sa faca diverse tururi spre Ghetarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelanda, Ghetarul Hooker, Ghetarul Murchison Mount Tasman sau spre Muntele Dampier. Sosire in Queenstown, cea mai frumoasa si cea mai importanta statiune din Noua Zeelanda, situata in jurul lacului glaciar Wakatipu. Muntii spectaculosi care domina orizontul acestui mic paradis alpin se reflecta in apa limpede a lacului creand un tablou feeric. Transfer si cazare la Hotel Heartland 3+* (sau similar).

ZIUA 16 / 22.11.2016:  QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN    

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala pentru vizitarea faimoasei atractii turistice a Noii Zeelande, Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul National Fiordland, care apartine orasului Milford Sound, una dintre putinele zone locuite permanent. Vom pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta productie cinematografica “Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda, dupa care vom parcurge un traseu captivant printre vaile muntilor maiestuosi pentru a ajunge in jurul pranzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de ghetari de-a lungul a milioane de ani. Capitanul James Cook a fost primul european care a zarit fiordurile Noii Zeelande, ratand insa intrarea in Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit in sec. al XIX-lea de catre un alt capitan, galezul John Grono, dupa orasul sau natal Milford Haven din Tara Galilor. Ne vom imbarca pentru o minunata croaziera in timpul careia vom strabate lungimea fiordului strajuit de peisajele splendide ale muntilor inalti acoperiti de paduri luxuriante, cu stanci uriase verticale si cascade efemere sau permanente, care se revarsa de la inaltimi considerabile. Tot aici se afla si cascada Sutherland, cu o inaltime de 580 m, fiind a zecea cascada din lume din punct de vedere al inaltimii, cascada descoperita de Donald Sutherland in sec. al XIX-lea, pe cand facea prospectiuni aurifere. Acesta a ajuns prima data in fiord cu ocazia unei vanatori de foci, prilej cu care s-a indragostit atat de mult de acest loc incat a declarat ca “daca m-as stabili vreodata undeva, aici as face-o”, promisiune pe care si-a respectat-o in anul 1877, intorcandu-se si ramanand in Milford Sound pana in anul 1919, cand a murit la varsta de 80 de ani. Pe langa tabloul de basm oferit de natura, vom putea observa si fauna specifica locului, cel mai adesea delfini jucausi, foci si pinguini si cu putin noroc vom putea auzi strigatele bizare ale pasarilor Kiwi, alta atractie a fiordului care are si o importanta valoare culturala data de legendele si miturile pastrate de populatia bastinasa. Debarcare, dejun picnic si intoarcere in Queenstown.

ZIUA 17 / 23.11.2016:  QUEENSTOWN – MELBOURNE

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:25 / 16:45) si mai departe cu zborul QF 463 (18:30 / 20:05) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situata pe raul Yarra in apropiere de varsarea sa in golful Portului Phillip. Acest oras fermecator este un amestec de vechi si nou, posedand inca multe amintiri ale unui trecut glorios, precum cladirile din epoca victoriana, dar si zgarie-norii care domina peisajul. Transfer la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar). Cazare.

ZIUA 18 / 24.11.2016:  MELBOURNE

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local cu care vom porni intr-un tur panoramic de oras care include Catedrala Sf. Paul, Gradina Botanica Regala, Primaria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piata Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul National de Tenis, Portul Melbourne, Gradinile Fitzroy si o vizita la Coliba Capitanului Cook. Optional, excursie la Insula Philip, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “parada a pinguinilor” care se intorc seara cu hrana la cuiburi unde sunt asteptati de “neveste”, dupa o zi intreaga de “truda”. Cazare.

ZIUA 19 / 25.11.2016:  MELBOURNE – HOBART (TASMANIA)

Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1501 (08:15 / 09:30) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oras fondat in anul 1804, al doilea oras ca vechime din Australia si al 11-lea ca populatie, care ofera o mare varietate de atractii. Insula Tasmania care se afla la 200 km sud de continent, are o suprafata de 68,3 kmp si o populatie de 485 mii de locuitori. Insotiti de ghidul local vom porni intr-un tur panoramic al orasului Hobart, care include Gradina Botanica Regala, Docurile Victoria, Piata Salamanca, Parlamentul, Primaria si Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, aflat la aprox. 20 min. de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri si bineinteles, vedeta locala, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din pacate pe cale de disparitie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom intalni doar in Tasmania, de unde si numele. Turul se incheie in jurul orei 13:00. Transfer la Hotel Best Western Hobart 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 (in cazul in care hotelul poate pregati mai repede camerele, le vom putea ocupa inainte de ora 14:00). Cazare.

ZIUA 20 / 26.11.2016:  HOBART

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala de o zi numita  “Experienta tasmaniana”, prilej cu care vom vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dura, dar si cea mai faimoasa temnita australiana, care a servit drept colonie penala intre anii 1830 – 1877. Vom vizita infricosatorul sit ca simpli  “detinuti”, vom admira spectaculoasele formatiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck si celebra Blow Hole, un gheizer cu apa pura care tasneste direct din stanca, dupa care vom face o croaziera in jurul “Insulei Mortii”. Dejun lejer in timpul vizitelor. Pentru a mai “detensiona” atmosfera, vom participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Intoarcere la Hobart pentru cazare.

ZIUA 21 / 27.11.2015:  HOBART – MELBOURNE – SINGAPORE 

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Melbourne cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1500 (06:05 / 07:20) si mai departe spre Singapore, cu zborul QF 35 (12:20 / 17:25). Stat-oras insular, cea mai mica tara din Asia de Sud-Est, Singapore a fost fondat ca o colonie britanica acum doua secole. Supranumit “Orasul Gradina”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi si influente indiene, malaeziene, chineze, cladirile zgarie-nori, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne, precum si viata vibranta de noapte, au facut ca Singapore sa se situeze in topul celor mai vizitate orase din lume. Intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar).

ZIUA 22 / 28.11.2016:  SINGAPORE – FRANKFURT

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau cumparaturi. Dupa-amiaza vom face un tur panoramic de oras care va include Centrul Civic unde se afla Parlamentul, Curtea Suprema, Primaria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care ofera o superba panorama a golfului cu iahturi, unde se afla statuia lui Merlion, creatura mitologica, jumatate leu, jumatate peste, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor pretioase si Gradina de Orhidee, din cadrul Gradinii Botanice din Singapore, care se mandreste cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii si cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al raului Singapore, care va va intampina cu aromele inconfundabile de iasomie si mirodenii. Cina la un restaurant local si transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu zborul companiei Frankfurt, LH 779 (23:55 / 06:00).

ZIUA 23 / 29.11.2016:  FRANKFURT – BUCURESTI

Sosire la Frankfurt la ora 06:00, de unde vom pleca mai departe spre Bucuresti cu zborul LH 1418 (10:20 / 13:45).

Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.

ZIUA 1 / 04.04.2016:  BUCURESTI – FRANKFURT

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 16:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 1421 (18:20 / 19:55) si mai departe spre Hong Kong cu zborul LH 796 (22:05 / 15:40).

ZIUA 2 / 05.04.2016:  FRANKFURT – HONG KONG

Sosire la ora 15:40 in Hong Kong, fost dominion britanic care, dupa razboiul opiumului din anul 1840, a intrat in componenta statului chinez in anul 1997 si dintr-un simplu sat de pescari a devenit in timp unul dintre cele mai cosmopolite orase, unde Estul se intalneste cu civilizatia Vestului. Insula Hong Kong-ului este astazi mai atragatoare decat Manhattan-ul New York-ului, cu zgarie-nori care parca rasar din mare si cu un relieful colinar de un farmec aparte. Sosire si intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 06.04.2016:  HONG KONG – SYDNEY

Mic dejun. Tur panoramic de oras in Hong Kong, care incepe cu o plimbare pana in varful muntelui Victoria, cunoscut si sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se poate admira o frumoasa panorama asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon si a imprejurimilor. Turul continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei datorita nisipului fin si a apei clare, situata in Golful Repulse - Golful Rusinii, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau, dupa care se viziteaza satul pescaresc Aberdeen, denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kong-ul, o asezare traditionala unica in lume datorita ambarcatiunilor sale din lemn, numite sampan si datorita unei mici comunitati care “traieste pe apa”. In portul Aberdeen se gasesc numeroase restaurante plutitoare dintre care cel mai cunoscut este “Junk and Jambo”, unde vom servi dejunul care va fi insotit de un pahar de vin alb (inclus). Turul se incheie cu vizita in Piata Stanley - Chek Chue. Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 128 (20:15 / 07:20).

ZIUA 4 / 07.04.2016:  SYDNEY

Sosire la ora 07:20 la Sydney. Insotiti de ghidul local vom face un tur panoramic al excentricului oras Sydney, supranumit “marele oras de langa port”. In timpul turului vom vizita cladirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase cladiri din lume, devenita simbolul orasului, punctul de panorama Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”, cel mai elegant si boem cartier al orasului si “The Rocks”, zona istorica a orasului in care vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din autocar) si Chinatown. Imbarcare pe ferry-boat pentru o croaziera optionala, cu dejun inclus, care se incheie la King Street Wharf. In continuarea zilei vom urca in Sydney Tower pentru o experienta de cinema 4D si pentru a observa orasul de la inaltime. Transfer la Hotel Travelodge Wynard Sydney 4* (sau similar) pentru cazare.

ZIUA 5 / 08.04.2016:  SYDNEY – BLUE MOUNTAINS – KATOOMBA – SYDNEY

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala in Blue Mountains - Muntii Albastri, situati la aprox. 2 ore distanta de Sydney. Vom vizita Featherdale Wildlife Park, una dintre cele mari rezervatii de animale australiene din lume, pentru “intalnirea” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo etc. Vom avea o experienta de neuitat, oferita de calatoria cu Scenic Railway, o cale ferata pitoreasca, cea mai abrupta din lume, care coboara spre un impresionant defileu impadurit. Vom face o oprire la punctul de belvedere Echo Point, de unde vom admira formatiunile stancoase numite “The Three Sisters” care domina Jamison Valley. Dejun in timpul vizitelor. Excursia se va incheia cu un scurt tur prin Homebush Bay, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice din anul 2000. Cazare.

ZIUA 6 / 09.04.2016:  SYDNEY – CAIRNS – KURANDA – CAIRNS  

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Cairns cu zborul companiei Qantas Airways, QF 924 (08:55 / 12:00). Transfer la Hotel Pacific International 4* (sau similar) pentru cazare. Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 (in cazul in care hotelul poate pregati mai repede camerele, le vom putea ocupa inainte de ora 14:00). Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Kuranda, prilej cu ocazia caruia vom traversa peisaje spectaculoase oferite de padurile tropicale, dupa care vom “pluti” deasupra junglei cu telegondola, ocazie de a admira in voie privelistile extraordinare, cu Marea Bariera de Corali la orizont, Insula Verde si lacurile sclipitoare. Sosire la Kuranda, unde ne vom bucura de frumusetea acestui orasel inconjurat de vegetatie luxurianta si unde vom putea vizita Sanctuarul Ursuletilor Koala si Rezervatia de Fluturi. Urmeaza apoi o calatorie cu telegondola Skyrail, votata ani la rand ca fiind cea mai mare atractie turistica a Australiei. Vom “pluti” pe o distanta de 8 km deasupra padurii tropicale virgine, coborand apoi in adancime in umbra arborilor uriasi, atenti sa observam prin vegetatia coplesitoare diverse animale salbatice. Intoarcere in Cairns pentru cazare.

ZIUA 7 / 10.04.2016:  CAIRNSMAREA BARIERA DE CORALI – CAIRNS

Mic dejun matinal. Deplasare (aprox. 3 min de mers pe jos) catre portul din care ne vom imbarca pe catamaranul cu care vom face o croaziera unica la Marea Bariera de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii, cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2.900 de recifuri individuale, intins pe o arie uriasa de 300.000 kmp. Marea Bariera de Corali este singura structura de organisme vii care poate fi vazuta din spatiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care incearca sa limiteze impactul omului asupra mediului. Vom trai o experienta fascinanta, in timpul careia vom vedea extraordinarul recif de corali si lumea subacvatica, prin fundul de sticla al vaporului. Vom fi insotiti de biologi specialisti in fauna si flora marina care ne vor da explicatii interesante si care vor fi bucurosi sa raspunda intrebarilor noastre legate de ecosistemul pe care vom incerca sa-l deslusim. Doritorii vor primi, optional, echipament adecvat pentru scufundari in apropierea recifului. Dejun inclus in timpul croazierei. Dupa debarcare, deplasare pe jos la hotel pentru cazare.

ZIUA 8 / 11.04.2016:  CAIRNS – BRISBANE

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 709 (10:10 / 12:20) spre Brisbane, al treilea mare oras al Australiei dupa Sydney si Melbourne, capitala statului Queensland. Dupa sosire vom porni intr-un tur panoramic de oras, in timpul caruia vom putea admira arhitectura contrastanta dintre blocurile turn din sticla si cladirile istorice coloniale din piatra, pietele si strazile pitoresti marginite de cafenele si restaurante, Cladirea Parlamentului, King George Square, Primaria si Observatorul Mount Kootha. Cazare la Hotel Adina Apartment Brisbane (sau similar) (fiecare apartament are un pat dublu matrimonial; pentru persoanele care doresc camera twin, cu 2 paturi separate, apartamentele vor fi dotate cu un pat dublu matrimonial si o canapea extensibila).

ZIUA 9 / 12.04.2016:  BRISBANE – GOLD COAST – BRISBANE

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala in minunata statiune Gold Coast, oras situat pe coasta oceanului, cunoscut si sub denumirea de “Surfers Paradise”, cu plaje largi, mall-uri renumite, stranduri intinse de-a lungul coastei, asemanator oraselor de pe coasta Floridei, in care se desfasoara o multime de activitati turistice. Orasul gazduieste sapte mari parcuri tematice, printre care Seaworld, Dreamworld sau Warner Bros Movie World. Timp liber pentru plimbari sau cumparaturi la Marina Mirage. In continuarea zilei vom urca pe platoul vulcanic al Muntelui Tamborine “Hinterland”, acoperit de paduri tropicale, de unde vom putea admira o priveliste deosebita asupra coastei. Pe parcurs vom intalni plantatii de avocado si kiwi, precum si numeroase comunitati locale care vand obiecte de arta exotice, sculpturi, picturi si bijuterii. Timp liber pentru a explora frumusetile locului, pentru plimbari pe “Aleea Galeriilor” sau pentru a vizita pesterile artificiale (intrarile nu sunt incluse). Intoarcere in Brisbane pentru cazare.

ZIUA 10 / 13.04.2016:  BRISBANE – AUCKLAND

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 123 (09:30 / 14:40) spre Auckland. Sosire la Auckland, cea mai mare zona metropolitana din Noua Zeelanda, un oras cosmopolit, in care se imbina armonios etnii cu obiceiuri diferite, in care predomina cultura polineziana. “Haere Mai“  in traducere, bine ati venit, in orasul construit pe un camp vulcanic de-a lungul unui istm din nordul tarii, oras cunoscut si sub denumirea de “Orasul Navigatorilor” datorita miilor de ambarcatiuni de lux care populeaza Marina Waitemata si Golful Hauraki. Insotiti de ghidul local vom incepe explorarea orasului, poposind prima data la baza muntelui Eden, vom admira Ferry Building si Auckland Harbour Bridge si vom urca in Sky Tower Observatory Deck. Transfer la Hotel Auckland City 3*+ (sau similar) pentru cazare.

ZIUA 11 / 14.04.2016:  AUCKLAND – ROTORUA 

Mic dejun. Marea atractie a zilei de astazi este Kelly Tarltons Antarctic Encounter and Underwater World, un acvariu subteran, construit in rezervoarele de stocare a apelor menajere dezafectate, cu tuneluri curbe din sticla si benzi rulante pentru deplasarea turistilor. De-a lungul incursiunii in peisajul artic ne vom intalni cu pinguinii pe care ii vom observa de aproape, intr-un spatiu vast, cu temperatura controlata, care imita in detaliu habitatul lor natural. Vom trece apoi prin “coliba” utilizata de catre capitanul Robert Falcon Scott si mai departe vom trece prin Amazon Tank, unde vom observa pestii piranha si vom ajunge in Underwater World, calatorind prin tunelurile de sticla, inconjurati de 2 milioane de litri de apa, de unde vom putea privi de aproape creaturi marine fascinante precum rechini, balena de bronz, pisici de mare sau crabi uriasi. In continuarea zilei ne vom indrepta spre Rotorua, vizitand pe traseu spectaculoasa pestera Waitomo Glowworms, unde traiesc viermii din specia Arachnocampa luminosa, cunoscuti pentru larvele lor care emit lumina. Pestera s-a format acum 30 de milioane de ani, fiind initial umpluta cu apa. Acum se pot observa formatiuni din calcar, corali si scoici la tot pasul. Vom face o minunata plimbare cu barca pe raul subteran, prilej de a admira luminile emise de larve. Sosire in Rotorua, “inima calda” a Insulei de nord, statiune celebra pentru activitatea termala, dar si pentru vestigiile culturii indigene maori. Vom participa la un spectacol Maori, urmat de o cina traditionala. Transfer si cazare la Hotel Sudima Lake Rotorua 3*+ (sau similar).

ZIUA 12 / 15.04.2016:  ROTORUA TONGARIRO NATIONAL PARK

Mic dejun. Astazi vom vizita parcul geotermal Te Puia si Centrul de Artizanat Maori. Plecare spre Parcul National Tongariro, cu o oprire la centrala geotermala Wairakei, cascadele Huka si lacul Taupo. In continuarea zilei, drumul ne va purta prin vastul platou vulcanic al Parcului National Tongariro, rezervatie deopotriva naturala si culturala intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO. Parcul se intinde in jurul unui masiv muntos, cu trei varfuri vulcanice care domina orizontul, oferind privelisti unice. Cazare la The Park Hotel (sau similar).

ZIUA 13 / 16.04.2016:  TONGARIRO NATIONAL PARK – WELLINGTON

Mic dejun. Calatoria continua spre Wellington, capitala Noii Zeelande, inconjurata de dealuri inalte si coaste abrupte, o metropola a artelor si culturii, vibranta si stralucitoare, unde vom merge cu telecabina pana la Gradina Botanica. In timpul turului panoramic al orasului vom admira Parlamentul si vom putea vizita Muzeul Te Papa. Centrul orasului este de asemenea incantator, acesta fiind impanzit de teatre, cinematografe, restaurante si magazine. Cazare la Hotel Bay Plaza 3* (sau similar).

ZIUA 14 / 17.04.2016:  WELLINGTON – CHRISTCHURCH

Mic dejun. Transfer in port pentru imbarcare pe ferry pentru o calatorie de aprox. 3,5 ore, pe parcursul careia vom traversa stramtoarea Cook pana la Picton, un pitoresc sat pescaresc din Insula de Sud, unde vom debarca. In continuarea zilei ne vom deplasa spre Christchurch, trecand printr-o zona agricola cu cel mai ridicat potential din lume, aici putand fi cultivat orice tip de planta. Dejun si degustare de vinuri intr-o renumita zona viticola. Sosire dupa-amiaza la Christchurch, cea de-a doua mare zona urbana a Noii Zeelande strabatuta de raul Avon, oras cu o multime de parcuri si gradini, cunoscut din acest motiv si sub denumirea de “orasul gradina”. Vom face un scurt tur panoramic de oras, in timpul caruia vom putea vedea si Parcul Hagley. Cazare la Hotel Ashley 3*+ (sau similar).

ZIUA 15 / 18.04.2016:  CHRISTCHURCH – MT. COOK – QUEENSTOWN 

Mic dejun. Astazi vom pleca spre Queenstown, pe un traseu de vis, care parcurge ruta Alpilor prin Parcul National Aoraki Mt. Cook, Aoraki insemnand in limba maorilor “Strapunge nori”, parc care a intrat in Patrimoniul Natural Mondial UNESCO. Muntele Cook, cu o inaltime de 3.754 m este cel mai inalt munte din Noua Zeelanda, care ofera peisaje spectaculoase, cu vai adanci, platouri si ghetari mirifici. Piscurile sale acoperite vesnic de zapada sunt o atractie permanenta pentru turistii din toata lumea, care vin sa faca diverse tururi spre Ghetarul Tasman, cel mai mare din Noua Zeelanda, Ghetarul Hooker, Ghetarul Murchison Mount Tasman sau spre Muntele Dampier. Sosire in Queenstown, cea mai frumoasa si cea mai importanta statiune din Noua Zeelanda, situata in jurul lacului glaciar Wakatipu. Muntii spectaculosi care domina orizontul acestui mic paradis alpin se reflecta in apa limpede a lacului creand un tablou feeric. Transfer si cazare la Hotel Heartland 3+* (sau similar).

ZIUA 16 / 19.04.2016:  QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN    

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala pentru vizitarea faimoasei atractii turistice a Noii Zeelande, Milford Sound, cel mai nordic fiord din Parcul National Fiordland, care apartine orasului Milford Sound, una dintre putinele zone locuite permanent. Vom pleca spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau, prilej cu care vom admira superbele peisaje unde s-a filmat cunoscuta productie cinematografica “Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda, dupa care vom parcurge un traseu captivant printre vaile muntilor maiestuosi pentru a ajunge in jurul pranzului la Milford Sound, fiord spectaculos la Marea Tasmaniei, sculptat de ghetari de-a lungul a milioane de ani. Capitanul James Cook a fost primul european care a zarit fiordurile Noii Zeelande, ratand insa intrarea in Milford Sound, numele fiordului fiindu-i atribuit in sec. al XIX-lea de catre un alt capitan, galezul John Grono, dupa orasul sau natal Milford Haven din Tara Galilor. Ne vom imbarca pentru o minunata croaziera in timpul careia vom strabate lungimea fiordului strajuit de peisajele splendide ale muntilor inalti acoperiti de paduri luxuriante, cu stanci uriase verticale si cascade efemere sau permanente, care se revarsa de la inaltimi considerabile. Tot aici se afla si cascada Sutherland, cu o inaltime de 580 m, fiind a zecea cascada din lume din punct de vedere al inaltimii, cascada descoperita de Donald Sutherland in sec. al XIX-lea, pe cand facea prospectiuni aurifere. Acesta a ajuns prima data in fiord cu ocazia unei vanatori de foci, prilej cu care s-a indragostit atat de mult de acest loc incat a declarat ca “daca m-as stabili vreodata undeva, aici as face-o”, promisiune pe care si-a respectat-o in anul 1877, intorcandu-se si ramanand in Milford Sound pana in anul 1919, cand a murit la varsta de 80 de ani. Pe langa tabloul de basm oferit de natura, vom putea observa si fauna specifica locului, cel mai adesea delfini jucausi, foci si pinguini si cu putin noroc vom putea auzi strigatele bizare ale pasarilor Kiwi, alta atractie a fiordului care are si o importanta valoare culturala data de legendele si miturile pastrate de populatia bastinasa. Debarcare, dejun picnic si intoarcere in Queenstown.

ZIUA 17 / 20.04.2016:  QUEENSTOWN – MELBOURNE

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 122 (15:20 / 16:35) si mai departe cu zborul QF 479 (18:45 / 20:20) spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situata pe raul Yarra in apropiere de varsarea sa in golful Portului Phillip. Acest oras fermecator este un amestec de vechi si nou, posedand inca multe amintiri ale unui trecut glorios, precum cladirile din epoca victoriana, dar si zgarie-norii care domina peisajul. Transfer la Hotel Randezvous Melbourne 4* (sau similar). Cazare.

ZIUA 18 / 21.04.2016:  MELBOURNE

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local cu care vom porni intr-un tur panoramic de oras care include Catedrala Sf. Paul, Gradina Botanica Regala, Primaria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piata Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul National de Tenis, Portul Melbourne, Gradinile Fitzroy si o vizita la Coliba Capitanului Cook. Optional, excursie la Insula Philip, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat, oferit de celebra “parada a pinguinilor” care se intorc seara cu hrana la cuiburi unde sunt asteptati de “neveste”, dupa o zi intreaga de “truda”. Cazare.

ZIUA 19 / 22.04.2016:  MELBOURNE – HOBART (TASMANIA)

Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1501 (07:45 / 09:00) spre Hobart, capitala Tasmaniei, oras fondat in anul 1804, al doilea oras ca vechime din Australia si al 11-lea ca populatie, care ofera o mare varietate de atractii. Insula Tasmania care se afla la 200 km sud de continent, are o suprafata de 68,3 kmp si o populatie de 485 mii de locuitori. Insotiti de ghidul local vom porni intr-un tur panoramic al orasului Hobart, care include Gradina Botanica Regala, Docurile Victoria, Piata Salamanca, Parlamentul, Primaria si Podul Tasmania. Vom vizita apoi spectaculosul Parc zoologic Bonorong, aflat la aprox. 20 min. de Hobart, unde vom admira animalele tasmaniene, specii rare de koala, canguri si bineinteles, vedeta locala, “diavolul tasmanian”, animal extrem de rar, din pacate pe cale de disparitie, singura specie de marsupieni carnivori din lume, pe care o vom intalni doar in Tasmania, de unde si numele. Turul se incheie in jurul orei 13:00. Transfer la Hotel Best Western Hobart 4* (sau similar). Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14:00 (in cazul in care hotelul poate pregati mai repede camerele, le vom putea ocupa inainte de ora 14:00). Cazare.

ZIUA 20 / 23.04.2016:  HOBART

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala de o zi numita “Experienta tasmaniana”, prilej cu care vom vedea situl istoric Port Arthur, cea mai dura, dar si cea mai faimoasa temnita australiana, care a servit drept colonie penala intre anii 1830 – 1877. Vom vizita infricosatorul sit ca simpli  “detinuti”, vom admira spectaculoasele formatiuni naturale, precum Pirates Bay, Eaglehawk Neck si celebra Blow Hole, un gheizer cu apa pura care tasneste direct din stanca, dupa care vom face o croaziera in jurul “Insulei Mortii”. Dejun lejer in timpul vizitelor. Pentru a mai “detensiona” atmosfera, vom participa la o degustare de vinuri, considerate a fi printre cele mai bune din lume. Intoarcere la Hobart pentru cazare.

ZIUA 21 / 24.04.2016:  HOBART – SYDNEY – SINGAPORE 

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1508 (12:35 / 14:25) si mai departe spre Singapore, cu zborul QF 5 (16:05 / 22:30). Stat-oras insular, cea mai mica tara din Asia de Sud-Est, Singapore a fost fondat ca o colonie britanica acum doua secole. Supranumit “Orasul Gradina”, Singapore a devenit unul dintre cele mai prospere state din lume. Amestecul de culturi si influente indiene, malaeziene, chineze, cladirile zgarie-nori, clima tropicala, bucataria delicioasa, mall-urile ultramoderne, precum si viata vibranta de noapte, au facut ca Singapore sa se situeze in topul celor mai vizitate orase din lume. Intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 5* (sau similar).

ZIUA 22 / 25.04.2016:  SINGAPORE – FRANKFURT

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau cumparaturi. Dupa-amiaza vom face un tur panoramic de oras care va include Centrul Civic unde se afla Parlamentul, Curtea Suprema, Primaria, Clubul de Cricket, Parcul Merlion, care ofera o superba panorama a golfului cu iahturi, unde se afla statuia lui Merlion, creatura mitologica, jumatate leu, jumatate peste, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown, manufacturile de prelucrare a pietrelor pretioase si Gradina de Orhidee, din cadrul Gradinii Botanice din Singapore, care se mandreste cu peste 60.000 de orhidee, din peste 400 de specii si cu peste 2000 de hibrizi, cartierul Little India, situat pe malul estic al raului Singapore, care va va intampina cu aromele inconfundabile de iasomie si mirodenii. Cina la un restaurant local si transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 779 (23:05 / 05:40).

ZIUA 23 / 26.04.2015:  FRANKFURT – BUCURESTI

Sosire la Frankfurt la ora 05:40, de unde vom pleca mai departe spre Bucuresti cu zborul LH 1418 (09:40 / 12:55).

Mai mult decât o călătorie, o adevărată expediţie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, într-o minunată ţară insulară, Noua Zeelandă, într-o lume aparte, frumoasă, veselă, în care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri şi koala la Opera din Sydney, de la Munţii Albaştri la Marea Barieră de Corali, de la aborigeni şi maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul în care soarele răsare.

ZIUA 1 / 08.11.2015:  BUCURESTI – DOHA

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 16:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 224 (18:15 / 23:45) si mai departe spre Perth cu zborul QR 900 (01:50 / 17:45).

ZIUA 2 / 09.11.2015:  DOHA – PERTH

Sosire la ora 17:45 in Perth, frumoasa capitala a Australiei de Vest, cea mai izolata metropola de pe Pamant. Aborigenii Noongar au trait in aceasta zona de-a lungul mileniilor, inainte ca primii europeni sa-si stabileasca prima asezare vestica in susul raului Swan, care s-a dezvoltat in timpul goanei dupa aur de la sfarsitului sec. al XIX-lea. Astazi, la fel ca si in zilele marilor descoperiri, toate vizitele spre vestul salbatic australian incep din Perth. Orasul este proiectat in asa fel incat profita din plin de decorul sau natural, privelistea dominanta dand inspre Perth Water, unde raul Swan formeaza un golf impresionant. Intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la Travelodge Perth 4* (sau similar).

ZIUA 3 / 10.11.2015:  PERTH – FREMANTLE – DESERTUL PINNACLES – CERVANTES

Mic dejun. Insotiti de ghidul local vom porni in turul panoramic al orasului Perth, care include Perth Mint, hotelul de la Monnaie, Piata Victoriei, Catedrala Sf. Maria, Primaria, Convent of Mercy si faimosul parc al Regilor. In continuarea zilei ne vom indrepta spre coloratul oras Fremantle, prima colonie stabilita la gura de varsare a raului Swan in anul 1829, sub conducerea capitanului Charles Fremantle. Spre deosebire de stralucitorul Perth, farmecul colonial al vechiului port a ramas intact, pastrand unele case georgiene si victoriene, fiind recunoscut la nivel mondial ca cel mai bine conservat oras din sec. al XIX-lea. Dupa ce ne vom plimba prin centrul orasului, ne vom continua drumul spre Parcul National Nambung pentru a descoperi desertul Pinnacles, un loc ciudat, cu turnuri de calcar modelate de-a lungul timpului de intemperii, care se ridica din mijlocul dunelor de nisip, unde vom putea admira un minunat apus de soare. Seara vom ajunge in Cervantes, un orasel aflat la malul marii, unde ne vom caza la Hotel Cervantes Pinnacles 4* (sau similar).

ZIUA 4 / 11.11.2015:  CERVANTES – DESERTUL PINNACLES – NEW NORCIA – PERTH 

Mic dejun. Vom incepe ziua cu o noua vizita in Parcul Nambung, pentru a surprinde in timpul zilei o parte dintre miile de formatiuni misterioase imprastiate prin desert. Formate acum 30.000 de ani din scoicile ramase ca urmare a retragerii oceanului, acestea sunt de diferite dimensiuni, de la cele cat un soarece, la enormitati de 4 metri, avand numeroase culori datorate variatiei de tipuri de sol si diverse forme, amintind de pietre funerare, movile de termite sau cupole. Cu putin noroc, vom putea zari si cateva animale salbatice, precum canguri sau emu. In continuarea zilei ne vom indrepta spre New Norcia, asezare stabilita de calugarii spanioli benedictini in anul 1846 ca misiune aborigena, fiind singurul exemplu de oras monahal “spaniol” din Australia, dupa care vom vizita o ferma de emu, unde vom descoperi originalitatea economiei pastorale australiene. Sosire seara in Perth, unde ne vom caza la Travelodge Perth 4* (sau similar).

ZIUA 5 / 12.11.2015:  PERTH – DARWIN

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 792 (08:35 / 13:40) spre Darwin, capitala Teritoriului de Nord, descoperit de europeni in anul 1839, numit astfel in onoarea naturalistului Charles Darwin. Dupa ce a fost reconstruit aproape in totalitate de doua ori, o data ca urmare a raidurilor aeriene japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si din nou dupa ce a fost devastat de ciclonul Tracy in anul 1974, orasul este astazi una dintre cele mai moderne capitale din Australia. Totodata, Darwin reprezinta legatura continentului australian cu sud-estul Asiei, fiind cel mai apropiat oras de Indonezia, aflat la aceeasi distanta de Singapore ca si de Sydney. Astazi, fermecatorul oras adaposteste mai mult de cincizeci de grupuri etnice, recenti imigranti asiatici, aborigeni si australieni de origine europeana sau stravechi familii chineze, fiind categoric cea mai cosmopolita capitala din lume. Amestecul multicultural al orasului este evidentiat de numeroasele sale festivaluri culturale si pietele saptamanale de artizanat. Vom avea ocazia sa admiram orasul intr-un tur panoramic in centrul istoric, care include casa guvernatorului si parlamentul local. Cazare la Hotel Mantra Pandanas 4* (sau similar).

ZIUA 6 / 13.11.2015:  DARWIN – PARCUL NATIONAL KAKADU – DARWIN

Mic dejun. Optional, astazi puteti vizita Parcul National Kakadu, unul dintre cele mai mari giuvaiere din intreaga salbaticie australiana, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Bogatia acestui parc sfideaza orice descriere, splendoarea peisajului, cultura si picturile rupestre stravechi, impreuna cu o incredibila varietate de flora si fauna care se contopesc, formeaza o priveliste de exceptie. Parcul acopera aprox. 20.000 km², in care se regasesc un sfert din speciile australiene de pesti de apa dulce, 1.000 de specii de plante, 300 de tipuri de pasari, 75 de specii de reptile, numeroase mamifere si insecte. Kakadu a fost ocupat de aborigeni pentru mai mult de 50.000 de ani, iar multe dintre picturile de pe roci, prezente astazi in parc, dateaza de mii de ani si ofera informatii pretioase referitoare la civilizatia umana care ocupa parcul inainte de ultima era glaciara, dezvaluind detalii importante despre metodele de vanatoare, structura sociala si ceremoniile rituale ale societatilor indigene din epoca Pleistocenului pana in prezent. Aproximativ 300 de aborigeni mai traiesc astazi in parc, multi dintre ei fiind descendentii vechilor triburi. Impreuna cu ghidul local, veti admira galeriile de arta aborigena, celebre in toata lumea, si anume cele din stancile Ubirr si Nourlangie, care au fost ocupate de primii oameni care au ajuns in Australia, zidurile acestora fiind decorate de aborigeni cu picturi spectaculoase. Dejun inclus. In continuare veti face un tur cu vaporasul pe Yellow Waters, care ofera cele mai frumoase privelisti naturale de pe continent, veti putea vedea crocodili de apa sarata, berze Jabiru, cocori Brolga si o multime de pasari. Veti vizita, de asemenea, Centrul Cultural Warradjan, unde veti afla mai multe despre deprinderile de vanatoare, miturile si datinele aborigenilor. Intoarcere la Darwin pentru cazare.

ZIUA 7 / 14.11.2015:  DARWIN – ALICE SPRINGS

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Alice Springs cu zborul companiei Qantas Airways, QF 1937 (07:10 / 09:15). Desi Alice Springs era initial doar o mica asezare aflata langa statia de releu a Liniei de Telegraf Overland, care lega sudul de nordul Australiei, astazi este principalul oras din centrul Australiei, dezvoltandu-se la sfarsitul anilor ’80, cand au fost descoperite in zona zacaminte de aur. Orasul este inconjurat de defilee impresionante, peisaje desertice si reprezinta punctul de plecare spre Centrul Rosu al Teritoriului de Nord, unde se gasesc importantele atractii turistice, precum Uluru (Ayers Rock) si Kata Tjuta (Olgas). Vom face un tur panoramic al orasului pentru a descoperi ramasitele erei pionierilor, vom vizita baza Serviciului Regal al Medicului Zburator, Scoala de Aviatie, statia de telegraf Alice Springs si Centrul de Reptile Alice Springs, unde vom putea vedea toate speciile de reptile care traiesc in centrul continentului australian. Transfer pentru cazare la Hotel Double Tree by Hilton 4* (sau similar).

ZIUA 8 / 15.11.2015:  ALICE SPRINGS – AYERS ROCK (ULURU)

Mic dejun. Deplasare spre Uluru, al carui Parc National a fost trecut in anul 1987 pe lista Patrimoniului Universal UNESCO pentru importanta sa naturala si in anul 1994 pentru importanta sa culturala. Drumul spre centrul simbolic al Australiei, numit si Centrul Rosu, trece prin peisaje aride fantastice traversate frecvent de canguri salbatici. Vom face o prima oprire la o ferma de camile, unde cei care doresc, pot calari aceste animale supranumite “vapoarele desertului”, iar in continuare vom vedea Muntele Conner, un monolit remarcabil care domina orizontul, vechi de 700 mil. de ani, pe care multi turisti il confunda cu Uluru. Dejun pe parcusul drumului. Dupa-amiaza vom descoperi si alti monoliti singulari celebrii, precum muntele Kata Tjuta sau Olgas, cum era denumit in trecut (in traducere “multe capete”), cu cele 30 de domuri roscate, formate in mai mult de 500 de miloane de ani de eroziune. La finalul zilei vom ajunge la sacrul Uluru, cunoscut si sub numele de Ayers Rock, afloriment izolat, unul dintre cele mai sfinte locuri pentru aborigeni. Uluru inseamna “loc de intalnire”, aici intersectandu-se multe poteci aborigene, desprinse parca dintr-o poveste. Localnicii Anangu, pentru care acest loc este sacru, sunt proprietarii Parcului National din anul 1985 si nicio dezvoltare legata de parc nu se desfasoara fara consultarea acestora. Vom asista la frumosul spectacol de schimbare a culorilor stancii, datorat apusului de soare, dupa care vom fi transferati pentru cazare la Hotel Desert Gardens 4* (sau similar).

ZIUA 9 / 16.11.2015:  AYERS ROCK – ADELAIDE

Mic dejun la pachet. Astazi vom ajunge devreme in parc pentru a viziona spectaculoasa stanca Urulu iluminata de primele raze ale soarelui, care confera monolitului nuante de violet si albastru, dupa care vom face un tur in interiorul parcului, prilej cu care vom vedea Mutitjulu, un curs de apa semi-permanent care parca izvoraste din stanca, uneltele din roca pe care aborigenii le foloseau pentru vanatoare, vom descoperi pesteri sculptate de eroziune si decorate cu picturi rupestre si vom afla povesti despre Liru (sarpe veninos) si Kuniya (piton), istorisiri care fac parte din cultura poporului Anangu. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Qantas Airways, QF 1940/722 (10:20 / 15:10), spre Adelaide, capitala Australiei de Sud si totodata cel mai gratios oras dintre toate orasele australiene. Mark Twain declara in anul 1895 ca a fost pur si simplu captivat de planul ordonat al orasului, parcurile linistite si distinsa arhitectura din piatra vanata. Orasul a fost fondat in anul 1836 ca fiind capitala provinciei britanice libere din Australia si numit in onoarea reginei Adelaide, sotia de origine germana a regelui William IV. Astazi, Adelaide este recunoscut pentru multitudinea de festivaluri si evenimente sportive, preparatele culinare, plajele lungi si vinurile sale, deoarece se afla intr-una din cele mai importante regiuni viticole ale continentului. Vom face un tur panoramic de oras, care include Centrul Festivalurilor din Adelaide, vechea si noua Casa a Parlamentului, Casa Guvernului, Universitatea, Piata Victoria, precum si pitorescul rau Torrens, iar la sfarsitul turului vom participa la o degustare de vinuri. Cazare la Hotel Majestic Rooftop Garden 4* (sau similar).

ZIUA 10 / 17.11.2015:  ADELAIDE – INSULA KANGAROOADELAIDE

Mic dejun la pachet. Excursie optionala cu dejun inclus in Insula Kangaroo (Insula Cangurilor), a treia ca marime din Australia, dupa Tasmania si Melville, fiind separata de uscat in urma cu 10.000 de ani datorita ridicarii nivelului oceanului. Pe insula au fost descoperite unelte de piatra, semn ca aborigenii au trait odata pe Kangaroo. Insula este unul dintre ultimele habitate nealterate de om, focile, leii de mare, pinguinii, furnicarii teposi, cangurii, pasarile emu si koala traind toate aici, intr-o perfecta armonie, alaturi de numeroase pasari marine. Transfer in portul de unde va veti imbarca pe ferryboat-ul care duce pe insula. Dupa sosire va veti indrepta spre Parcul National Flinders Chase, unde veti vedea 2 structuri neobisnuite: Remarkable Rocks, o colectie de blocuri de granit modelate in diferite forme de apele marii, unele semanand cu animale si pasari, altele cu sculpturile lui Henry Moore, precum si Admirals Arch, inalta de 20 de metri si plina de stalactite innegrite, asemanatoare unor colti care formeaza o furtuna de valuri ridicate. Dedesubtul arcului veti vedea si focile care lenevesc la soare. In continuarea zilei, insotiti de un ranger al parcului, veti ajunge la Seal Bay, unde va veti plimba printre lei de mare, iar apoi veti vizita Sanctuarul Hanson Bay in incercarea de a zari celebrii ursuleti koala. Intoarcere la Adelaide pentru cazare.

ZIUA 11 / 18.11.2015:  ADELAIDE – SYDNEY

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Sydney cu zborul companiei Qantas Airways, QF 738 (09:30 / 11:55). Dupa sosire vom fi transferati in port pentru imbarcarea pe vasul de croaziera Voyager of the Seas, care apartine renumitei companii americane Royal Caribbean. Vom porni intr-o calatorie fascinanta, catre destinatii exotice, cu plaje magnifice de nisip alb, paduri tropicale si bogate recifuri de corali si ne vom rasfata la bordul vasului, bucurandu-ne de toate facilitatile oferite. Pensiune completa. Cazare la bord.

ZILELE 12-13 / 19-20.11.2015:  navigare pe mare spre NOUA CALEDONIE

Vom petrece doua zile relaxante pe mare (bine venite dupa turul “australian”), navigand spre Insula Pines din Noua Caledonie. Ne vom familiariza cu facilitatile vaporului de lux: piscine, jacuzzi, solarium, sala de fitness, cu saloane de masaj, sauna si tratamente, biblioteca, magazine, cazino, cinema, restaurante, artere comerciale si numeroase baruri. Seara ne vor asteapta diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si bineinteles, discoteca. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZIUA 14 / 21.11.2015:  INSULA PINES (NOUA CALEDONIE)

Vasul va ajunge la ora 10:00 in Insula Pines, aflata in provincia de sud a Arhipelagului Noua Caledonie, un paradis tropical cu kilometri intregi de plaja cu nisip alb si ape turcoaz. Cu putine masini si aproape niciun tip de comert, insula ofera turistilor libertatea de a se relaxa la ocean, a inota sau a face snorkeling si scuba diving in lagunele pline de culoare datorata multitudinii de pesti tropicali si corali, care pot fi vazuti in apa transparenta. Conform istoricilor, insula a fost descoperita in anul 1774 de catre James Cook, in timpul unei expeditii in Noua Zeelanda si a ales numele pe care astazi insula il poarta, fiind inspirat de numerosii pini care cresc aici. Optional, puteti participa la excursiile organizate de compania de croaziera. Veti putea atinge principalele atractii turistice ale insulei, respectiv Vao, unicul sat al insulei, unde se viziteaza frumoasa biserica Adormirea Maicii Domnului, St. Maurice Bay, unde se afla impresionantele sculpturi in lemn, asezate in jurul unui monument religios, care comemoreaza sosirea fondatorilor insulei - fratii Marist, in anul 1848, Golful St. Joseph, superba plaja Ora Bay Beach, Golful Testoaselor, Insula Brush sau Grota Reginei Hortense, o pestera de calcar gigantica, locul in care viitoarea regina a Insulei Pines a cautat refugiu in urma unui conflict inter-tribal. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZIUA 15 / 22.11.2015:  NOUMEA (NOUA CALEDONIE)

Vasul va naviga toata noaptea, urmand ca la ora 08:00 sa ancoreze in Noumea, capitala arhipelagului Noua Caledonie, denumita si “Parisul Pacificului”, un oras cosmopolit, cu o comunitate multi-etnica (europeni, polinezieni, indonezieni, vietnamezi, malaezieni), deopotriva sofisticat si simplu, elegant si casual. Fondat in anul 1860, orasul este inconjurat de golfuri pitoresti, iar combinatia exotica intre cultura franceza si cea polineziana ofera turistilor o varietate de experiente. Optional, puteti participa la excursiile organizate de compania de croaziera. Veti avea ocazia sa faceti turul capitalei, care include Catedrala Sf. Iosif, fermecatorul port, casele coloniale, plajele celebre, printre care Baie des Citrons, precum si punctele de panorama extraordinare asupra orasului si lagunei. De asemenea, puteti lua un trenulet pentru a explora orasul pe cont propriu, puteti vizita Acvariul, Parcul Zoologic si Forestier sau Gradina Botanica, puteti face plimbari in caiac, plaja si baie in Insula de Corali Amedee sau in Insula Ratelor, puteti face o croaziera cu catamaranul sau un tur cu iahtul, timp in care se poate pescui, puteti opta pentru un tur cu vehicule 4x4 in zona rurala pentru a descoperi modul de viata simplu al localnicilor si frumusetile arhipelagului sau puteti profita de ziua libera pentru a face snorkeling in Noua Calendonia, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, cea mai mare laguna din lume si al doilea cel mai mare biosistem de recifuri din lume dupa Marea Bariera de Corali din Australia. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZIUA 16 / 23.11.2015:  LIFOU (INSULELE LOIALITATII)

Vasul va naviga toata noaptea, urmand ca la ora 08:00 sa ancoreze in Lifou, cea mai mare insula a provinciei Insulelor Loialitatii, un fost atol de corali care a facut parte dintr-un vulcan in prezent scufundat, aflata la doar 60 de metri deasupra nivelului marii. Acest taram mistic, de legenda, ne va coplesi cu frumusetile sale: plaje pustii cu nisip alb, lagune turcoaz cristaline, stanci abrupte maiestuos incoronate cu pini coloniali, recifuri de corali viu colorate, pline de viata marina. Timpul aici pare sa treaca mai incet decat in celelalte insulele din Pacific. Este ca si cum ar fi masurat prin maree, rasarituri si apusuri de soare, mai degraba decat in ceasuri. Lifou are de asemenea, farmecul unei insule care a reusit sa-si pastreze neintinata propria cultura traditionala, numita Kanak, fiind un mediu imaginar forjat cu mituri si legende. Locuitorii insulei, descendenti din malaezieni si polinezieni, se bazeaza pe o stransa legatura si afinitate cu pamantul pe care au locuit timp de mii de ani. Primii europeni care au avut contact cu oamenii insulei au fost vanatorii de balene, dar acesta a fost limitat de neputinta comunicarii. Optional, puteti participa la excursiile organizate de compania de croaziera, prilej de a explora frumusetile oferite de insula. Vasul va ridica ancora la ora 16:00. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZIUA 17 / 24.11.2015:  INSULA MISTERELOR (VANUATU)

Vasul va naviga toata noaptea, urmand ca la ora 09:00 sa ancoreze in Insula Misterelor, situata la extremitatea sudica a grupului de insule de origine vulcanica care formeaza arhipelagul Vanuatu. Aceasta mica bijuterie a Pacificului de Sud, un conglomerat de nisip alb, palmieri si recifuri de corali, este locul in care va veti simti ca in paradis. Fiind complet nelocuita, insula a fost folosita ca baza aeriana de fortele aliate in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Nativii care traiesc pe insula alaturata, numita Anatom, vin zi de zi pe Insula Misterelor pentru a vinde suveniruri si pentru a le impartasi turistilor putin din cultura si obiceiurile lor. Batranii insulei se mandresc cu faptul ca in anul 1974, in timp ce regina Elisabeta se afla la bordul navei Royal Yacht Brittania intr-un tur organizat in Pacific, a facut o oprire neprogramata in Insula Misterelor pentru un picnic regal “in paradis”. Atmosfera exotica, viata marina bogata formata din pesti multicolori, corali si broaste testoase va vor oferi o experienta de neuitat. In timpul liber va puteti imbarca pe un velier care face inconjurul insulei in doar 20 de minute! Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZILELE 18-20 / 25-27.11.2015:  navigare pe mare spre SYDNEY

Ultimele zile ale croazierei le vom petrece pe mare navigand spre Sydney. Puteti petrece ziua relaxandu-va la piscina, sala de fitness, biblioteca, magazine, baruri, casino sau in sala de spectacole. Pensiune completa si cazare la bordul vasului.

ZIUA 21 / 28.11.2015:  SYDNEY – MELBOURNE

Mic dejun. Ancorare in portul din Sydney si debarcare de pe vas. Insotiti de ghidul local, vom face un tur panoramic al excentricului oras Sydney, supranumit “marele oras de langa port”. In timpul turului vom vizita cladirea Operei, una dintre cele mai spectaculoase cladiri din lume, devenita simbolul orasului, punctul de panorama Mrs. Macquaries, de unde vom putea admira vestitul Harbour Bridge, cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach, “Kings Cross”, cel mai elegant si boem cartier al orasului si “The Rocks”, zona istorica a orasului in care vom vedea Parlamentul, Catedrala St. Mary (le vom admira din autocar) si Chinatown. Transfer la aeroport pentru plecarea cu zborul companiei Qantas Airways, QF 453 (17:00 / 18:35), spre Melbourne, capitala statului federal Victoria din Australia, situata pe raul Yarra in apropiere de varsarea sa in golful Portului Phillip. Acest oras fermecator este un amestec de vechi si nou, care pastreaza inca multe amintiri ale unui trecut glorios, precum cladirile din epoca victoriana, dar si zgarie-norii care domina peisajul. Cazare la Hotel Radisson on Flagstaff Gardens 4* (sau similar).

ZIUA 22 / 29.11.2015:  MELBOURNE – DOHA

Mic dejun. Intalnire cu ghidul local, cu care vom porni intr-un tur panoramic de oras, care include Catedrala Sf. Paul, Gradina Botanica Regala, Primaria, Chinatown, Casa Parlamentului, Piata Queen Victoria, Teatrul Princess, Altarul Memorial, Centrul National de Tenis, Portul Melbourne, o plimbare prin Gradinile Fitzroy si o vizita la Coliba Capitanului Cook. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR (23:55 / 06:20).

ZIUA 23 / 30.11.2015:  DOHA – BUCURESTI

Sosire la Doha la ora 06:20, de unde vom pleca mai departe spre Bucuresti cu zborul QR 221 (07:30 / 11:40).

Tarife

5280 EURO / loc în cameră dublă / Supliment single: 1275 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va recalcula)

IMPORTANT:
Deoarece în Australia şi Noua Zeelandă plăţile trebuie făcute în moneda naţională, AUD (dolar australian) şi, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,53AUD, 1 EURO = 1,68 NZD; eventualele modificări de curs se vor aplică la momentul ultimei plăti şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI

Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţa de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţa de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, data la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc. Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 euro ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea.
TARIF: 5280 EURO / loc în cameră dublă / Supliment single: 1250 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se recalculează)

IMPORTANT: Deoarece în Australia şi Noua Zeelandă plăţile trebuie făcute în moneda naţională, AUD (dolar australian) şi, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,41 AUD, 1 EURO = 1,53 NZD; eventualele modificări de curs se vor aplică la momentul ultimei plăti şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI.

Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţa de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţa de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, data la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc.
Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 EURO.
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea.
 
TARIF:  4890 EURO / loc în cameră dublă / Supliment  single: 1150 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se recalculează)
 
IMPORTANT:
Deoarece în Australia şi Noua Zeelandă plăţile trebuie făcute în moneda naţională, AUD (dolar australian) şi, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMĂTORULUI CURS: 1 EURO = 1,52 AUD, 1 EURO = 1,62 NZD; eventualele modificări de curs se vor aplica la momentul ultimei plăti şi vor putea afecta tariful final ÎN AMBELE SENSURI
 
Consulatul Australiei îşi rezervă dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronică a altor documente (traduse în limba engleză) cum ar fi: fotografie în format electronic, adeverinţa de salariat, bilanţul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicală, acte de proprietate (casă, maşină), talon de pensie sau adeverinţa de salariu în care să se precizeze datele de identificare, numărul contractului de muncă, data la care a fost eliberat, camera de muncă la care a fost înregistrat şi salariul net etc.
Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (există 2 cabinete autorizate în Bucureşti). Tarif informativ (se va achita în lei la cabinetul medical): 70 EURO.
ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în condiţiile de retragere din « Contractul de prestări servicii turistice » aferente zilei în care se efectuează retragerea.
 

 

TARIF: 4890 EURO / loc in camera dubla / Supliment single: 1150 EURO

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 340 euro)

IMPORTANT:  Deoarece in Australia si Noua Zeelanda platile trebuiesc facute in moneda nationala, AUD (dolar australian) si, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMATORULUI CURS: 1 EURO = 1,5 AUD, 1 EURO = 1,6 NZD; eventualele modificari de curs se vor aplica la momentul ultimei plati si vor putea afecta tariful final IN AMBELE SENSURI

Consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, adeverinta de salariat, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc.

Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere din « Contractul de prestari servicii turistice » aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

 

TARIF:  4890 EURO / loc in camera dubla / Supliment  single: 1150 EURO

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 15-19 turisti, tariful se recalculeaza)

 

IMPORTANT:

Deoarece in Australia si Noua Zeelanda platile trebuiesc facute in moneda nationala, AUD (dolar australian) si, respectiv NZD (dolar neozeelandez), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMATORULUI CURS: 1 EURO = 1,45 AUD, 1 EURO = 1,64 NZD; eventualele modificari de curs se vor aplica la momentul ultimei plati si vor putea afecta tariful final IN AMBELE SENSURI

 

Consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, adeverinta de salariat, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc.

Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere din « Contractul de prestari servicii turistice » aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

 

TARIF: 4760 EURO / loc in camera dubla si cabina interioara cu vedere la promenada

           5230 EURO / loc in camera dubla si cabina superioara cu balcon

           suplimentul de single se calculeaza la cerere in functie de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croaziera

           (tarif valabil pentru un grup minim de 15 turisti; pt. 10-14 turisti, tariful se recalculeaza)

 

Servicii

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucureşti – Doha – Hong Kong şi Singapore – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore cu compania Qantas Airways
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 19 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*, 4* şi 3*
- mesele menţionate în program: 19 mic dejunuri, 3 dejunuri şi 2 cine
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- NOU: transferurile la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni din localităţile menționate în capitolul Observații

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 635 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
•  Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 65 euro/pers.
•  Blue Mountains: aprox. 155 euro/pers.
•  Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
•  Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
•  Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
•  Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
•  Experienţa Tasmaniana: aprox. 165 euro/pers.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucureşti – Zurich – Hong Kong şi Singapore – Zurich – Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 19 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*, 4* şi 3*
- dejun şi cină conform program
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 620 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
•  Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 65 euro/pers.
•  Blue Mountains: aprox. 155 euro/pers.
•  Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
•  Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
•  Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
•  Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
•  Experienţa Tasmaniana: aprox. 165 euro/pers.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucureşti – Frankfurt – Hong Kong şi Singapore – Frankfurt – Bucureşti
- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 19 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*, 4* şi 3*
- dejun şi cină conform program
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 595 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turişti. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
•  Croazieră cu dejun la Sydney: aprox. 60 euro/pers.
•  Blue Mountains: aprox. 140 euro/pers.
•  Kuranda: aprox. 110 euro/pers.
•  Gold Coast: aprox. 75 euro/pers.
•  Milford Sound: aprox. 155 euro/pers.
•  Insula Philip: aprox. 110 euro/pers.
•  Experienţa Tasmaniana: aprox. 160 euro/pers.
- bacşişuri: 75 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucuresti – Frankfurt – Hong Kong si Singapore – Frankfurt – Bucuresti

- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore

- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti

- 19 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 5*, 4* si 3*

- dejun si cina conform program

- transferurile, tururile, croazierele si excursiile mentionate in program

- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 595 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion) 

- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turisti. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

• Croaziera cu dejun la Sydney: aprox. 55 euro/pers.

• Blue Mountains: aprox. 135 euro/pers.

• Kuranda: aprox. 105 euro/pers.

• Gold Coast: aprox. 70 euro/pers.

• Milford Sound: aprox. 150 euro/pers.

• Insula Philip: aprox. 105 euro/pers.

• Experienta Tasmaniana: aprox. 160 euro/pers.

- bacsisuri: 75 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucuresti – Frankfurt – Hong Kong si Singapore – Frankfurt – Bucuresti

- transport continental cu avionul pe rutele: Hong Kong – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Brisbane, Brisbane – Auckland, Queenstown – Sydney – Melbourne, Melbourne – Hobart, Hobart – Sydney – Singapore

- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti

- 19 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 5*, 4* si 3*

- dejun si cina conform program

- transferurile, tururile, croazierele si excursiile mentionate in program

- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 475 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 595 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion) 

- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind calculate pentru un grup minim de 20 turisti. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

• Croaziera cu dejun la Sydney: aprox. 55 euro/pers.

• Blue Mountains: aprox. 135 euro/pers.

• Kuranda: aprox. 105 euro/pers.

• Gold Coast: aprox. 70 euro/pers.

• Milford Sound: aprox. 150 euro/pers.

• Insula Philip: aprox. 105 euro/pers.

• Experienta Tasmaniana: aprox. 155 euro/pers.

- bacsisuri: 75 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele:  Bucuresti – Doha – Perth si Melbourne – Doha – Bucuresti

- transport continental cu avionul pe rutele: Perh – Darwin, Darwin – Alice Springs, Ayers Rock – Adelaide, Adelaide – Sydney, Sydney – Melbourne 

- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti

- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3* in Australia

- 10 nopti cazare cu pensiune completa, bauturi nealcoolice (conform program), pe vasul de croaziera Voyager of the Seas

- activitati de recreere pe vas: piscine, teatru, discoteca, biblioteca etc.

- dejun in ziua 8

- degustare de vinuri in ziua 9

- transferurile, tururile, croazierele si excursiile mentionate in program

- taxe de intrare la obiectivele mentionate in program

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurarea in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 480 euro/pers. si pentru zborurile continentale: aprox. 390 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion) 

- taxe portuare si taxe pentru serviciile la bordul vasului: 395 euro/pers

- taxe de iesire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

 • Parcul National Kakadu cu dejun inclus: aprox. 225 euro/pers.
 • Insula Kangaroo cu dejun inclus: aprox. 250 euro/pers.

- bacsisuri: 60 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Observatii

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; viza pentru Australia se obţine online; aplicarea se va face prin intermediul agenţiei şi este un serviciu GRATUIT!
 
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
NOU Începând cu anul 2018, agenţia tour-operatoare DAL TRAVEL oferă turiştilor care se înscriu pe circuitele proprii transferuri gratuite la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, din următoarele localităţi:
•  Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti
•  Braşov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploieşti
•  Iaşi, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Oneşti, Adjud, Focşani, Buzău, Urziceni
•  Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Feteşti, Slobozia
- transferurile gratuite se vor rezerva la înscriere, rezervările ulterioare fiind posibile doar în limita locurilor disponibile şi cu minim 21 zile înainte de plecare
- dacă turistul renunţă la transferul de dus, transferul de retur se anulează automat; acesta va putea fi asigurat doar dacă vor mai fi locuri disponibile la acel moment în mijlocul de transport
- prezentarea la transfer se va face cu minim 15 minute înainte de ora de plecare comunicată
- turiştii care beneficiază de acest serviciu, sunt obligaţi să furnizeze un număr de telefon mobil la care să poată fi contactaţi în eventualitatea modificării orei de îmbarcare
- agenţia tour-operatoare Dal Travel nu-şi asumă răspunderea pentru neprezentări, întârzierile la transfer ale turiştilor sau apariţia unor evenimente neprevăzute (blocarea traficului rutier, condiţii meteo nefavorabile, accidente rutiere etc.) care pot duce la întârzierea transferului şi pierderea zborului; în această situaţie, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de către turist 
- transferurile sunt asigurate de agenţia tour-operatoare Dal Travel cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri) şi/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri
- dacă agenţia tour-operatoare Dal Travel trebuie să asigure transferuri gratuite pe aceeaşi rută şi din aceleaşi oraşe pentru 2 sau mai multe circuite cu plecare sau sosire în aceeaşi zi, se va organiza un singur transfer pentru toţi pasagerii din circuitele respective, cazuri în care pot apărea timpi de aşteptare mai mari, de până la 3 ore; în astfel de situaţii, turiştii vor fi anunţaţi şi vor trebui să confirme dacă doresc să beneficieze de transfer în condiţiile date, sau nu 
- turiştii au obligaţia de a menţine curăţenia în mijlocul de transport pe tot parcursul transferului şi să ţină cont că în mijlocul de transport nu sunt permise fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi produse alimentare
- transferurile se asigura în conformitate cu reglementările legale în vigoare cu privire la transportul de persoane şi cu respectarea timpilor de condus ai şoferilor, aceştia făcând pauzele de odihnă impuse de lege în vederea asigurării transportului în condiţii de siguranţă
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este   precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- agenţia nu poate fi trasă la răspundere pentru cazuri în care anumite animale menţionate în program nu pot fi văzute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflându-se într-o permanentă mişcare şi de regulă ascunse de vizitatori, astfel puteţi să parcurgeţi o zi întreagă fără să vedeţi vreun animal sau dimpotrivă, să vedeţi mai multe de 3-4 în aceeaşi zi. Factorii care contribuie decisiv la reuşita safari-ului sunt ghidul care vă însoţeşte, vremea şi norocul dvs.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul  document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; viza pentru Australia se obţine online; aplicarea se va face prin intermediul agenţiei şi este un serviciu GRATUIT!
 
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este   precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- agenţia nu poate fi trasă la răspundere pentru cazuri în care anumite animale menţionate în program nu pot fi văzute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflându-se într-o permanentă mişcare şi de regulă ascunse de vizitatori, astfel puteţi să parcurgeţi o zi întreagă fără să vedeţi vreun animal sau dimpotrivă, să vedeţi mai multe de 3-4 în aceeaşi zi. Factorii care contribuie decisiv la reuşita safari-ului sunt ghidul care vă însoţeşte, vremea şi norocul dvs.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul  document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; viza pentru Australia se obţine online; aplicarea se va face prin intermediul agenţiei şi este un serviciu GRATUIT!
 
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
 
OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistentă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este   precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi  de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- agenţia nu poate fi trasă la răspundere pentru cazuri în care anumite animale menţionate în program nu pot fi văzute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflându-se într-o permanentă mişcare şi de regulă ascunse de vizitatori, astfel puteţi să parcurgeţi o zi întreagă fără să vedeţi vreun animal sau dimpotrivă, să vedeţi mai multe de 3-4 în aceeaşi zi. Factorii care contribuie decisiv la reuşita safari-ului sunt ghidul care vă însoţeşte, vremea şi norocul dvs.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să aibe acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenţia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 21.000 lei/călătorie. Acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deteriorare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăti
- prezentul  document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

ACTE NECESARE:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei; viza pentru Australia se obtine online; aplicarea se va face prin intermediul agentiei si este un serviciu GRATUIT!

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor

- diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii

- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »,  la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.

- agentia nu poate fi trasa la raspundere pentru cazuri in care anumite animale mentionate in program nu pot fi vazute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflandu-se intr-o permanenta miscare si de regula ascunse de vizitatori, astfel puteti sa parcurgeti o zi intreaga fara sa vedeti vreun animal sau dimpotriva, sa vedeti mai multe de 3-4 in aceeasi zi. Factorii care contribuie decisiv la reusita safari-ului sunt ghidul care va insoteste, vremea si norocul dvs.

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual

- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice » 

ACTE NECESARE:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei; viza pentru Australia se obtine online; aplicarea se va face prin intermediul agentiei si este un serviciu GRATUIT!

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor

- diferenta de 50 % se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii

- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice »,  la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.

- agentia nu poate fi trasa la raspundere pentru cazuri in care anumite animale mentionate in program nu pot fi vazute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflandu-se intr-o permanenta miscare si de regula ascunse de vizitatori, astfel puteti sa parcurgeti o zi intreaga fara sa vedeti vreun animal sau dimpotriva, sa vedeti mai multe de 3-4 in aceeasi zi. Factorii care contribuie decisiv la reusita safari-ului sunt ghidul care va insoteste, vremea si norocul dvs.

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual

- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

NOTA:

- alocarea cabinelor se va face in ordinea efectuarii inscrierilor si in limita disponibilitatii

- taxele de port se pot modifica de catre autoritatea portuara

- pentru mai multe informatii legate de flota Royal Caribbean, descrierea cabinelor, facilitatilor etc., va rugam sa consultati site-ul oficial al companiei: http://www.voyageroftheseas.com.au/voyager-of-the-seas/

 

IMPORTANT !!!

Deoarece in Australia platile trebuie facute in moneda nationala, AUD (dolar australian), TARIFUL ESTE CALCULAT PE BAZA URMATORULUI CURS: 1 EURO = 1,43 AUD; eventualele modificari de curs se vor aplica la momentul ultimei plati si vor putea afecta tariful final IN AMBELE SENSURI

Documente necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei; viza pentru Australia se obtine online; aplicarea se va face prin intermediul agentiei si este un serviciu GRATUIT!

O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.

Orice minor sub 18 ani care nu calatoreste in compania parintilor sai, trebuie sa prezinte, in momentul imbarcarii, o scrisoare notariala (in limba engleza) prin care parintii isi dau acordul cu privire la calatoria minorului si autorizeaza persoana care il insoteste pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de la bordul vasului sau in cazul practicarii anumitor activitati sportive la bord; in plus, persoana respectiva trebuie sa aiba si cazier judiciar la iesierea din Romania.

Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de nastere / de divort, etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii sau tutorii copiilor in cauza.

 

CONDITII DE PLATA: 

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif  si se incheie la epuizarea locurilor

- termen final de plata: 10 septembrie 2015

- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti  

 

CONDITII DE ANULARE:

Pentru anulare din momentul inscrierii si pana pe 25 august 2015, se va percepe o penalizare de 100 euro/pers.

Pentru anulare intre 26 august - 23 septembrie 2015, se va percepe o penalizare de 360 euro/pers.

Pentru anulare intre 24 septembrie – 25 octombrie 2015, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totala

Pentru anulare incepand cu 26 octombrie 2015 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

 

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie; consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, adeverinta de salariat, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc.

Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei va solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere din « Contractul de prestari servicii turistice » aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.

- agentia nu poate fi trasa la raspundere pentru cazuri in care anumite animale mentionate in program nu pot fi vazute. Animalele nu sunt „obiecte turistice”, aflandu-se intr-o permanenta miscare si de regula ascunse de vizitatori, astfel puteti sa parcurgeti o zi intreaga fara sa vedeti vreun animal sau dimpotriva, sa vedeti mai multe de 3-4 in aceeasi zi. Factorii care contribuie decisiv la reusita safari-ului sunt ghidul care va insoteste, vremea si norocul dvs.

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual

- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice » 

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: