• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Revelion Insula Madeira

Oaza florala din mijlocul Atlanticului

COD OFERTA: 229-B

COD OFERTA: 229-A

Oferta nu mai este valabila
870 €
635 €
rezerva online
Perioada plecarii:
30.12 - 06.01.2019
28.12 - 03.01.2016
  • Revelion Insula Madeira
Revelion Insula Madeira

Eira do Serrado - Monte - Ribeira Brava - Porto Moniz - Camacha - Santana - Funchal

Descarca programul in format PDF:
Insula Madeira, numita si “Vasul floral plutitor” sau “Gradina Domnului”, este o adevarata oaza de liniste si relaxare, un taram de vis, iar de Revelion va invitam in Funchal, capitala insulei, pentru a marca inceputul anului cu cel mai mare spectacol de artificii din lume, recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness in anul 2006 ca fiind cel mai mare din lume.

Este cu adevarat un moment magic vazut de pe mare sau de pe uscat si va fi cel mai incredibil mod de a parasi vechiul an si de imbratisa Anul Nou cu multa culoare, bucurie si speranta! Va asiguram ca va fi o experienta unica care merita sa fie traita cel putin o data in viata !

Ziua 1 / 30.12.2018:  Bucuresti – Lisabona – Insula Madeira
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 04:00 (in fata ghiseului de check-in al companiei Tap Portugal). Plecare spre Lisabona cu zborul companiei Tap Portugal TP 1325 (05:50 / 08:25) de unde se va pleaca spre Insula Madeira cu zborul TP 1689 (11:40 / 13:25). Dupa sosirea in Funchal, capitala Insulei Madeira, vom fi transferati pentru cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 2 / 31.12.2018:  Funchal
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru un tur de o jumatate de zi al capitalei Madeirei, Funchal, oras splendid, situat intr-un minunat golf inconjurat de munti. Actuala capitala a insulei, a carei denumire provine de la “funcho” (fenicul), planta care crestea din abundenta in zona, a fost intemeiata in anul 1421, pe vremea primelor incercari de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Gradina Botanica unde vom admira speciile endemice de flori din Madeira si alte plante exotice. A doua oprire va fi la piata locala „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile imbracate in costume traditionale, care vand flori exotice culese din gradinile de pe insula si impresionanta piata de peste, unde vom remarca pestele spada, cel mai popular peste din zona. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie a celebrelor broderii madeirene. In incheierea turului vom vizita o crama si vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. Dupa-amiaza timp liber pentru activitati individuale. Seara veti participa la o cina speciala de Revelion cu muzica live si dans in restaurantul hotelului (supliment obligatoriu), iar la miezul noptii veti putea admira de pe terasa hotelului extraordinarul foc de artificii datorita caruia Madeira a fost inclusa in Cartea Recordurilor in anul 2006 pentru cel mai mare spectacol de acest gen din lume!
Ziua 3 / 01.01.2019:  Funchal
Mic dejun. In prima zi a anului vom avea timp pentru odihna dupa petrecerea din noaptea de Revelion. Cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 4 / 02.01.2019:  Funchal – Eira Do Serrado & Monte – Funchal   
Mic dejun. Optional, excursie de o jumatate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte. Veti merge spre punctul de observatie Eira do Serrado, de unde veti admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Va veti opri in satul Monte, situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal, care se mandreste cu o frumoasa biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere veti putea avea parte de o experienta inedita coborand dealul pana la Livramento cu o “sanie”, o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si sanie (coborarea nu este inclusa in tarif). Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox. 2 km si poate atinge uneori o viteza de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din anul 1850, de pe vremea cand pe acest deal nu era construit funicularul care functioneaza astazi. Dupa-amiaza timp liber pentru activitati individuale. Cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 5 / 03.01.2019:  Funchal –  Ribeira Brava – Porto Moniz – Funchal
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local si dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost imortalizat si de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira. Pe masura ce veti urca spre zonele mai inalte, veti observa ca plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele de bananieri. Veti urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa, dupa care veti merge de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insula, infiintata in anul 1440. Oprire pentru dejun in satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului, unde se afla si pesterile in stanca. In continuarea zilei veti ajunge  la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord renumit pentru piscinele naturale formate in rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Veti pleca apoi spre “Laurisilva” - cea mai mare padure de dafini din lume inscrisa pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO, dupa care veti cobori spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Cazare la Hotel Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 6 / 04.01.2019:  Funchal – Camacha – Santana – Funchal
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Camacha & Santana cu ghid local si dejun inclus. Prima oprire va fi
in Camacha, una dintre cele mai mari asezari din interiorul insulei, cunoscuta ca centru de productie al obiectelor din rachita, o destinatie populara si datorita faptului ca aici s-a tinut primul meci de fotbal din Portugalia, in anul 1875. In continuare veti urca spre Pico de Areiro (1810 m), al doilea varf ca inaltime din Madeira, de unde veti putea admira privelistile impresionante asupra insulei. Urmatoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi, dupa care veti pleca catre Santana, situat in partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insula, unde veti putea vedea casele traditionale vesel colorate cu acoperise de paie. Dejun. La intoarcerea spre Funchal veti face o oprire in Machico, oras construit intre mare si munte, locul unde au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns aici in anul 1419. Cazare la Hotel Jardins D’Ayuda Suites 4* (sau similar).
Ziua 7 / 05.01.2019:  Funchal   
Mic dejun. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00. Timp liber pentru activitati individuale si ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru zborul spre Lisabona cu compania Tap Portugal TP 1686 (18:00 / 19:40), de unde se va pleaca spre Bucuresti cu zborul TP 1324 (23:05 / 05:05).
Ziua 8 / 06.01.2019:  Bucuresti
Sosire la Bucuresti la ora 05:05.

Locuri epuizate


Insula Madeira, numita si “Vasul floral plutitor” sau “Gradina Domnului”, este o adevarata oaza de liniste si relaxare, un taram de vis, iar de Revelion va invitam in Funchal, capitala insulei, pentru a marca inceputul anului cu cel mai mare spectacol de artificii din lume, recunoscut oficial de Cartea Recordurilor Guinness in anul 2006 ca fiind cel mai mare din lume.

Este cu adevarat un moment magic vazut de pe mare sau de pe uscat si va fi cel mai incredibil mod de a parasi vechiul an si de imbratisa Anul Nou cu multa culoare, bucurie si speranta! Va asiguram ca va fi o experienta unica care merita sa fie traita cel putin o data in viata !

ZIUA 1 / 28.12.2015:  BUCURESTI – LISABONA – FUNCHAL ( INSULA MADEIRA)

Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 03:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Tap Portugal). Plecare spre Lisabona cu zborul companiei Tap Portugal, TP 1343 (04:10 / 06:40) si mai departe spre Funchal, cu zborul TP 1685 (10:20 /12:05). Intalnire cu ghidul local pentru un tur de o jumatate de zi al capitalei insulei Madeira, Funchal, oras splendid, situat intr-un minunat golf inconjurat de munti. Actuala capitala a insulei, Funchal, a carei denumire provine de la “funcho” (fenicul), plata care crestea din abundenta in zona, a fost intemeiata in anul 1421, pe vremea primelor incercari de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Gradina Botanica (taxa de intrare inclusa) unde vom admira specii  endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice in toata splendoarea lor. A doua oprire va fi la piata locala „Mercado dos Lavradores”, unde vom admira femeile imbracate in costume traditionale, care vand flori exotice culese din gradinile de pe insula si impresionanta piata de peste, unde vom remarca cel mai popular peste, pestele spada. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de broderie, unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie a celebrelor broderii madeirene. In incheierea turului vom vizita o crama si vom participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. Transfer la Hotel Alto Lido 4*, unde vom fi intampinati cu un cocktail de bun venit (vin de Madeira si suc de portocale). Cazare.

ZIUA 2 / 29.12.2015:  MADEIRA

Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie de o zi la Camacha & Santana cu ghid local si dejun inclus. Prima oprire va fi in Camacha, una dintre cele mai mari asezari din interiorul insulei, cunoscuta ca centru de productie al obiectelor din rachita, o destinatie populara datorita faptului ca aici s-a tinut primul meci de fotbal din Portugalia, in anul 1875. In continuare veti urca spre Pico de Areiro (1810 m), al doilea varf ca inaltime de pe insula, de unde veti putea admira privelistile impresionante asupra insulei. Urmatoarea oprire va fi la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi, dupa care veti pleca catre Santana, situat in partea de nord a insulei, probabil cel mai tipic sat de pe insula, unde veti putea vedea casele traditionale cu acoperis de paie. Dejun. La intoarcerea spre Funchal veti face o oprire in Machico, oras construit intre mare si munte locul unde  au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula in anul 1419. Intoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 3 / 30.12.2015: MADEIRA

Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie de o zi la Porto Moniz cu ghid local si dejun inclus. Prima oprire va fi la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat si de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira. Pe masura ce veti urca spre zonele mai inalte, veti observa ca plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Veti urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa, dupa care veti continua de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insula, infiintata in anul 1440. Oprire pentru dejun in satul Sao Vicente, Centrul Vulcanismului (pesteri in stanca). Dejun. In continuarea zilei veti ajunge  la Porto Moniz, un mic sat situat pe coasta de nord, renumit pentru piscinele naturale formate de rocile vulcanice si pentru uimitoarele cascade. Veti pleca apoi spre “Laurisilva” - cea mai mare padure de dafini din lume inscrisa pe lista Patrimoniului Natural Mondial UNESCO. Veti cobori apoi spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Intoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 4 / 31.12.2015:  MADEIRA – LA MULTI ANI 2016!

Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie de o jumatate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte. Veti merge spre punctul de observatie Eira do Serrado, de unde veti admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. Urmatoarea oprire va fi in satul Monte, situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal, care se mandreste cu o frumoasa biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere veti avea sansa unei experiente inedite de a cobori dealul pana la Livramento cu o “sanie”, o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si sanie (coborarea nu este inclusa in pret). Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox. 2 km si poate atinge viteza de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din anul 1850, de pe vremea cand pe acest deal nu era construit funicularul care functioneaza astazi. Dupa-amiaza timp liber. Seara, optional, CINA DE REVELION la restaurantul hotelului (pret/pers.: 120 euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a vedea extraordinarul foc de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa 13 euro/persoana). Intoarcere la hotel in jurul orei 01:00, iar petrecerea poate continua la barul hotelului.

ZIUA 5 / 01.01.2016:  MADEIRA

Mic dejun. Timp liber. Seara, optional “Seara Traditionala Espetada cu program folcloric”. Va invitam la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa a localnicilor. Atmosfera este intretinuta de cantaretii de Fado si de grupul folcloric caruia va puteti alatura. Cina cuprinde vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigarui din carne de vita cu ierburi aromatice), salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea. Intoarcere la hotel pentru cazare.

ZIUA 6 / 02.01.2016:  MADEIRA – LISABONA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor se va face la ora 12.00. Timp liber  sau optional , croaziera cu catamaranul  (aprox 3 ore). Din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La intoarcerea spre Funchal este foarte posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Transfer la aeroport pentru zborul spre Lisabona cu compania Tap Portugal, TP 3844 (17:00 / 18:40), de unde se pleaca spre Bucuresti cu zborul TP 1340 ( 21:10 / 03:20).

ZIUA 7 / 03.01.2016:  BUCURESTI

Sosire la Bucuresti la ora 03:20.

Tarife


870 EURO / loc in camera dubla; Supliment single: 295 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turisti; pt. 19-15 turisti, tariful se va majora cu 50 euro/pers.)

 

TARIF:  635 EURO / loc in camera dubla;  Supliment camera single: 200 EURO

(tarif valabil pentru un grup minim de 25 turisti; pt. 15 - 24 turisti, tariful se majoreaza cu 50 euro/pers.)

 

Servicii

Include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Lisabona – Insula Madeira si retur, cu compania Tap Portugal
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hotel de 4*
- ½ zi tur de oras Funchal cu ghid local
- intrare si degustare de vin la crama din Funchal
- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program
- vizitele si intrarile la obiectivele mentionate in program
- BONUS: intrare la Gradina Botanica
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare medical si storno 

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 260 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de compania aeriana, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion) 
- taxele de oras (unde se percep) se achita la receptia hotelurilor
- intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
- Cina Festiva de Revelion in restaurantul hotelului (supliment obligatoriu): 170 euro/pers.
- bacsisuri: 30 euro/pers. pentru soferi, mai putin pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- excursiile optionale, care se rezerva  din tara, tarifele acestora fiind  valabile pentru un grup de 20 persoane. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerii locali:
  • excursie de o jumatate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte: aprox: 30 euro/pers.
  • excursie 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
  • excursie 1 zi la Camacha & Santana cu ghid local si dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Lisabona – Funchal; Funchal – Lisabona – Bucuresti

- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti

- 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Baia Azul  4*

- Welcome drink la hotel in Funchal (un pahar de vin de Madeira sau suc)

- ½ zi tur de oras Funchal cu ghid local vorbitor de limba romana

- intrare si degustare de vin la crama in Funchal

- transferurile, tururile, excursiile mentionate in program

- vizitele si intrarile la obiectivele mentionate in program

- BONUS: intrare la Gradina Botanica

- ghizi locali

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

Nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 245 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local

  • excursie de o jumate de zi cu ghid local la Eira Do Serrado & Monte: aprox: 30 euro/pers.
  • seara Traditionala Espetada cu program folcloric care include: vin la sosire, fel principal ”Espetada” (frigarui din carne de vita cu ierburi aromatice), salata mixta, paine fierbinte de tara, vin, salata de fructe proaspete, cafea: aprox. 45 euro/pers.
  • excursie 1 zi la Camacha & Santana cu ghid local si dejun inclus: aprox. 55 euro/pers.
  • excursie 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si dejun inclus: aprox. 50 euro/pers.
  • excursie 3 ore croaziera cu catamaranul : aprox.30 euro/ pers.
*Vizualizare conditii asigurare in format PDF

Observatii

ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei sau carte de identitate valabila
 
CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   
 
OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »

ACTE NECESARE:

- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei sau carte de identitate valabila

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor

- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii

- turistul va  incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti   

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de  a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora

- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic

- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu  regulile hoteliere specifice  fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este   precizat in program

- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil

- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %

- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor

- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati  de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual

- asigurarea STORNO de calatorie, oferita BONUS de catre agentia DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate; valoarea storno maxima asigurata este de 21.000 lei/calatorie. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei 

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul  document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »  

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: