• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Circuite Orientul Mijlociu 2019

1490 EUR
Epuizat 25.10!
Ocazie unica de intoarcere in timp printr-un singur cuvant: PERSIA, cu istoria sa de peste 4000 de ani, una dintre cele mai vechi si bogate culturi din lume, cu legendele si povestile Seherezadei care ne-au incantat copilaria, cu oameni ospitalieri, orase pline de istorie, unele aflate pe celebrul “drum al matasii”, cu monumente si vestigii care va vor transpune in trecut, imaginandu-va puternicele regate ale mezilor si persilor, pe Alexandru cel Mare, puternicele triburi arabe sau hoardele mongole ale lui Gingis Han sau Timur Lenk. Iranul este tara uneia dintre cele mai vechi si bogate culturi din lume, unde a profetit Zoroastru, unde au creat Omar Khayam si Havez, Avicenna si Musaai-Khwarizmi.

 
Perioada
25.10 - 03.11.201903.04 - 12.04.202024.04 - 03.05.2020
460 EUR + 740 USD
S-au eliberat 3 locuri!
Va invitam intr-o incursiune in cea mai mica tara din Orientul Mijlociu, in Liban, tara padurilor de cedru, cu o istorie indelungata, presarata cu multe episoade de cucerire si lupta pentru independenta, cu un popor care si-a pastrat identitatea proprie si care-si iubeste tara situata la intersectia Drumului Matasii cu bazinul Mediteranean.

Vom pasi pe urmele uneia dintre cele mai vechi civilizatii care a influentat in mod definitoriu cultura si traditiile puterilor care s-au succedat in bazinul mediteranean, vom descoperi locurile de unde, in urma cu peste trei mii de ani, a inceput aventura maritima feniciana, unde s-a nascut alfabetul si de unde venea purpura care a impodobit secole de-a randul vesmintele celor puternici.

Vom merge pe drumurile batute de caravanele negutatorilor care, prin tenacitatea si curajul lor, aduceau in fata ochilor uimiti ai europenilor bogatiile orientului si ii lasau vrajiti cu povestile incarcate de misterul unei lumi pe cat de exotice, pe atat de greu accesibile.

Vom strabate o tara unde vom intalni la tot pasul ruine de temple feniciene, bai romane, palate, biserici si manastiri care au rezistat cu incapatanare vicisitudinii vremurilor si bombardamentelor, ruine antice care inca isi etaleaza frumusetea si ingeniozitatea arhitecturala, povestind istorii nescrise.
Perioada
27.12.2019 - 05.01.2020
990 EUR
Va invitam sa descoperiti cateva dintre tarile Golfului Persic de-a lungul unei croaziere pe elegantul vas MSC Lirica, construit in anul 2003 si renovat in totalitate in 2015.

Veti avea ocazia de a descoperi Dubai-ul, cel mai spectaculos oras al Golfului Persic, ce epateaza cu cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, Abu Dhabi-ul, cu cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite, Insula Sir Bani Yas Is cu parcul natural ce detine o impresionanta colectie de animale africane, Doha, perla Golfului Persic ce tine sa intreaca prin spectaculozitate celelalte rivale din zona, Muscat-ul, cu spiritul sau mai conservator si nu in ultimul rand Khasab-ul, cu spectaculoasele sale fiorduri.

Veti trai o experienta unica intr-o lume plina de contraste, un mixt inedit intre traditii si concepte arhitecturale futuristice, toate intr-un manunchi de perle pe care le veti descoperi in aceasta croaziera araba.
Perioada
16.01 - 27.01.2020