China express


Între trecut, prezent și viitor

1090 EURO Vezi detalii
29.02.2020
09.03.2020
10 zile zile
Beijing – Badaling – Changling – Xi’an – Shanghai
6 poze

Vă doriţi să descoperiţi esenţa Chinei în doar câteva zile? Să vă familiarizaţi cu Beijingul, fosta capitală imperială, plimbându-vă prin piaţa Tian’an Men, considerată cea mai mare din lume, urcând pe Zidul Chinezesc şi vizitând Palatele imperiale construite prin munca neobosită a mii de oameni, mărturie a puterii şi rafinamentului dinastiilor chineze? Să vă întoarceţi în timp cu aproape două mii de ani poposind în faţa armatei de teracotă ce stă încă de strajă la mormântul primului împărat al Chinei? Să „pășiți în viitor” în timp ce veți vizita Shanghaiul, oraşul care se dezvoltă într-un ritm incredibil şi în care pare că timpul nu mai reuşeşte să ţină pasul cu cutezanţa minţii omeneşti şi cu proverbiala hărnicie chineză? Atunci vă aşteptăm alături de noi în acest circuit care, în numai o săptămână, vă va face să descoperiţi trecutul, prezentul şi viitorul a ceea ce va fi poate cea mai mare putere a lumii, China.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Marele Zid Chinezesc, Mormintele Împăraţilor Ming, Calea Spiritelor, Piața Tian’An Men, Stadionul Olimpic, Centrul Naţional Acvatic, Palatul Imperial, Templul Cerului și Palatul de Vară din Beijing, zidurile vechi ale orașului Xi’an, Muzeul de Istorie Shaanxi, cartierul musulman și Pagoda Marii Gâşte Sălbatice din Xi’an, Armata de teracotă, Muzeul Trăsurii de Bronz, Muzeul de Istorie Shanghai, Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, orașul vechi, strada comercială Nanjing, Promenada Bund, cartierul Pudong și Shanghai Pearl TV Tower din Shanghai, Grădina Wangshiyuan și strada comercială Guan Qian din Suzhou

Natură şi Peisaje

Grădina Mandarinului Yu din Shanghai

Tradiţii şi evenimente

Vizitarea unei fabrici de cloazoneuri, vizitarea unui atelier de prelucrare a jadului, Ceremonialul Ceaiului

Experienţe şi Distracţii

Cină la celebrul restaurant “Rața pekineză”, croazieră pe Fluviul Huangpu, plimbare cu ambarcațiune tradițională pe canalele din Tongli


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  29.02.2020

  Bucureşti – Paris – Beijing

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 15:45 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1589 (17:45 / 20:00), de unde se va pleca spre Beijing cu AF 382 (23:20 / 16:35).
 • 2
  01.03.2020

  Beijing

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Beijing 5L 4* (sau similar 4*)
  • Mese Cină
  • Obiective și activități Piața Tian’An Men
  După sosirea la Beijing, întâlnire cu ghidul local, care ne va însoţi pentru o primă vizită în capitala Republicii Chineze, cunoscut şi sub numele de Peking, care adăposteşte peste 17 milioane de locuitori. Oraşul este perceput de chinezi ca “un tărâm al făgăduinţei”, datorită posibilităţilor multiple de petrecere a timpului liber. Totodată, Beijing rămâne unul dintre cele mai încărcate de istorie oraşe ale Chinei, deţinând o colecţie incredibilă de obiecte istorice şi de artă, expuse în mai mult de 50 de muzee, numeroase teatre şi centre culturale. Vom vedea celebra piaţă Tian’An Men, cea mai mare piaţă publică din lume, întinsă pe 40 de hectare, care găzduieşte un amestec impresionant de monumente antice şi moderne, fiind situată în inima oraşului. Cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Beijing 5L 4* (sau similar 4*).
 • 3
  02.03.2020

  Beijing – Badaling – Changling – Beijing

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Beijing 5L 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun și cină
  • Obiective și activități Marele Zid Chinezesc
   Mormintele Împăraţilor Ming
   Calea Spiritelor
   Fabrică de cloazoneuri
   Stadionul Olimpic
   Centrul Naţional Acvatic
  Mic dejun. Excursie la Badaling, situat la 80 km distanţă de Beijing, pentru a vedea Marele Zid, simbolul Chinei antice, cu o lungime de peste 21.000 km, conform ultimelor date furnizate de Administraţia de Stat a Patrimoniului Cultural (SACH), singura construcţie de pe pământ ridicată de mâna omului, vizibilă din spaţiul cosmic. Zidul traversează cincisprezece provincii ale Chinei şi a fost construit în scop de apărare. Vom avea posibilitatea să admirăm acest monument încărcat de istorie şi să vedem posturile de observare ale foştilor soldaţi imperiali. În continuarea zilei vom ajunge la Mormintele Împăraţilor Ming, locul în care sunt adăpostite mormintele a 13 din cei 16 Împăraţi ai Dinastiei Ming. Vom vizita unul dintre aceste monumente construite în stil arhitectural confucian. În continuare vom vedea Calea Spiritelor sau Drumul Sacru, cum mai este cunoscut, de la Changling, după care vom vizita o fabrică de cloazoneuri. Dejun în cursul vizitelor. La întoarcerea în Beijing vom trece pe lângă Stadionul Olimpic şi Centrul Naţional Acvatic, care au găzduit Jocurile Olimpice de vară din anul 2008. Cină la celebrul restaurant “Rața pekineză”. Cazare la Hotel Beijing 5L 4* (sau similar 4*).
 • 4
  03.03.2020

  Beijing – Xi’an

  • Transport Autocar, tren
  • Cazare Hotel Grand Culture Dynasty 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun și cină
  • Obiective și activități Beijing:
   Palatul Imperial
   Templul Cerului
   Palatul de Vară
  Mic dejun. Dimineaţa vom vizita Palatul Imperial (Oraşul Interzis), un complex de clădiri construit de împăratul Yongle (acelaşi care a construit şi Templul Cerului), în care au locuit 24 de împăraţi din dinastia Ming şi Qing şi care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; câteva dintre marile săli sunt folosite ca muzee care adăpostesc impresionante colecţii ale artei chinezeşti. Clădirile interioare sunt construite din lemn pe fundaţie de piatră şi poartă nume precum armonie, puritate, linişte sau longevitate. Vom continua cu Templul Cerului, o capodoperă arhitecturală a dinastiei Ming, construit în sec. al XV-lea, inclus în anul 1998 pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind locul în care împăraţii dinastiilor Ming şi Qing venerau cerul şi se rugau pentru pace şi prosperitate şi Palatul de Vară, ridicat în anul 1750, supranumit “Grădina Undelor Clare”, chintesenţa arhitecturii grădinilor chinezeşti, datorită îmbinării perfecte a operelor arhitecţilor chinezi cu peisajul natural reprezentat de Lacul Kunming şi dealurile care îl înconjoară. Dejun în timpul vizitelor. Seara, transfer la gară pentru plecare cu trenul de mare viteză spre Xi’an. Cină la pachet şi cazare la Hotel Grand Culture Dynasty 4* (sau similar 4*).
 • 5
  04.03.2020

  Xi’an

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Grand Culture Dynasty 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun și cină
  • Obiective și activități Zidurile vechi ale orașului
   Muzeul de Istorie Shaanxi
   Cartierul musulman
   Pagoda Marii Gâşte Sălbatice
   Atelier de prelucrare a jadului
  • Opționale Spectacol inspirat din cultura dinastiei Tang cu dansuri tradiţionale
  Mic dejun. Vom porni în explorarea oraşului Xi’an, care a fost capitala Chinei timp de 1062 de ani sub 13 dinastii, locul de unde începea celebrul drum al mătăsii. Denumit în antichitate Chang’An (oraşul etern), este unul dintre locurile în care a luat fiinţă civilizaţia chineză antică din bazinul râului Galben. Vom putea admira zidurile vechi, construite în timpul dinastiei Ming, care înconjurau odată orașul și vom vizita Muzeul de Istorie Shaanxi, aflat într-o suburbie a oraşului, care în prezent adăposteşte peste 370.000 de obiecte. Vom face apoi o plimbare prin cartierul musulman, unde vom vedea cea mai mare moschee din China, care datează din sec. al XIV-lea (intrarea nu este inclusă). Dejun în timpul vizitelor. Ziua va continua cu vizitarea ansamblului arhitectural dedicat Pagodei Marii Gâşte Sălbatice, construit în anul 625, înalt de 67 m, cu 7 nivele. Acesta este locul în care călugărul Xuan Zand a tradus în limba chineză textele sacre budiste, după ce s-a întors din India, unde vom avea ocazia să vedem templul care i-a fost dedicat, iar apoi vom vizita un atelier de prelucrare a jadului, pentru care Xi’an este celebru. Seara, opţional, spectacol inspirat din cultura dinastiei Tang cu dansuri tradiţionale. Cină la un restaurant local şi cazare la Hotel Grand Culture Dynasty 4* (sau similar 4*).
 • 6
  05.03.2020

  Xi’an – Shanghai

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun și dejun
  • Obiective și activități Armata de teracotă
   Muzeul Trăsurii de Bronz
  Mic dejun. Plecare spre situl arheologic situat la 40 km distanţă de Xi’An, dedicat mormântului primului împărat al Chinei, Qin Shi Huangai, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de războinici de teracotă, socotită a opta minune a lumii (inclusiv noul sector cu ultimele descoperiri). Se spune că această armată a fost construită pentru a păzi împăratul în timpul trecerii sale spre Regatul Morţilor. Deşi un număr mare dintre statui au fost deteriorate de-a lungul timpului sau vandalizate de cuceritori, multe au fost restaurate, spectacolul oferit în prezent de miile de soldaţi din teracotă în mărime naturală fiind unul copleşitor. În incintă vom mai vizita şi Muzeul Trăsurii de Bronz. Dejun în timpul vizitelor. Întoarcere la Xi’an pentru transferul la aeroport de unde vom zbura la Shanghai, cel mai mare oraş al Chinei, situat la malul Mării Orientale, pe Fluviul Huangpu. Întâlnire cu reprezentantul local, transfer şi cazare Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*).
 • 7
  06.03.2020

  Shanghai

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun și cină
  • Obiective și activități Muzeul de Istorie
   Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha
   Grădina Mandarinului Yu
   Orașul vechi
   Strada comercială Nanjing
   Promenada Bund
   Cartierul Pudong
   croazieră pe Fluviul Huangpu
  • Opționale Shanghai Pearl TV Tower
  Mic dejun. Zi dedicată vizitării orașului Shanghai care se mândrește cu peste 640 de zgârie-nori, alți aproximativ 300 fiind în construcție, majoritatea înălțându-se în noul cartier Pudong. Dimineața vom vizita Muzeul de Istorie din Shanghai, inaugurat în anul 1952. Muzeul este unul dintre cele mai mari din lume şi este renumit datorită colecţiei impresionante de obiecte din bronz care aparţin dinastiilor Shang şi Zhou. De asemenea, acesta găzduieşte picturi antice chinezeşti şi obiecte din ceramică, având cele mai bune colecţii de artefacte din istoria Chinei şi a oraşului, inclusiv descoperiri arheologice din anul 1949 până în prezent. În continuare vom vedea Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, în care sunt expuse două dintre cele mai faimoase statui ale lui Buddha: una din jad alb, reprezentându-l în poziţie culcată şi una din jad verde în poziţie de meditaţie. Vom vizita apoi Grădina Mandarinului Yu, construită în sec. al XVI-lea în stilul arhitectural al dinastiei Ming de către un ofiţer chinez. Scopul acestei grădini, sugerat chiar de numele acesteia, Yu însemnând a face fericit, este de a induce o stare de linişte, de a crea plăcere vizitatorului care descoperă nenumărate pavilioane şi chioşcuri, precum şi mici curţi care răsar de o parte şi de alta a aleii cu statui sub forma unor dragoni, care şerpuieşte în interiorul grădinii. După dejun vom face o plimbare în oraşul vechi, unde se află şi un impresionant centru comercial, urmată de o incursiune pe celebra stradă comercială Nanjing, unde vom putea asista la Ceremonialul Ceaiului într-una din renumitele ceainării de aici. Ne vom plimba în continuare pe promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, străjuită de clădiri în stilul anilor ‘30, când orașul era denumit „Parisul Orientului”, vom vedea cartierul Pudong, care este centrul financiar al oraşului şi ai cărui zgârie-nori au devenit simbolul oraşului. Cei care sunt interesaţi pot urca pentru o privelişte unică asupra oraşului, în noua construcție Shanghai Pearl TV Tower, turn care măsoară 468 m înălţime. Ziua se va încheia cu o croazieră pe Fluviul Huangpu. Cină la un restaurant local și cazare la Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*).
 • 8
  07.03.2020

  Shanghai – Tongli – Suzhou – Shanghai

  • Cazare Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Orașele Tongli și Suzhou
  Mic dejun. Zi liberă la dispoziție sau excursie opțională la faimosul oraș pe apă Tongli și la Suzhou cu dejun inclus. Veți vizita faimosul oraș pe apă Tongli unde veți face o plimbare cu o ambarcațiune tradițională de-a lungul unuia dintre canalele pitorești ale acestei așezări. În continuarea zilei veți ajunge la Suzhou, oraș cu o vechime de peste 2500 de ani, aflat în centrul deltei Yangtze, supranumit “Veneția Orientului”, deoarece aproape jumătate din suprafața urbană este acoperită de apă. Orașul este renumit datorită podurilor de piatră, grădinilor, pagodelor care și-au păstrat stilul vechi tradițional dar și a străduțelor înguste care conferă o atmosferă misterioasă, facând din acest oraș un loc romantic, un refugiu din haosul orașelor mari. Veți vizita Grădina Wangshiyuan (Maestrul Năvoadelor) și vă veți putea plimba pe faimoasa stradă comercială Guan Qian. Întoarcere în Shanghai și cazare la Hotel Courtyard by Marriott Changfeng Park 4* (sau similar 4*).
 • 9
  08.03.2020

  Shanghai

  • Transport Autocar
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Late check out
  Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru activități indivuale și cumpărături. Cei care doresc pot rezerva “late check out” contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului. Seara, transfer la aeroportul din Shanghai pentru zborul de întoarcere în ţară.
 • 10
  09.03.2020

  Shanghai – Amsterdam – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 894 (00:15 / 05:20) și mai departe spre Bucureşti cu zborul KL 1373 (09:35 / 13:10).


Informatii tarif

1090 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 290 EURO

tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. 20-24 turiști, tariful se va majora cu 40 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Tren
  Autocar
 • cazare
  2 nopţi Beijing
  2 nopți Xi’an
  3 nopți Shanghai
 • mese
  Mic dejun: 7
  Dejun: 5
  Cină: 5
 • ghizi
  Insotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  25-30

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Beijing cu compania Air France şi Shanghai – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM
- transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Shanghai
- transport cu tren de mare viteză Beijing – Xi’An
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 7 mic dejunuri, 5 dejunuri şi 5 cine, dintre care 1 cină la restaurantul “Rața Pekineză” din Beijing
- croazieră pe Fluviul Huangpu în Shanghai
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 425 euro/pers. şi continentale: 70 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de viză China, procesare documente și asistență la ambasadă: 130 euro/pers. (se va achita la agenție)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 40 euro/pers. pentru ghizi, şoferi, ajutori de şoferi şi personalul de pe vapor – nu şi pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale, care se pot realiza cu un nr. minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• spectacol de balet şi dansuri tradiţionale la Xi’An: aprox. 60 euro/pers.
• excursie la orașul pe apă Tongli și la Suzhou: aprox. 110 euro/pers.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu 2 pagini libere pentru aplicarea vizei
- copie pașaport
- 2 foto color tip paşaport de dimensiuni 3,5 X 4,5 cm pe fond alb (cu fața întreagă, lobul urechilor vizibil, fără ochelari, nu cu bluză albă) și 1 foto în format digital pe fond alb (nu mai mică de 50kb)
- aplicația pentru viză se face online de către agenție, urmând ca fiecare turist să se prezinte personal la Centrul de viză China pentru înregistrarea datelor biometrice (amprenta digitală); prezența este obligatorie la data și ora stabilite de comun acord


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Notă: În timpul tururilor se vor organiza vizite la fabrici tradiţionale, pentru a face cunoştinţă cu meşteşuguri străvechi, parte activă a culturii şi civilizaţiei chineze, precum prelucrarea jadului, producerea şi prelucrarea mătăsii, confecţionarea cloazoneurilor, cultura şi prelucrarea perlelor sau vom vedea pe viu cultivarea, recoltarea şi prepararea ceaiului, ocazii cu care se pot face şi cumpărături, direct de la sursă.


Oferte similare

Circuit cu insotitor

730 EURO + 2250 USD

23.09.2020 - 06.10.2020

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1290 EURO

23.09.2020 - 04.10.2020

VEZI OFERTA