Canada de Est


Vacanță de Rusalii în metropolele Canadei de Est

1640 EURO Vezi detalii
16.06.2021
25.06.2021
10 zile
Montreal – Quebec – Sainte-Anne de Beaupre – Ottawa – Kingston – Toronto – Niagara
8 poze

O invitaţie într-o vacanţă de neuitat, în timpul căreia veţi pătrunde în Canada, a doua țară ca mărime din lume, care vă aşteaptă să-i exploraţi oraşele moderne, zonele pline de încărcătură istorică, o ţară impresionantă prin varietatea de culturi adunate aici. Veți descoperi partea engleză vizitând Toronto și Ottawa pentru ca mai apoi să o comparați cu cea franceză, în Montreal și Quebec. Sorbiți o cafea cu lapte și gustați dintr-un croissant pufos într-un bistro în Montreal, sau încercați un poutine în Quebec, descoperind astfel diversitatea culinară pe care o oferă Canada. Vă veţi bucura de spectacolul inegalabil al faimoasei cascade Niagara sau a mai puțin cunoscutei cascade Montmorency, de liniştea lacurilor din zona Kingston, dar şi de oraşele în care şarmul străvechi se îmbină cu aspectul “new-age”, lăsând să se întrevadă spiritul de pionierat al unei culturi tinere.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Piața Jacques Cartier, Biserica Notre Dame din Montreal; Oratoriul St. Joseph; Universitatea McGill, Chateau Frontenac, clădirea Parlamentului din Quebec, Cartierul Latin, Catedrala Notre Dame de Quebec, Primăria, Place D’Armes, Palatul Regal, Basilica Sainte-Anne de Beaupre, Muzeul Albert Gilles , Rideau Hall, Laurier House, Monetăria Regală, Parlamentul din Ottawa, Primăria Veche și Nouă din Toronto, Clădirea Parlamentului din Toronto, Universitatea din Toronto,CN Tower

Natură şi Peisaje

Râul Sfântul Laurenţiu, Râul Ottawa, Insula Montreal, Insula Maicilor, Ile-Bizard, Ile-Ste-Helene, Ile-Notre-Dame, Cascada Montmorency, Cascada Niagara, Râul St. Lavren, Râul Ottawa, Canalul Rideau, Râul Rideau, Dealurile Gatineau din Quebec, Râul Ontario,

Tradiţii şi evenimente

vizită la o fermă de bizoni în Ottawa, vizită la Parlament, Camera Senatului şi cea a Comunelor din Ottawa

Experienţe şi Distracţii

croazieră în zona celor 1000 Insule din Kingston; vizită la Cascada Niagara


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  16.06.2021

  Bucureşti – Paris – Montreal

  • Transport Avion; autocar
  • Cazare În Montreal
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 9409 (12:10 / 14:20), de unde se va pleca spre Montreal cu zborul AF 342 (15:40 / 17:15). Sosire în Montreal, cel mai mare oraş din Provincia Quebec, situat la confluența cursurilor de apă Sfântul Laurenţiu şi Ottawa, pe Insula Montreal şi pe alte 74 de insule precum Insula Maicilor, Ile-Bizard, Ile-Ste-Helene și Ile-Notre-Dame. Transfer la hotel pentru cazare.
 • 2
  17.06.2021

  Montreal

  • Transport Autocar
  • Cazare În Montreal
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Montreal:
   Piața Jacques Cartier
   Biserica Notre Dame
   Mount Royal
   Oratoriul St. Joseph
   Universitatea McGill
   Stadionul Olimpic
   Vechiul port
   Underground City
  Mic dejun. Zi dedicată Montrealului, oraș sofisticat, avangardist, care este cea de-a treia mare aglomerare urbană din lumea vorbitoare de limbă franceză, după Paris și Kinshasa. Împreună cu ghidul local vom porni în turul panoramic de oraș, în timpul căruia vom observa contrastul între orașul vechi, cu străduțe înguste și orașul modern, cu clădiri impresionante. Vom vedea Piața Jacques Cartier, după care vom intra în Biserica Notre Dame, construită în anul 1829 în stil neogotic, cunoscută și sub denumirea de “capela nunților”, aici căsătorindu-se în anul 1994 și Celine Dion. Ne vom îndrepta apoi spre Mount Royal, zona rezidențială cu un frumos parc cu numeroase puncte de belvedere de unde vom putea admira frumoasa panoramă a orașului după care vom vizita Oratoriul St. Joseph, cu dimensiuni impresionabile, care are al doilea dom ca mărime din lume după cel al Basilicii San Pietro din Vatican. Turul panoramic va continua cu Universitatea McGill, Stadionul Olimpic și vechiul port. Vom “explora” apoi Underground City, orașul subteran realizat în scopul protejării împotriva temperaturilor scăzute care se înregistrează iarna, cu peste 32 kilometri de tuneluri care găzduiesc centre comerciale, hoteluri, bănci, chiar și muzee. Cazare în Montreal.
 • 3
  18.06.2021

  Montreal – Quebec

  • Transport Autocar
  • Cazare În Quebec
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur pietonal Quebec:
   Orașul vechi cu ziduri fortificate
   Chateau Frontenac
   Clădirea Parlamentului
   Cartierul Latin
   Catedrala Notre Dame
   Primăria
   Place D’Armes
   Palatul Regal
  Mic dejun. Plecare spre Quebec, fondat în anul 1608 de Samuel de Champlain, unul dintre cele mai vechi oraşe din America de Nord, reşedinţa administrativă a provinciei cu acelaşi nume, care îşi datorează numele etnicilor Algonquin care îl numeau Kebec, în traducere, “locul unde râul se îngustează”. Quebecul, este un oraș romantic care a știut cum să conserve cultura francofonă și spiritul european, devenind astfel unul dintre cele mai îndrăgite orașe din Canada. Rivalitatea dintre englezii și francezii din America de Nord a dus la un război care a durat șapte ani, astfel încat, ocupat de către englezi în anul 1759, Quebecul a reușit să obțină totuși dreptul de a folosi și proteja limba și cultura franceză. Așezat pe un promontoriu, pe malul râului Saint Lawrence, cel dintâi așezământ francez de pe continentul nord-american, Quebecul, considerat a fi inima Canadei franceze, este un oraș istoric, de un șarm aparte, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom face un tur pietonal în orașul vechi cu ziduri fortificate, singurele din America de Nord, unde vom vedea simbolul Quebecului, Chateau Frontenac, clădirea Parlamentului, Cartierul Latin, Catedrala Notre Dame de Quebec, Primăria, Place D’Armes și Palatul Regal. Cazare în Quebec.
 • 4
  19.06.2021

  Quebec – Sainte-Anne de Beaupre – Quebec

  • Transport Autocar
  • Cazare În Quebec
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada Montmorency
   Tur pietonal Sainte-Anne de Beaupre:
   Basilica Sainte-Anne de Beaupre
  • Opționale Muzeul Albert Gilles
  Mic dejun. Deplasare spre Cascada Montmorency, care se află la o distanță de 12 km față de oraşul Quebec, renumită pentru faptul că este cu 30 de metri mai înaltă decât Cascada Niagara. În continuare ne vom îndrepta spre oraşul Sainte-Anne de Beaupre, situat pe malurile râului St. Lavren, la numai 40 km nord-est de orașul Quebec, cunoscut pentru Basilica Sainte-Anne de Beaupre, un loc de pelerinaj pentru aproximativ o jumătate de milion de vizitatori în fiecare an. Vom vizita faimoasa basilica unde vom admira mozaicurile, vitraliile colorate, sculpturile și picturile fine ale artiștilor europeni și canadieni. După-amiază, pe drumul de înoarcere la Quebec vom putea vizita Muzeul Albert Gilles (intrarea se va plăti la fața locului), după care ne vom întoarce pentru cazare în Quebec.
 • 5
  20.06.2021

  Quebec – Ottawa

  • Transport Autocar
  • Cazare În Ottawa
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Ottawa:
   Dealul Parlamentului
   Strada Sparks
   Rideau Hall
   Laurier House
   Monetăria Regală
  • Opționale ferma de bizoni
  Mic dejun. Dimineața ne vom îndrepta spre Ottawa, capitala Canadei, un oraș verde al cărui nume provine de la numele primilor locuitori, numiţi de alte triburi locale "ottawa" sau “cei care fac negoţ cu străinii”, datorită atitudinii lor pacifiste față de colonizatori. Pe parcurs vom putea face o inedită vizită opțională la o fermă de bizoni. Odată ajunși în Ottawa ne vom întâlni cu ghidul local alături de care vom face un tur panoramic de oraș, Ottawa fiind considerat pentru mult timp chintesența celor mai diversificate atracții turistice, un oraș multicultural în care s-au strâns laolaltă tradiții, obiceiuri și culturi diferite. După un început modest ca mic oraș forestier, Ottawa a fost desemnat capitala Canadei de către Regina Victoria în anul 1857, astăzi fiind un centru urban vibrant, adăpostit între Râul Ottawa, Canalul Rideau și Râul Rideau, cu vedere spre dealurile Gatineau ale Quebecului. Clădirile impresionante ale Parlamentului creează un aer de eleganță europeană, cu spirale neo-gotice și turnuri care se înalță spre cer. Turul panoramic va include Dealul Parlamentului, Strada Sparks, Rideau Hall, Laurier House și Monetăria Regală. Cazare în zona Ottawa.
 • 6
  21.06.2021

  Ottawa

  • Transport Autocar
  • Cazare În Ottawa
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Vizită ghidată la Parlament, Camera Senatului şi cea a Comunelor
   Vizită la Centrul Regal Canadian al Ofițerilor din Poliția Călare
  Mic dejun. În această zi vom vizita Clădirea Parlamentului din Ottawa, o construcţie magnifică şi în acelaşi timp un bun exemplu de arhitectură neogotică. Vom avea şansa de a vedea cele mai interesante camere aşa cum sunt Biblioteca Parlamentului, Camera Senatului sau cea a Comunelor. Vom putea asista în continuare la schimbarea gărzii în faţa clădirii, aceasta fiind considerată una dintre cele mai frumoase schimbări de gardă din lume, care rivalizează cu cea din Londra. Ne vom îndrepta apoi către Centrul Regal Canadian al Ofițerilor din Poliția Călare, imaginea acestora în uniforma roșie fiind un simbol al Canadei, celebru ca și frunza de arțar. Vom vizita școala de echitație de aici, vom face un tur al grajdurilor, prilej de a admira frumoasele exemplare cabaline. Întoarcere la hotel pentru cazare.
 • 7
  22.06.2021

  Ottawa – Kingston – Toronto

  • Transport Autocar
  • Cazare În Toronto
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Kingston:
   croazieră în zona celor 1000 Insule
   Tur panoramic Toronto:
   Cartierul Financiar
   Strada Yonge
   Forest Hill
   Chinatown
   Piața St. Lawrence
   Primăria Veche și Nouă
   Clădirea Parlamentului
   Universitatea
   iCN Tower
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom pleca spre Kingston, vechea capitală a Canadei, unde vom face o croazieră în zona cunoscută drept cele 1000 de insule, cu peisaje incredibile și case de vis. În continuarea zilei vom pleca spre Toronto care se află pe malul nordic al râului Ontario, cel mai mare oraș din Canada, al cincilea cel mai mare oraș din America de Nord, o forță dominantă în afaceri și economie, considerat a fi centrul cultural al Canadei anglofone. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur panoramic al metropolei cosmopolite cu cea mai densă populație din Canada, care va include Cartierul Financiar, Strada Yonge, Forest Hill, Chinatown, Piața St. Lawrence, Primăria Veche și Nouă, Clădirea Parlamentului, Universitatea, precum și CN Tower - turnul televiziunii, unul dintre cele mai înalte turnuri din lume, cu o înălțime de 553 m. Cazare în Toronto.
 • 8
  23.06.2021

  Toronto – Niagara – Toronto

  • Transport Autocar
  • Cazare În Toronto
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cascada Niagara
  • Opționale plimbare cu vaporașul în zona Cascadei Niagara
   Urcare în Skylon Tower
  Mic dejun. Plecare spre Cascada Niagara, considerată de mulți o minune naturală, care ne va impresiona prin forța sa datorită căderii de apă de la 53 m înălţime și prin debitul său impresionant, care ajunge în timpul verii, la 2800 m3/sec. Opțional, plimbare cu vaporașul care vă va duce până aproape de inima cascadei, prilej cu care veți trăi o experiență inedită trecând “pe sub cascadă”, simțind astfel mai mult grandoarea Niagarei. Vom avea apoi timp liber pentru plimbări individuale, pentru cumpărături sau opțional, veți putea urca în Skylon Tower pentru o vedere panoramică asupra cascadei. Întoarcere la Toronto pentru cazare.
 • 9
  24.06.2021

  Toronto – Amsterdam

  • Transport Autocar; avion
  • Mese În avion
  Mic dejun. Dimineața vom avea timp liber pentru activități individuale şi ultimele cumpărături, cu observația că eliberarea camerelor se face la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 692 (17:15 / 06:25).
 • 10
  25.06.2021

  Amsterdam – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Amsterdam la ora 06:25, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1373 (09:30 / 13:10).


Informatii tarif

1640 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 570 EURO

tarif valabil pt. un grup minim de 25 turiști; pt. 20 – 24 turiști, tariful se va majora cu 150 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
 • cazare
  2 nopţi Montreal
  2 nopţi Quebec
  2 nopţi Ottawa
  2 nopţi Toronto
 • mese
  Mic dejun:8
 • ghizi
  Insotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  25

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Bucureşti – Paris – Montreal cu compania Air France
- transport intercontinental cu avionul pe ruta: Toronto – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 8 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4* şi 3*
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic şi pietonal cu ghid local în Montreal
- tur panoramic şi pietonal cu ghid local în Quebec
- tur panoramic şi pietonal cu ghid local în Ottawa
- tur panoramic şi pietonal cu ghid local în Toronto
- vizitarea Bisericii Notre Dame din Montreal
- vizitarea Oratoriului St. Joseph din Montreal
- vizită la Cascada Montmorency
- vizitarea Basilicii Sainte-Anne de Beaupre
- vizită ghidată la Parlament, Camera Senatului şi cea a Comunelor din Ottawa
- croazieră în zona celor 1000 Insule
- vizită la Cascada Niagara
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale și continentale: aprox. 495 euro/pers.,
care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxă de viză ETA pentru Canada: 10 usd/pers.
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişul obligatoriu în Canada: 10 usd/pers./zi pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- RECOMANDAT: PACHET PREMIUM TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 500.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 50.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- pașaport cu date biometrice valabil 6 luni de la data întoarcerii în țară


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif și se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenția « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul își asumă plata diferenței stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turiști


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

990 EURO

01.03.2021 - 08.03.2021

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2440 EURO

20.07.2021 - 02.08.2021

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2290 EURO

28.07.2021 - 11.08.2021

VEZI OFERTA